ЦСКА - Дунав |16.12 | 14:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: ЦСКА - Дунав |16.12 | 14:30

Мнениеот damyanov1963 » 16 дек 2016 18:38

Dim_Nikodim написа:
Sstefanov написа:Днеска ви бутнаха яко - радвай се, че сме в България и на фалшивите отбори им е позволено. Ще дойде видов ден и ще ядете хурката. Живи и здрави и весели празници.

Верно ли бе? Видов ден, хурка...Ами че вие редовно си ядете хурката по Европа и света, но гледам ти е весело и се кефиш, че другите щели да я ядат. Това си е чиста проба подуенско-идиотска мисъл. На вас редовно ви бутат фъндък, за да биете къде с дузпа, къде с две, но иначе ревете, че подпирали другите...Баси нагляра! :evil:

Как бе, нали точно на вас ви бутнаха дузпа именно с/у "подуенци" да се доберете до РАВЕН в края на мача :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 дек 2016 18:46

Red joker написа:Не,ти гледаш със сините очилца и аз съм играл футбол,така че не ми ги обяснявай тия за мишниците,щото го беше хванал през кръста ;) За Китанов също -излизат двама защитници пред голлинията,а и не съм сигурен дали за нарушение с ръка или за нарушение с крак се дава ЧК,но ще питам съдия и ако не съм прав ще ти се извиня :!:

Тия двамата защитници бяха зад нападателя, а докато стигнат до голлинията топката щеше да е вече във вратата, дори Десподов в студиото призна, че е червен картон и че 2 от головете са след засади.....точните му думи бяха "Добре, че съдията не вдигна флага и не даде червен картон".........
аз нямам сини очила.....нито съм от Левски, нито съм от Дунав

ние сме в Б група и очилата са ми виолетови.....

Иначе типична съдийска помощ за Литекс-ЦСКА....защо изобщо играят тези отбори това първенство, като съдиите определят кой ще е краен победител в 80% от мачовете.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 дек 2016 18:53

Я да попитам моралистите, в ползана кой от техните отбори тази есен нямаше съдийски грешки?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 дек 2016 19:03

Red_Neck написа:Я да попитам моралистите, в ползана кой от техните отбори тази есен нямаше съдийски грешки?

А също и какви са вашите коментари тогава :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 дек 2016 19:20

Sstefanov написа:
Red joker написа:
bobo_13 написа:
Red joker написа:Какъв е тоя правилник,бе Бобчо,къде си ги чел тия свободни съчинения :lol: Нещо да ти говори правилото за „ последен в защита“ :roll: По твоята логика ,всеки фаул на вратаря е за ЧК :) Значи казваш още,че центрирането от статично положение не е атака,второ -пред Преслав беше само вратаря на голлинията и му беше приложена „Драгиевата“-чиста дузпа с нарисуван червен картон :!: :idea:

Ами гледаш с червени очила...прочети правилника и ще видиш. Първо няма последен в защитата, защото има играч на Дунав пред Дървото(тоя русия с опашката от Дунав), който не успя да играе с топката и зад Дървото има играч. Това не е атака....при атака няма центриране от мъртва топкат.е. няма реална ГОЛОВА АТАКА....... Драгиевата не я виждам, виждам как ръката на Мерием е на тяллото на Дървото и как Дървото му стиска ръката под мишница и пада с него, защитника и да иска не може да си махне ръката.....и аз навремето така съм си просил фалове......похват много често използвано от нападателите...При всяко статично положение има хващане и прегръщане и когато защипеш под мишница ръката на защитника и тръгнеш да падаш напред, той пада върху теб.....:) ама само човек играл поне малко футбол ще ги знае тези неща :)
ИНАЧЕ НАПАДАТЕЛЯТ НА дУНАВ ПРЕОДОЛЯВАЙКИ Китанов има пред себе си само празната врата...по-чисто положение от това....здраве му кажи.....дори вратарчето на Дунав го каза, че преди шампионата са събирали вратарите на всички отбори и съдиите са им обяснявали правилника и, че фал извън пеналта от страна на вратаря с крак е червен картон

Не,ти гледаш със сините очилца и аз съм играл футбол,така че не ми ги обяснявай тия за мишниците,щото го беше хванал през кръста ;) За Китанов също -излизат двама защитници пред голлинията,а и не съм сигурен дали за нарушение с ръка или за нарушение с крак се дава ЧК,но ще питам съдия и ако не съм прав ще ти се извиня :!:

Явно не си играл футбол, може би фифа да но истински футбол не си играл. Днеска ви бутнаха яко - радвай се, че сме в България и на фалшивите отбори им е позволено. Ще дойде видов ден и ще ядете хурката. Живи и здрави и весели празници.

За вас идва Видовден,Везаловден беше само началото :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 16 дек 2016 19:26

Red joker написа:
Red_Neck написа:
ЕМИЛ написа:Парад на пошлото съдийство бе този мач .Абсолютен наръчник как да се подкрепя един отбор от хората в черно .

Га яде кифтаците на Лазур не рева, а?

Само там ли... ;)

Мила родна картинка!!!От много,много години българските съдии сервират кифтета ту на едните,ту на другите!!!Оправданието е,че се помага не само на нас,но и на тях!!!Да можеше,тези номера да минават в Европа.....или поне в Азия!!!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 16 дек 2016 19:32

Добре ги беше подковал жужето. Справиха се със задачата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 16 дек 2016 19:35

Ако съдията ни подпираше, първо нямаше да свири измисленото нарушение на Китанов, защото такова нямаше. Нито го е хванал с ръце, нито го е ритнал. Нападателя на "Дунав" му прескочи крака и се хвърли на земята. Това си беше чиста симулация. Иначе русенци ни засипаха вратата с удари. Колко бяха за цял мач ? Един ? Плюс това "Дунав" не би трябвало да се притесняват. На тях целта им е да не изпаднат от групата. Засега не се очертава подобен проблем. Трябва да са доволни. Иначе, като цяло са претенциозни симуланти ! Играта на ЦСКА е много по-стабилна от преди. Няма го този хаотичен натиск, който рядко водеше до нещо добро. Играем по-балансирано с повече мисъл. Така се взимат трите точки. Футболистите са ни качествени, но не трябва да са под стрес, защото от там идват грешките. От 4 мача нямаме допуснат гол.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 дек 2016 19:37

bobo_13 написа:
Old_death написа:
bobo_13 написа:
Old_death написа:Четири греди и три гола . Голяма помощ от съдията .

за греди не съм чул да се отсъждат голове, иначе след като 2 от 3-те гола са от засада....няма ли помощ от съдиите?
Спестен червен картон за Китанов в 8-та минута....пак ли няма помощ от съдията?

Иначе 60-та минута мача 0:0....червените са нервни, че не са вкарали гол, а Дунав ги чака на контра, още 5-10 минути и ЦСКА-София щяха да се оголят отзад и не се знаеше....но странйични узлужличо затвори очи и проспа засадата.......

Вчера Реал много се сърдеха за повторемията за 2-рия гол и съдийските видозаписи...ама след този мач на Армията напълно се убедих, че видео повторенията са задължителни за справедливостта във футбола.

Много ако прочетох .

Акото е само за евентуалният завършек на мача, иначе при червен картон за Китанов...мача беше друг.......всичко се реши в 8-та минута......а в 60-тата страничния реши да помогне мощно

За акото дават точно толкова гола , колкото дават и за гредите , а ти продължавай да си акаш . Колко завърши мача ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 16 дек 2016 19:43

Днес съдията ще помогне... утре съдията ще помогне... после идват Йеглава, Зимбру, Диошдьор, Видзев и нещата си идват на мястото.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Върни се в “ЦСКА”