Първа лига ХХ кръг: ЦСКА - Ботев 16.12.2018

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Първа лига ХХ кръг: ЦСКА - Ботев 16.12.2018

Мнениеот HardWork » 16 дек 2018 22:07

kiril.a.d написа:И последно - наистина емоционално! - честитя на нашите незаслужената победа, а Нестор да си мисли, къде ще лашне Мауридес и от къде ще намери вратар, защото ми писна да играем с 9-10 човека, срещу 11 на противника!!!
До сега, късмета и защитата, някак си ни покриват, но това няма да е вечно, щото ще вземе да им писне и на Бодуров и Чорбаджийски и тогава.....ще види Нестор, къде е "Левски" къде е Ботевъ и къде е ЦСКА ;)....

Емоционално? Ел Маестро си върши перфектно работата!Не е виновен нито за лошата селекция (която не е правена от него), нито за лошата форма на Мауридес и Тиаго, нито за контузиите на Енрике и Жеферсон, нито за съдииските грешки, нито за рикушета в гърба на Черниаускас при гола на Левски, нито за грешките на Лясков, нито за изпуснатата дузпа от Мауридес. Гола на Ботев днес беше грешка на Бодура и Чорбата, Черни не носи никаква вина. Левски са пред фалит, с изпусната съблекалня, неплатени заплати, и некадърни играчи. Не знам къде точно ги слагаш ти, и какво точно трябва да види Ел Маестро от тях?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 дек 2018 22:09

Mitata написа:Изгледах спорната ситуация, когато жълтите имаха претенции за дузпа. Първо, ударът бе от близка дистанция, второ движението на ръката на защитника бе към тялото и трето, топката не беше насочена точно във вратата на ЦСКА, по-скоро отиваше към Балтанов, т.е. това няма как да е дузпа.

:lol: :lol: :lol: :lol: ...бе що се излагате с тази журналистическа дузпа? - наистина ли толкова разбирате от футбол?....
Ама че абсурд - несъществуващата засада не виждат, а дузпи обсъждат...Ужас!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 дек 2018 22:15

HardWork написа:
kiril.a.d написа:И последно - наистина емоционално! - честитя на нашите незаслужената победа, а Нестор да си мисли, къде ще лашне Мауридес и от къде ще намери вратар, защото ми писна да играем с 9-10 човека, срещу 11 на противника!!!
До сега, късмета и защитата, някак си ни покриват, но това няма да е вечно, щото ще вземе да им писне и на Бодуров и Чорбаджийски и тогава.....ще види Нестор, къде е "Левски" къде е Ботевъ и къде е ЦСКА ;)....

Емоционално? Ел Маестро си върши перфектно работата!Не е виновен нито за лошата селекция (която не е правена от него), нито за лошата форма на Мауридес и Тиаго, нито за контузиите на Енрике и Жеферсон, нито за съдииските грешки, нито за рикушета в гърба на Черниаускас при гола на Левски, нито за грешките на Лясков, нито за изпуснатата дузпа от Мауридес. Гола на Ботев днес беше грешка на Бодура и Чорбата, Черни не носи никаква вина. Левски са пред фалит, с изпусната съблекалня, неплатени заплати, и некадърни играчи. Не знам къде точно ги слагаш ти, и какво точно трябва да види Ел Маестро от тях?

Извинявай, но никой не си върши перфектно работата, налагайки Мауридес, вместо ефективния Евандро! Да не говорим за Соу, който днес, направо уби Мауридес!
Никога не е късно да си потърсиш и вратар, както полеви играч! - грешките на Черньо, станаха адски много!!!
И днешния гол си е негов! - не може защитата да спасява всичко!!! Ако беше така, нямаше да има нужда от вратари!
Казах! - бил съм вратар, така че не ми говори на мен, за задачите на вратаря и неговите отигравания!!!
"Левски" са разбити психически!!! Но уви, с влизането на Маулидес, днес забелязах същата незаинтересованост в играта, каквато е в "Левски"! Така че, ако това същество, продължава да рита в ЦСКА, ни чака същия психически срив, като в "Левски"! - финансите на терена, не са от значение...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 дек 2018 22:17

kiril.a.d написа:
Mitata написа:Изгледах спорната ситуация, когато жълтите имаха претенции за дузпа. Първо, ударът бе от близка дистанция, второ движението на ръката на защитника бе към тялото и трето, топката не беше насочена точно във вратата на ЦСКА, по-скоро отиваше към Балтанов, т.е. това няма как да е дузпа.

:lol: :lol: :lol: :lol: ...бе що се излагате с тази журналистическа дузпа? - наистина ли толкова разбирате от футбол?....

Само ще ти кажа да си припомниш правилото за засадата, нищо че си играл професионален футбол, а аз не съм. Колкото до гола Черни няма никаква вина. Щеше да е факир, ако бе извадил тази топка, влезла под гредата.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 16 дек 2018 22:18

CaptainBertorelli написа:

Като те чета, че нямало засада и, че Черни бил виновен за гола, направо се чудя един и същ мач ли сме гледали...

На Кирчо адето десетки пъти съм му писал че има здравословни проблеми,на този мой почти набор ще му кажа че Черни направи перфектен мач и извади няколко много сложни топки,не си наясно и с правилото за засада,свържи се Кашчей да ти обясни нещата/между впрочем къде изчезна този титан на форума/.На тези дето искат дузпа за игра с ръка на Пинто да погледнат че удара на Неделев е от 1м,същите тези твърдяха че играта на Горанов не е дузпа въпреки че удара на Тиаго беше от 10 м разстояние,това е разликата ,не знам защо не отбелязвате това.Смятам че Али Соу е бъдещата девятка на ЦСКА,и двата гола не бяха никак лесни и той ги изигра като майстор,двамата ни вратари са супер и не мога да разбера тези които пишат глупости против Черни.Много важен мач за ЦСКА ,спечелени много ценни 3 точки и то заслужено.На Кирчо адето му препоръчвам да се лекува вместо да залива форума с глупости.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

reddevil80
Контакти:

Мнениеот reddevil80 » 16 дек 2018 22:19

kiril.a.d написа:

Ти ми кажи, кога ЦСКА-София, ще бият заслужено. От 14 победи имат 10 в които са били по-слаби, не са заслужавали победата, без блясък са я постигнали, едва-едва, на косъм са удържали,лежерно са победили, без фанфари са постигнали своето и т.н. и т.н. Кога ще спечелят с игра, ще убедят някого и ще зарадват всички превърженици, щото това е най-скучният, сив и безинтересен ЦСКА, който някога е съществувал. Поне от заглавията на ГОНГ през сезона след мачовете на отбора и от коментарите на "без бутонки", човек остава с такива впечатления!
Кога ще постигнат победа, която всички фенове желаят. Левски ги гледам от време на време, ама те като играят слабо си падат, Вие как винаги биете, поне в 10 мача от 14 сте били по-слаби, и все биете. Левски в 5 са били по-слаби и в петте загубиха! Обясни тука как се получава това? Това е или световен феномен, или има нещо друго
от 30 години гледам БГ футбол, но така и не съм видял титла на отбор на Гриша Ганчев, спечелена по честен път с убедителна игра, без приятелски отборчета, с блокиращи футболистчета, без хванати съдиии всичко онова, което да ни убеди.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 дек 2018 22:24

:) успокоих се и ви пожелавам лека нощ!
А любимия ми отбор, Ц С К А, днес пак не ме нито задоволи, нито зарадва....Чак ми стана жал за Нестор, като го гледах на интервюто, какъв е напрегнат...
Както и да е...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 дек 2018 22:25

HardWork написа: Левски са пред фалит, с изпусната съблекалня, неплатени заплати, и некадърни играчи. Не знам къде точно ги слагаш ти, и какво точно трябва да види Ел Маестро от тях?

[offtopic]Само изпуснатата съблекалня е факт. Всичко е платено до стотинка, играчите ни са по-добри като цяло, но има 2-3 лекета, които прецакват работата.[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 16 дек 2018 22:29

W84me написа:
HardWork написа: Левски са пред фалит, с изпусната съблекалня, неплатени заплати, и некадърни играчи. Не знам къде точно ги слагаш ти, и какво точно трябва да види Ел Маестро от тях?

[offtopic]Само изпуснатата съблекалня е факт. Всичко е платено до стотинка, играчите ни са по-добри като цяло, но има 2-3 лекета, които прецакват работата.[/offtopic]

[offtopic]хахаххаха
хахахахаха
хахахахахха
Това алкохола вземете го намалете малко,не ви влияе добре на мозАците. :mrgreen:[/offtopic]
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 16 дек 2018 22:31

Реддевил, на тежкия терен ЦСКА победи заслужено, не че равният резултат също нямаше да е справедлив. Имахме повече положения плюс късмет при първия гол, когато Соу се ориентира светкавично и отбеляза.

Видя се още, че Мауридес наистина има сериозни проблеми при играта с крака. През второто полувреме нямаше точно отиграване, едва накрая с глава изби в тъч една центрирана топка.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”