Не знам какво е станало, така че страна не мога да взема. Вземам отношение само като футболни качества:
* Чорбаджийски и Стойчо Атанасов не е ясно какво правят в Първа лига. А за ЦСКА е просто абсурдно. Само с желание не става, а те са технически и тактически напълно неграмотни. Ама тотално.
* Пинто е супер посредствен. Не мога да разбера как може да си опрен халф, а да губиш 90% от единоборствата. И да бъркаш 70% от подаванията. Не е в състояние да подаде на повече от 15 метра, а не се и опитва. Редовно му вземат топката и стават супер опасни контраатаки. Иначе изглежда готин, спретнат и лоялен към клуба. Та не ми липсва. Ако иска да остане за резерва и се държи подобаващо, нямам против. Но личното ми мнение е, че Бикел трябва да бъде граничната линия за най-слаб дефанизвен халф в ЦСКА. Трябват ни по-добри, а Пинто не е.
* Бодуров. Ами той греши колкото Чорбата. И е готов по всяко време да си изкара картон. И е пред пенсия. Иначе си е лидер, и ако е във форма , може да направи супер мач. Ама не съм убеден, че титулярния ни централен защитник трябва да е посредствен в играта с глава като него и да е толкова непостоянен. Ако се коригира в поведението, което нямад а стане, би бил добра опция за първа резерва в защитата. И да приключи кариерата си в ЦСКА. Но няма да стане така, грантирано. Прекалено е самовлюбен и не мисля, че е лоялен към ЦСКА. Мисля, че е лоялен само към себе си и егото си.
В заключение, без да се изказвам като "специалист" дали Петрович е правилния треньор за нашия отбор, дали му е минало или не времето, дали е добър неговия футбил, само заради това, че е печелил КЕШ, е редно всеки път като влезе или излезе от стадиона, всички играчи на ЦСКА да млъкват и да се изправят в знак на безкрайно уважение. Само Димитър Пенев има право да го гледа в очите и да му говови когато си поиска. Всички останали - прави и да мълчат. Защото неговото име е изписано на първа страница на Историята на футбола. А техните ги няма изобщо. Еле па тези на някои си Чорбаджийски, Бодуров и Пинто. За чието съществуване знаем само ние и родителите им.