Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sly
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Титоград (Черна Гора)

Мнениеот sly » 10 юли 2019 00:06

galin56 написа:
sly написа:Кери всички го харесваме,но през първото полувреме всичките му центрирания бяха далечни и мнооого балонни, като на острова и това не водеше до нищо.Някой от тренерите трябва да му каже в очите че в Европа това не може да изненада никой.

Ми аз пък честно казано не бях особено впечатлен от класата му. Може би всички казват че бил ляво крило , пък сега го мъчат на други места - не знам. Но Фабрини ми хареса. Има техника и много добре пази и владее топката. Щом има и една или две повиквателни ли бяха за националния на Италия, а там знаем какви халфове имат, значи не е случаен играч, и си личи. За сега той е най-доброто попълнение.

Нека видим и другите ,но Фабрини е добър личи си,а относно централните защитници смятам че към момента най-добрия вариант е Антов,но защо не игра това само дедо знае :) ,мисля че им играе по психиката защото знае че някой могат и повече и може да си го позволи срещу този съперник да ги мотивира като резерви :)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 юли 2019 00:09

Нормална победа срещу отбор от ранга на Вадуц. Би било несериозно срещу такива да имаме проблеми, камо ли да отпадаме по евроидиотски.

Люпко си свърши чисто работата. Взе това което му трябваше. Мачът не ме учуди нито в по-положителна, нито в по-отрицателна посока. Точно това очаквах. Пъри гол, след него набързо да се използва ситуацията за решаване и на реванша. Накрая не си даваме зор, както и стана. Изчистени до максимална еективност усилия. Толкова колкото ни трябва. Нито повече, защото сезона сега започва, нито по-малко, защото ще правим сериозни работи. Люпко.

Хърватите и тях ще ги бием. Въпросителната идва следващия кръг.
Последна промяна от Непринуден на 10 юли 2019 00:10, променено общо 1 път.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 10 юли 2019 00:10

CaptainBertorelli написа:
Kiril2681 написа:И още нещо - не знам колко от вас си спомнят мъката срещу Рига миналата година?! Тогава Черни буквално спаси отбора и Маестрото! А сега имаше некви 2 полуположения пред него - нека не бъдем максималисти още на 9 юли ;) А съдията кво да му коментираш...в този мач...може би спести 1-2 картона на черногорците, но при такава разлика в класите е просто несериозно да говорим за съдии

Рига бяха по-силен отбор от Титоград, в разгара на първенството. Какво му беше полуположението на едното? С част от секундата да беше закъснял, следваше дузпа или беше преодалян! Кире.а.д., поздрави:)

Недей така , Капитане, не обиждай А.Д. е съвсем друг, обиждаш ме, братче! :) Полуположение, защото Черни излезе навреме, ако не беше, щеше да си е цяло положение :) Но в крайна сметка това му е работата - дай сега да мрънкаме, че си я е свършил
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 10 юли 2019 00:15

Непринуден написа:Нормална победа срещу отбор от ранга на Вадуц. Би било несериозно срещу такива да имаме проблеми, камо ли да отпадаме по евроидиотски.

Люпко си свърши чисто работата. Взе това което му трябваше. Мачът не ме учуди нито в по-положителна, нито в по-отрицателна посока. Точно това очаквах. Пъри гол, след него набързо да се използва ситуацията за решаване и на реванша. Накрая не си даваме зор, както и стана. Изчистени до максимална еективност усилия. Толкова колкото ни трябва. Нито повече, защото сезона сега започва, нито по-малко, защото ще правим сериозни работи. Люпко.

Това го кажи на сините братчеди, за Вадуц де :) Оптимист си за хърватите - на какво стъпваш? И "Люпков мач" беше, да, само не разбрах защо не направи т.нар. равностойни смени - крило за крило, нападател за нападател и прочие?! Но той е треньор, аз просто си се чудя :)

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 10 юли 2019 00:21

Kiril2681 написа:
Kiril2681 написа:И още нещо - не знам колко от вас си спомнят мъката срещу Рига миналата година?! Тогава Черни буквално спаси отбора и Маестрото! А сега имаше некви 2 полуположения пред него - нека не бъдем максималисти още на 9 юли ;) А съдията кво да му коментираш...в този мач...може би спести 1-2 картона на черногорците, но при такава разлика в класите е просто несериозно да говорим за съдии

Рига бяха по-силен отбор от Титоград, в разгара на първенството. Какво му беше полуположението на едното? С част от секундата да беше закъснял, следваше дузпа или беше преодалян! Кире.а.д., поздрави:)

Недей така , Капитане, не обиждай А.Д. е съвсем друг, обиждаш ме, братче! :) Полуположение, защото Черни излезе навреме, ако не беше, щеше да си е цяло положение :) Но в крайна сметка това му е работата - дай сега да мрънкаме, че си я е свършил

А, не съм се объркал, просто като финал се обърнах към Кирето. Знам, че сте различни хора, но колкото пъти Черни ни извади, толкова пъти се сещам за Кирчо.а.д.:)
Хайл Мусолини

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 10 юли 2019 00:28

Kiril2681 написа:

А, не съм се объркал, просто като финал се обърнах към Кирето. Знам, че сте различни хора, но колкото пъти Черни ни извади, толкова пъти се сещам за Кирчо.а.д.:)

:) :) :) Сетих се, той е бил вратар, май?! Между другото през второто полувреме, Черни за малко да ни провали, като НЕ излезе за една топка, която от трибуната да бях тръгнал, мисля че щях да стигна. Няма значение, каквото и да си говорим, просто излязохме и си взехме каквото ни трябваше - факт...Санди! ;)

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 10 юли 2019 02:27

Добра подготовка и навреме взети попълнения. Идеален старт на сезона. На реванша в Подгорица отбора ще се обиграва. Това е ЦСКА какъвто искаме. На ниво и с перспектива за развитие. Вярно че спаринг партньора беше слаб и ние имаме още работа, но се вижда че надграждаме. Жалко за Бодура но засега присъствието му около и в отбора е достатъчно. Рано е да се каже докъде ще стигнем в ЕКТ но се знае че ЦСКА е марка и го има това приятно усещане и увереност дето ги няма при другите. При зелените е редовно и резонно евроучастие но я няма тръпката и горещата подкрепа. При сините има подкрепа но има и страх от поредна излагация. Локото си е Локо. В евромачовете си има нужда от късмет, традиции, самочувствие, смелост, тактика и още и още. Да погледнем един Манчестър Сити или ПСЖ.. Еми няма как да си купят история и да мачкат всяка година по Европата. Няма я тази увереност и психическа нагласа. Ние сме ЦСКА и съперниците ни на евросцената има от какво да се притесняват. Нас не ни е страх.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 10 юли 2019 03:29

Kiril2681 написа:
Непринуден написа:Нормална победа срещу отбор от ранга на Вадуц. Би било несериозно срещу такива да имаме проблеми, камо ли да отпадаме по евроидиотски.

Това го кажи на сините братчеди, за Вадуц де :) Оптимист си за хърватите - на какво стъпваш? И "Люпков мач" беше, да, само не разбрах защо не направи т.нар. равностойни смени - крило за крило, нападател за нападател и прочие?! Но той е треньор, аз просто си се чудя :)

Хронологията. Люпко почна срещу отбор от бившата Югославия (Хайдук) с 4-0. И сега така. Елимиираха после Бран. Макар и трудно си взе това което искаше. Сега е и срещу негов отбор второто препятствие. Не мисля, че майстор като него ще сгреши. Добрата новина е, че Митов не подскача като някое петле и да се прави на мъж, а като в армията стриктно следва разпоредбите на старшината. Ако я кара така може и да понаучи занаята след време и д бъде оставен сам. Оптимист съм и на фона на шегите тук с над 70-годишните старшии нещата са си добре при нас. Добро е ръководеното на отбора. Люпко и на тази възраст не изтърва мача и много внимателно прав до скамейката го следеше. Митов съм забелязъл, че не се обяснява, а прави каквото му кажат. Сигурно му е чудно как така все излиза пасианса ама излиза и не умува много. Тук пък във форума често чувам как нищо не сме играли или не особено ама се получавали някка си нещата. Значи всичко е наред. Така се прави. Да стават нещата. Другото за мен е ала-бала. Интересуват ме фактите.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 10 юли 2019 07:13

Честита победа!
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 юли 2019 07:56

добрата новина е, че реванша е протоколен и ще имаме време да обърнем внимание на Осиек

Върни се в “ЦСКА”