Лудогорец - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

С колко ще ги бием?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот ivo55 » 12 авг 2019 11:09

Аз съм от тези, които не ги подкрепят.
Не знам какво е станало, така че страна не мога да взема. Вземам отношение само като футболни качества:

* Чорбаджийски и Стойчо Атанасов не е ясно какво правят в Първа лига. А за ЦСКА е просто абсурдно. Само с желание не става, а те са технически и тактически напълно неграмотни. Ама тотално.
* Пинто е супер посредствен. Не мога да разбера как може да си опрен халф, а да губиш 90% от единоборствата. И да бъркаш 70% от подаванията. Не е в състояние да подаде на повече от 15 метра, а не се и опитва. Редовно му вземат топката и стават супер опасни контраатаки. Иначе изглежда готин, спретнат и лоялен към клуба. Та не ми липсва. Ако иска да остане за резерва и се държи подобаващо, нямам против. Но личното ми мнение е, че Бикел трябва да бъде граничната линия за най-слаб дефанизвен халф в ЦСКА. Трябват ни по-добри, а Пинто не е.
* Бодуров. Ами той греши колкото Чорбата. И е готов по всяко време да си изкара картон. И е пред пенсия. Иначе си е лидер, и ако е във форма , може да направи супер мач. Ама не съм убеден, че титулярния ни централен защитник трябва да е посредствен в играта с глава като него и да е толкова непостоянен. Ако се коригира в поведението, което нямад а стане, би бил добра опция за първа резерва в защитата. И да приключи кариерата си в ЦСКА. Но няма да стане така, грантирано. Прекалено е самовлюбен и не мисля, че е лоялен към ЦСКА. Мисля, че е лоялен само към себе си и егото си.

В заключение, без да се изказвам като "специалист" дали Петрович е правилния треньор за нашия отбор, дали му е минало или не времето, дали е добър неговия футбил, само заради това, че е печелил КЕШ, е редно всеки път като влезе или излезе от стадиона, всички играчи на ЦСКА да млъкват и да се изправят в знак на безкрайно уважение. Само Димитър Пенев има право да го гледа в очите и да му говови когато си поиска. Всички останали - прави и да мълчат. Защото неговото име е изписано на първа страница на Историята на футбола. А техните ги няма изобщо. Еле па тези на някои си Чорбаджийски, Бодуров и Пинто. За чието съществуване знаем само ние и родителите им. :!:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 12 авг 2019 11:21

Равностоен мач стана, който хванах на точен резултат 8-) ! Но се изненадах от някои неща - пресирахме, което по принцип рядко ни се случва, играхме някаква странна схема с 1 крило, 1 нападател, 1 плеймейкър и ...2 леви зацитници ( които да пазят...Жоржиньо!-ай по-сериозно! ) и не допуснахме грешки в защита! Не се изненадах от това, че към 75м. въздуха ни свърши! Че Тиаго не вкара също не ме изненада! Но! След мач Лудогорец - ЦСКА, първите да реват от съдията - БЕЗЦЕННО!!! :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 авг 2019 11:28

Конкретно съдията направи много грешки в ущърб и на двата отбора.
След този мач единия отбор да реве, че дугия е подкрепен от съдията, е смешен плач и евтина пропаганда.
Очевидно съдията (поне тук бе прав) бе толкова слаб, че просто си бе възприел правилото да не дава картони, фаулове около наказателното и дузпи. Само като се сетя каква засада не съди на Кешерю и веднага добавям, че на същото "ниво" бяха и страничните. Ако беше вкарал от очевадна засада и ни бяха били, сега щяха да са големи скандали.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 авг 2019 11:30

Kiril2681 написа:Равностоен мач стана, който хванах на точен резултат 8-) ! Но се изненадах от някои неща - пресирахме, което по принцип рядко ни се случва, играхме някаква странна схема с 1 крило, 1 нападател, 1 плеймейкър и ...2 леви зацитници ( които да пазят...Жоржиньо!-ай по-сериозно! ) и не допуснахме грешки в защита! Не се изненадах от това, че към 75м. въздуха ни свърши! Че Тиаго не вкара също не ме изненада! Но! След мач Лудогорец - ЦСКА, първите да реват от съдията - БЕЗЦЕННО!!! :)

Между другото 4-1-4-1 е схема, с която Лудогорец не са ни вкарвали гол ако не се лъжа 4 мача подред! Видно е, че схемата ще се прави според противника, което за мен е и правилното.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 12 авг 2019 11:36

mistreated написа:Между другото 4-1-4-1 е схема, с която Лудогорец не са ни вкарвали гол ако не се лъжа 4 мача подред! Видно е, че схемата ще се прави според противника, което за мен е и правилното.

Да, щом дори Ицо Янев им спретна 0-0 с тази схема.. :) Правилно е когато накрая резултата е добър, не съм спец, но продължавам да се чудя защо ни бяха тези 2 леви бека, обаче Дедо си знае най-добре! А и Жеферсон игра...ъъъ....добре :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 авг 2019 13:11

mistreated написа:Между другото 4-1-4-1 е схема, с която Лудогорец не са ни вкарвали гол ако не се лъжа 4 мача подред! Видно е, че схемата ще се прави според противника, което за мен е и правилното.

То и снощи схемата постоянно варираше. :)
Имаше доста моменти, когато Занев прибираше към двойката ЦЗ и Джеферсон заемаше неговото място - беше си откровено дефанзивно 5-3-1-1. Имаше доста моменти, когато Малинов заставаше до Бикел и заигравахме 4-2-3-1, но в най-големи периоди от мача си играхме 4-1-4-1 с прилично висока преса.
За съжаление отборът не издържа физически и след 75-тата минута играта се пренесе доста трайно в нашето поле.

Дедо определено заслужава поздравления за снощи. Може да го храня обилно и редовно, но когато има позитивни неща, трябва да му се отдаде заслуженото. Въпреки всичко, крайни оценки за мача с Лц би трябвало да се дават след реванша в Украйна.

Само ЦСКА!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 12 авг 2019 15:21

Да кажеш ,че Люпко Петрович е добър треньор е все едно да откриеш топлата вода.Това изобщо не подлежи на коментар!Друг е въпросът ако пие или да е оглупял,но поне от интервютата които дава акълът си му е на място. Добавете към този отбор на ЦСКА и играчи от класата на Савичевич, Белодедич и Синиша Михайлович и ще спечелим КЕШ.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 авг 2019 15:47

miro_rz написа:Туко що баща ми ме увери , че ракията си е на мястото . С това гостуване на Петрович се притесних ! :lol:
Дъртия си е треньор и най-добрият зад граница водил бг отбор , вчера направи показно на СС как се реди отбор . С вашият потенциал вади максимума !

Не беше ли ти дето пророкуваше как ще си тръгнем от Разград, ако беше малко по-умен щеше някой друг ден да си траеш.Колкото до претенциите за дузпа на Лудогорец ще поясня че има високо вдигнат крак,което е опасна игра, но удар срещу Кешеру определено нямаше, може да се даде непряк свободен удар или дузпа, но съдията понеже е гузен защото цял мач буташе аванти на Лудогорец не събра кураж да отсъди нещо.Призовавам колегите от ЦСКА да не почваме с химните за Люпко, отборът започва да намира себе си, но все още е на 7 място, не одобрявах тези които плюеха по Петрович и го наричаха какъв ли не,но и тези дето сега го превъзнасят също са вредни за ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 12 авг 2019 15:56

peliforewer написа:Не беше ли ти дето пророкуваше как ще си тръгнем от Разград, ако беше малко по-умен щеше някой друг ден да си траеш.Колкото до претенциите за дузпа на Лудогорец ще поясня че има високо вдигнат крак,което е опасна игра, но удар срещу Кешеру определено нямаше, може да се даде непряк свободен удар или дузпа, но съдията понеже е гузен защото цял мач буташе аванти на Лудогорец не събра кураж да отсъди нещо.

Изключително субективно мнение.
Лудогорец беше подпрян в една единствена ситуация. В края на първото полувреме. Цял мач буташе аванти - спокойно може да се каже и за вашия отбор. Зависи през какво призма гледаш на нещата. В момента си сложил червените очила, което не е много типично за теб.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 12 авг 2019 16:12

Относно ситуацията, при която ЦСКА-София се смятат за ощетени, в края на първата част/ падането пред наказателното/: бях в 5-ти блок - точно където се разви сценката и съдията ясно пусна авантаж, след което станаха 4 поредни събаряния на наши , докато се осмели да даде нарушение с/у Чибота, което си бе бруталис - всичко стана адски бързо и коментаторчето /гледах повторението на мача днес/, хитро замаза случката.
Само пояснявам - няма рев !
висша математика:314 :idea:

Върни се в “ЦСКА”