33 кръг / ЦСКА - Лудогорец / 2019-05-11 20:15ч. FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Прогноза ->

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: 33 кръг / ЦСКА - Лудогорец / 2019-05-11 20:15ч.

Мнениеот miro_rz » 11 май 2019 23:12

Футболните джуджета протриват ръце в първи и втори кръг за нашите т.н. отбори .
Тази година няма отбор заслужаваш да е шампион . Червени имат желание , но класа не. Нашите имат само големи заплати !

[offtopic]Тази вечер казах на баща ми , че не ми пука кой ще победи. Просто не заслужаваме трофея ![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 11 май 2019 23:26

Оф, дано не ни се падне Вадуц в турнирите, че ще натрупат коефициент лихтенщайнци срещу нашите отбори.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 11 май 2019 23:37

Ozzimozzi написа:
buhata_prime написа:
Ozzimozzi написа:Малинов също се раздаде, но с пореден малоумен картон (даже два малоумни)...

Всъщност, вторият му изобщо не беше малоумен ;) Дълбоко в добавеното време, при решен мач... И сега ще играе срещу Левски ;)

Това съм го пропуснал. Ако си прав значи някой му е налял малко акъл.

Цитат от Спортал:

В края на днешния двубой пък Малинов и Дяков разиграха театър, когато се сдърпаха помежду си за да получат втори жълти и съответно червени картони. Поради това те ще бъдат наказани за само един двубой. Ако пък си бяха останали само с първите жълти картони, то те щяха да получат санкция от два мача за натрупани 9 официални предупреждения...
Изображение

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 11 май 2019 23:51

buhata_prime написа:
Ozzimozzi написа:
buhata_prime написа:
Ozzimozzi написа:Малинов също се раздаде, но с пореден малоумен картон (даже два малоумни)...

Всъщност, вторият му изобщо не беше малоумен ;) Дълбоко в добавеното време, при решен мач... И сега ще играе срещу Левски ;)

Цитат от Спортал:

В края на днешния двубой пък Малинов и Дяков разиграха театър, когато се сдърпаха помежду си за да получат втори жълти и съответно червени картони. Поради това те ще бъдат наказани за само един двубой. Ако пък си бяха останали само с първите жълти картони, то те щяха да получат санкция от два мача за натрупани 9 официални предупреждения...

Значи, на нашите футболери не им трябва треньор, а режисьор.И вече трябва да ги наричаме актьори, а не с принизяващото техните артистични и интелектуални способности - футболисти.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 11 май 2019 23:52

Цецо Чука написа:Мача е хикс, мислим аз..

Koйто я разбира тая игра, я разбира. :mrgreen: :mrgreen:

Не съм съгласен че дузпата за Лудогорец беше 100%, да на повторенията се видя че има нещо такова, но факта е че Марселиньо падна твърде театрално, пре*ба се сам направо и Кабака си помисли че гледа театро...

Иначе Малинов и Коксал Баба браво на тех-е тва са актьори, възхитих се.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
grozdanovdng78
Контакти:

Мнениеот grozdanovdng78 » 11 май 2019 23:56

Лудогорец в този сезон който според всички които разбират малко от футбол е най слабия им сезон, за което и аз така мисля. До момента те имат общо 7 загуби. Всичките с 1 гол разлика от които 5 от тях с 0:1 срещу Видеотон и Цюрих във Европа и срещу Локо Пд. и Черно море в ППЛ и срещу ЦСКА за купата. Головите загуби са срещу Леверкузен 2:3 и срещу Черно море 1:2. За мен разликата от другите сезони е са малкото вкарани голове и многото равни. Но въпреки това Лудогорец има най-много вкарани голове и най-добрата защита, тук заедно с ЦСКА имат еднакво малко допуснати голове. Между другото и Левски и ЦСКА имат загуби с повече от 1 гол разлика. За това си мисля че въпреки слабата форма най-много заслужават титлата Лудогорец.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 май 2019 00:00

goshev написа:
buhata_prime написа:
Ozzimozzi написа:
buhata_prime написа:

Цитат от Спортал:

Значи, на нашите футболери не им трябва треньор, а режисьор.И вече трябва да ги наричаме актьори, а не с принизяващото техните артистични и интелектуални способности - футболисти.

Не се притеснявайте в понеделник от сините ни приятели ще има донос до БФС и още отсега залагам че артистите ще бъдат наказани по два мача.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 май 2019 00:02

Явно не можем да се надскочим,не може във всички решителни мачове през годината на Армията да се издъним,има доста футболисти в ЦСКА които не са за този отбор и тази публика.В момента в отбора има футболисти които ако не са при нас едва ли ще помиришат професионален футбол някъде в Европа.Не може един Турицов на 19г. дошъл на пожар от Втора лига да е най-класният ни защитник този сезон.Защо е това плюене по Чорбаджийски,вярно прави грешки,губили сме мачове заради него,но има всичко за един добър футболист бързина,добра игра с глава,днес беше безгрешен,по-добре да играе той отколкото докарани отнякъде футболисти със съмнителни качества които им е през оная работа за ЦСКА и феновете.Като слушам след края на мача как футболисти и треньори на ЦСКА ни успокояват че нищо не е загубено и да сме видели какво ставало в ШЛ ми идва в повече,футболистите играещи в ШЛ могат да тичат 90 мин.,а не изплезват езика след първото полувреме.Накрая за Кабаков,не повлия на резултата,можеше да свири още една дузпа за ЦСКА за игра с ръка на Григоре,защото топката беше във вратата и една за Лудогорец,но в сравнение с другите съдии които са ни свирили с Лудогорец този като че ли се държи най-достойно,вярно че прави грешки но те са в двете посоки,отбелязвам и непоказан жълт картон на Моци и то още в началото като спря Евандро който излизаше сам срещу Илиев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 12 май 2019 00:20

Като прогнозирах равенство по-рано в темата все си мислех, че ще го изиграят малко по-добре... Поне за пред публиката малко хъс и 2-2 примерно. А това накрая с Дяков и Малинов беше много яко.
Видяхте ли, червени фенове, как се играе на кръв за титлата?
Поне да се бяха прегърнали след мача и да се поклонят на публиката. Така правят в театъра.

Нищо де, титлата не е мираж! Има още 3 мача. :)

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 12 май 2019 00:21

peliforewer написа:Явно не можем да се надскочим

"Ръстът" ни е толкова нисък, че и да го надскочиш не се усеща.

Върни се в “ЦСКА”