Христо Янев подаде оставка

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Христо Янев подаде оставка

Мнениеот гражданин от село » 23 авг 2016 14:56

kiril.a.d написа:
гражданин от село написа:Крайно време е да се престане с това чужденец и българин.Това е клубен отбор и няма значение какъв е треньорът или играчът след като е на необходимото ниво, което се очаква от него.Нашите не стават естествено, че ще се търси от другаде.Още по-смешна е мантрата за "готовия отбор", готов, ама за Б група максимум и то да води битка за 1-5 място.

"...мантрата за "готовия отбор", готов, ама за Б група максимум и то да води битка за 1-5 място." :lol:
Ако беше така, Купата щеше да я спечеи..примерно Поморие, които за малко да елиминират "Левски"
Но те разбирам - и няма да ми се сърдиш! - като гражданин от село си имаш типичния ориенталско-български навик/манталитет да омаловажаваш чуждите постижения и днес, осанна, утре - разпни го! - да знаеш: Израел не е много далеч от България ;)...май е по-близо, дори от Франция...

Правиш ли разлика м/у "Купа" и шампионат?Я погледни и в Европа колко 2-3 разрядни отбори стигат доста напред за купите на страните си.Това значи ли, че имат отбори да се състезават в елита?Разликата м/у турнирен мач и шампионатен е огромна, както и настройката.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 23 авг 2016 20:36

kiril.a.d написа:
защо написа:
kiril.a.d написа:Ей, а стига с този Гончаренко! - руснак, в България не може да направи нищо!!!
Я ми припомнете някой успешен руски треньор у нас? ;)....
И този Гончаренко ми е странно познат по име...дали вече не е водил отбор у нас?...И къде го е "завел"? ;)....
Да се изкажа ли за Тарханов...Славия...и бат`Венци Тотото?....

Много неща има във футбола, дето са ти странно познати. Гончаренко не е руснак, а белорусин. Един жокер - водил е отбор у нас, срещу българския вицешампион в квалификации за ШЛ. И още веднъж го доведе, в Ловеч, в квалификации за ЛЕ. :lol:

Благодаря - сетих се за кой отбор говориш.
Сега обаче, тъй като си падаш по обяснение/пояснения, остава да ми обясниш, как правиш разлика м/у руснак, бело руснак, и украински руснак?...Щото аз нещо не мога да направя разлика м/у българин и сърбин, та камо ли м/у българин и "македонец" ;)...
НО, правя чудесна разлика м/у всичкото руснак и всичкото балкански българин, въпреки че пак сме от един корен ;)...
Апропо, не искаш ли Моуриньо да дойде да води ЦСКА-София?...Като реши да се пенсионира от футбола, може и тая работа да направи ;) :lol: - колкото чичо/дедо ти Люпко ще заведе "Левски" в ЕКТ ;)...

E, сигурен бях, че ще се сетиш, само един път вицешампионът ни се е дореждал до кандидатстване в ШЛ. :lol: Ама не знам каква толкова разлика има между нас и белорусите, не че знам нещо за тях. Треньорът си е треньор, ние си водиме некадърни чужденци и те се изявяват при нас както и у тях си. Португалците да не е да са много близки с англичаните, че Моуриньо и там е добър? Или гърците с германците, хем там взеха и дедо? Гончаренко не го знам колко е добър, а не вярвам и да разбереме, ама ако е добър, и тука ще е добър. Ние сме големи сектанти, като погледнеш, даже в едни библейски времена, 60-те, Интер го е направил аржентинец, Бенфика - унгарец. В клуба треньорът си има време да си моделира каквато си иска игра, а в наши дни вече може и да си вземе каквито си иска играчи. И Арсенал на Венгер няма нищо общо с тоя на Греъм, Юнайтед на ван Гаал - нищо общо с опростената и ефективна игра на Фъргюсън и това е... Традициите умират и за отрицателно време се появяват нови отбори, с други играчи и друг стил и никой не чака.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 24 авг 2016 09:01

Кой ще отговори що така се изгаври с Янев микренската хлебарка ?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 авг 2016 09:56

защо написа:
kiril.a.d написа:
защо написа:
kiril.a.d написа:Ей, а стига с този Гончаренко! - руснак, в България не може да направи нищо!!!
Я ми припомнете някой успешен руски треньор у нас? ;)....
И този Гончаренко ми е странно познат по име...дали вече не е водил отбор у нас?...И къде го е "завел"? ;)....
Да се изкажа ли за Тарханов...Славия...и бат`Венци Тотото?....

Много неща има във футбола, дето са ти странно познати. Гончаренко не е руснак, а белорусин. Един жокер - водил е отбор у нас, срещу българския вицешампион в квалификации за ШЛ. И още веднъж го доведе, в Ловеч, в квалификации за ЛЕ. :lol:

Благодаря - сетих се за кой отбор говориш.
Сега обаче, тъй като си падаш по обяснение/пояснения, остава да ми обясниш, как правиш разлика м/у руснак, бело руснак, и украински руснак?...Щото аз нещо не мога да направя разлика м/у българин и сърбин, та камо ли м/у българин и "македонец" ;)...
НО, правя чудесна разлика м/у всичкото руснак и всичкото балкански българин, въпреки че пак сме от един корен ;)...
Апропо, не искаш ли Моуриньо да дойде да води ЦСКА-София?...Като реши да се пенсионира от футбола, може и тая работа да направи ;) :lol: - колкото чичо/дедо ти Люпко ще заведе "Левски" в ЕКТ ;)...

E, сигурен бях, че ще се сетиш, само един път вицешампионът ни се е дореждал до кандидатстване в ШЛ. :lol: Ама не знам каква толкова разлика има между нас и белорусите, не че знам нещо за тях. Треньорът си е треньор, ние си водиме некадърни чужденци и те се изявяват при нас както и у тях си. Португалците да не е да са много близки с англичаните, че Моуриньо и там е добър? Или гърците с германците, хем там взеха и дедо? Гончаренко не го знам колко е добър, а не вярвам и да разбереме, ама ако е добър, и тука ще е добър. Ние сме големи сектанти, като погледнеш, даже в едни библейски времена, 60-те, Интер го е направил аржентинец, Бенфика - унгарец. В клуба треньорът си има време да си моделира каквато си иска игра, а в наши дни вече може и да си вземе каквито си иска играчи. И Арсенал на Венгер няма нищо общо с тоя на Греъм, Юнайтед на ван Гаал - нищо общо с опростената и ефективна игра на Фъргюсън и това е... Традициите умират и за отрицателно време се появяват нови отбори, с други играчи и друг стил и никой не чака.

Гончаренко отпада-един от директорите в ЦСКА-София Милко Георгиев коментира накратко ситуацията золо чакания нов треньор ча "Армията".

"Оставката на Христо Янев е приета и няма вариант да остане. Също така няма никакъв шанс Виктор Гончаренко да поеме ЦСКА, каквито публикации се появиха. Новият треньор може да е българин. Но е ясно, че преговаряме с чужденци. При всички положения треньорът ще отговаря на целите на ЦСКА. Имайте малко търпение", заяви Георгиев пред телевизия BiT, цитиран от вестник "Тема спорт".

"Трябва да попитате Христо Янев защо отказа да коментира дали е имал разногласия с ръководството. Аз не мога да говоря от негово имe, а и не сме обсъждали помежду си тази тема", добави Милко Георгиев.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 авг 2016 09:58

ceBep написа:Кой ще отговори що така се изгаври с Янев микренската хлебарка ?

Беладонка ,Цифрата и Кашчей :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 24 авг 2016 10:26

Що на вас да не ви е нещо неудобно :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

100 пъти по-добре 100-йчо отколкото румънеца!

Мнениеот GOLEADOR » 24 авг 2016 10:42

Христо Янев бе начело на ЦСКА точно 418 дни. Той пое тима на 1 юли 2015 година и подаде оставка на 21 август 2016-та.
Янев е вторият най-дълго задържал се треньор на "червените" през новия век. Убедителен лидер по редица показатели е Стойчо Младенов.
Оказва се, че Младенов определено е най-успешният наставник на ЦСКА София за новия век.
Най-дългите престои в ЦСКА след 2000 година:
1.Стойчо Младенов
2.Стойчо Младенов
3.Стойчо Младенов
4.Христо Янев
5.Миодраг Йешич
Янев е с престижна статистика по този показател. Лидер с разлика е Стойчо Младенов. Легендата е имал три престоя с по-дълъг период от този на Ицо и сам заема позициите от 1 до 3. В топ 5 попада и Миодраг Йешич.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 авг 2016 11:25

ceBep написа:Кой ще отговори що така се изгаври с Янев микренската хлебарка ?

Що, бе :?: Да не би микренеца да му реди състава :?: И доколкото знам, той сам напусна :roll: Леко прибързано, но ако чувства, че няма възможност да се доближи поне до целите на отбора ( които са нереално високи ), е прав да напусне :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 24 авг 2016 11:52

Щото загубата от Верея и равния с Пирин не са гавра?А двете домакински победи с/у последния с 0(нула) точки и един от нарочените за изпадащи.Да оставим резултатите, играта е трагична.Едно подаване по ширина и връщане на вратаря, едни нескопосани пасове, никакво движение и търсене на свободни пространства, никакъв синхрон и разбирателство в атака и особено в защита, да не говорим за идеи или заучени положения в играта.И това с/у най-слабите противници в първенството.Как ще играем и какви ще са резултатите, когато дойдат по-сериозните мачове?Да не говорим, че най-големите издънки са "звездите" от "готовия отбор", ама се вижда, че наистина има разлика м/у В и А(ППФЛ) група.С тази игра най-много средата на таблицата - у дома ще се мъчим за победа, ако стане, на вън да не загубим пак, ако стане.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 24 авг 2016 12:27

ЦСКА направи чисто нов отбор и четири мача са прекалено малко, зада го отценяваме. Същото се отнася и за треньорите. Сигурен съм, че нещана ще се стабилизират, когато момчетата от Ловеч скъсат с провинциалния манталитет. Осъзнаят ли, че всеки мач се играе за победа, всичко ще се оправи. Ако някои не могат да се справят довиждане.

Върни се в “ЦСКА”