ralka_levskarka написа:Резонен Х. Двата отбора си разделиха по едно полувреме. Нашименто се контузи и центърът тотално окапа.
Аз имам въпрос - онзи Томаш контузен ли е? Крайно несериозно ми беше присъствието на Гълъбов
+1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ralka_levskarka написа:Резонен Х. Двата отбора си разделиха по едно полувреме. Нашименто се контузи и центърът тотално окапа.
Аз имам въпрос - онзи Томаш контузен ли е? Крайно несериозно ми беше присъствието на Гълъбов
peliforewer написа:Кирил адето спри да се излагаш по форумите,не разбираш от футбол щом като пишеш против Албентоса.
Вълчан написа:И този отбор на червените купи 100 нови и гони титла....Пълна трагедия са и късмет як ги споходи този мач....Особено първото полувреме показа тоталната липса на футболни и идеи.Трябваше да си загубят та да се освестят къде се намират...
kiril.a.d написа:Martinez1948 написа:Форума много умрЕл.... нали преди дербито не се спеше![]()
![]()
Би то дербито умре, от как умряха Васил Цанов и Милко Балев...Тогава беше интересно, кой е дал повече нареждания, обещания, на БФС шефа
delqnski47 написа:Честито на сите 29 миряни,дет познаха резултата в анкетата.
Получавате виртуална усмивка : )
MarianDimitrov написа:Албентоса е много по-класен от Чорбаджииски, по-класен е и от Бодуров. Когато целият отбор е изнесен напред, той няма пред вратаря да стои ? Естествено, че ще държи висока линия защитата. Дръвче, не знам какво си, но топката я насочи с глава, точно там, където искаше да я насочи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта