Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

Мнениеот bobo_13 » 04 юли 2016 20:58

emanuilman написа:Бобо, ако беше малко по-умен,сам щеше да си отговориш...Първо,това на Армията е детски отбор,къде е мъжкият???Второ,ти откъде знаеш,че кредиторите ще приемат плана на Божков?Ако не го приемат,какво става с децата?Ако не приемат и плана на ГГ,какво става,трябва да се затрие ЦСКА,по желание на султана Пеевски???Ясно ли ти е сега...бе то обикновените фенове сте много прости,не можете 2 и 2 да сметнете..ако сте шарани,човек на гола кукичка ще ви хване... :oops:

Какво ми е смешното? Защо ГГ СЛЕД КАТО ЩЕ ОЗДРАВЯВА ЦСКА, премести Литекс в София и го прекръсти на ЦСКА? Защо точно избра името ЦСКА, можеше Барселона, барем ЦСКА да има финал и купа в ШЛ.

Ти не бери грижа за мъжете. Те тренират в Австрия без договори, защото чакат развитие на казуса. Както виждаш всеки напуска без проблеми. Йонсен, Момчил, Грънчов и т.н. Нищо чудно да се върнат ако се приеме оздравителен план.

Ама не мога да си обясня как си подкрепял този отбор преди месец и половина и сега вече си готов да подкрешяш Литекс, сменил си името на ЦСКА :)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 юли 2016 20:58

DANS написа:
emanuilman написа:На 56 съм,женен с дъщеря,но това не ми пречи да виждам,кой иска да затрие ЦСКА и кой иска да го спаси...и не ми пречи да съм все така запален цесекар от 67-а насам.Вие,деца,не знаете колко прости,подмолни и завистливи са говедата...не играйте по тяхната свирка.. :oops:

56 годишен глупак си, как може да вярваш, че отбор с 4(четири) титли може да бъде автентичният 31 кратен шампион на България!?

Глупака си ти! След като се приеме оздравителния план на Ганчев ще се изкупят пасивите и активите на фалиралото дружество, и ще има само един ЦСКА с 31 титли! Ама си прекалено глупав и платен за да го разбереш! Ти не си ЦСКАр, ти си лакей на Черепа, платен подлизурко, манипулиращ хората ...

emanuilman
Контакти:

Мнениеот emanuilman » 04 юли 2016 21:00

Браво Хардуърк!Едно мнение на мислещ човек...абсолютно на същото мнение съм! :)

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 юли 2016 21:02

samobotev написа:Данс всички в този форум значт че си платен провокатор и пишеш само срещу заплащане.............

Аз винаги съм защитавал принципна и честна позиция, която ти наричаш "платена"! Жалък си! Съжалявам те!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Мнениеот Тривелий » 04 юли 2016 21:04

emanuilman написа:На 56 съм,женен с дъщеря,но това не ми пречи да виждам,кой иска да затрие ЦСКА и кой иска да го спаси...и не ми пречи да съм все така запален цесекар от 67-а насам.Вие,деца,не знаете колко прости,подмолни и завистливи са говедата...не играйте по тяхната свирка.. :oops:

Две неща като съвет към 67г. - Не обобщавай, защото винаги ще сбъркаш.. хора има всякакви и едва ли спортната им приднадлежност определя чертите на характера им! И второ, макар и за 67г. е безсмислен съвет, но недей да сееш омраза! Достатъчно мбади глупендери има, за да се включват и ги поощряват и възрастни такива...
Иначе по темата, мнението ми е , че само "истинският" отбор би могъл в кратък срок да обедини отново червената общност! Другият вариант ще е болезнен, а за неутралните фенове - недостоен!

emanuilman
Контакти:

Мнениеот emanuilman » 04 юли 2016 21:07

Абе Бобо,детенце,АКО приемат...ти сериозно ли вярваш,че Йонсен и другите ще играят пак във В група,както предвижда плана на Божков,АКО го одобрат...ма ти верно живееш в паралелна вселена... :)

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Мнениеот Тривелий » 04 юли 2016 21:07

HardWork написа:
DANS написа:

56 годишен глупак си, как може да вярваш, че отбор с 4(четири) титли може да бъде автентичният 31 кратен шампион на България!?

Глупака си ти! След като се приеме оздравителния план на Ганчев ще се изкупят пасивите и активите на фалиралото дружество, и ще има само един ЦСКА с 31 титли! Ама си прекалено глупав и платен за да го разбереш! Ти не си ЦСКАр, ти си лакей на Черепа, платен подлизурко, манипулиращ хората ...

Веднага възниква въпросът: Какво пречи сега да се изкупят пасивите и активите на фалиралото дружество? Тогава няма да има разделение, нали?

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 юли 2016 21:08

HardWork написа:
DANS написа:

Нямам против ГГ да изкупи ПФК ЦСКА АД, тогава ще има юридическа свързаност между дружествата, аз точно това искам, истинският ЦСКА да бъде оздравен от ГГ или Божков, или от двамата заедно!!

Проблема е, че микренското жуже е скръндзаво! Затова трябва ад се държи под напрежение!
Последна промяна от DANS на 04 юли 2016 21:08, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 04 юли 2016 21:08

HardWork написа:
muzovir написа:На мен лично ми е мъчно, защото Гриша Ганчев и Васил Божков трябваше да са заедно, а не да се борят един срещу друг! Това, което става в момента е тъпо!

Божков лъже! Той не иска да спаси ЦСКА и оздравителния му план е пълен с глупости и несериозни неща! Там идеята е да се вземат имотите! Гриша Ганчев направи най - умната и добра схема, нпълно легално ЦСКА да играе в А група като преименуван Литекс, докато изкупи автентичните марка и емблема! Паралелно с това ремонтира базите! Само савършен глупак може да е против Гриша Ганчев! Това са безрасъдни олигофрени, които не могат да разберат, че Литекс на практика ще стане автентичния ЦСКА, напълно нормален и законен начин! Дора Милева обслужва интересите на Божков, затова прави всички тези глупости! Нима ще излезем да играем на финала на супер купата с деца на по 15 години?! Това не е спасение, а унижение! Ако се приеме плана на Божков ще се вдигне цялата червена общност на протест, и ще го изгоним за дни, точно както миналия път! Само глупаците повратят два пъти една и съща грешка! За мен спасителите са измамници, и вярвам само на Ганчев, който впрочем е единствения който си мръдна пръста да направи нещо за ЦСКА!

Защо му беше да мести Литекс в София и да му сменя името след като ще оздравява автентичния клуб?

Нама законодателство у нас, което да дава правото на някого да купува титли и успехи. Това го има само в Италия. Нама такъв закон, който да урежда това. Марката, която държи НАП е една от 3-те заложени от различни АД-та на ЦСКА. Най-вероятно Сашко василев ще излезе и ще размаха един лист хартия, който не означава нищо и ще вика "ей ги титлите" :)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 04 юли 2016 21:09

DANS написа:
samobotev написа:Данс всички в този форум значт че си платен провокатор и пишеш само срещу заплащане.............

Аз винаги съм защитавал принципна и честна позиция, която ти наричаш "платена"! Жалък си! Съжалявам те!

Тогава защо си против Ганчев?? Нещо си противоречиш?! Имаме една единствена алтернатива, един единствен вариант, който ни дава надежда ЦСКА да се превърне в нормален европейски отбор, и ти си против! Ти си против преименувания Литекс, да се състезава под името ЦСКА, докато се приеме оздравителнип план, и се започне с изкупуването на активите и погасяването на дълговете! Ти не искаш ЦСКА да оцелее! Ти искаш да докараме Черепа, който ще закрие клуба ОТНОВО, за да спести някой леф, и да набара имотите! Ти искаш отново продадени титли, съдебни дела, черно тото, извадени джобове и дългове! Нима Божков не ни закри един път? Нима не ни остави с дългове? Нима не играхме черно тото под неговото управление?? Не ми отговаряй, въпросите са реторични, и аз и ти много добре знаем отговорите!

Върни се в “ЦСКА”