blue avalanche написа:GOLEADOR написа:blue avalanche написа:GOLEADOR написа:blue avalanche написа:На бас,че съм бил по-дълго войник от теб!
Какъв войник си бил ти бе,щом казваш,че (цитирам)
"Когато на 18г. постъпваш в казармата изборът беше:"?
Това може да го каже само човек кмойто никога не е ходил в казармата или иска да излъже,че имаш избор.Отиваш в казармата и си избираш-сякаш е МОЛ или университет.Ха ха ха!
Изборът пред момчетата,които са се занимавали професионално с футбол,бе малоумник...
Ей тъпанар,малоумник ще викаш на баща си!А ти като не си ходил в казарма не говори глупости.Отиваш там където те пратят и ако това е спортната рота значи служиш там.
П.П.
2г и 8 дни!
Могат да те пратят в спортната рота,но не могат да те задължат да играеш,бе тъпанар!!!

Ей глупак,като ти заповядат да играеш - играеш!В армията няма такова нещо като желание!Но ти от къде да знаеш това,нали никога не си бил в казарма!Тъпанар![/quote]
Бил съм 2 години в ШЗО и 5 години във Военно училище,тъпанар!Чак ли си?
Когато ти заповядат да излезеш на терена,МОЖЕ и да излезеш,но НИКОЙ не може да ти заповяда да играеш,тъпанар!!!
Виж,да ти забранят да играеш-това го умеехте много добре.Г.Йорданов не игра 2 години футбол заради разни тъпанари като теб![/quote]
Не ти вярвам!Аз съм бил 1г. НШЗО и 1г. и 8 дни по поделенията в България,но никъде не съм чувал,че заповед на командир може да не се изпълнява по желание на войника!Това само болен мозък като теб може да го твърди!Но който е ходил в казармата знае,че лъжеш!