Кире, голям си, свеж си, умен си, красив си, успял си, популярен сред жените!
Само не разбрах, кой е виновен за състоянието на ЦСКА?
ТЕ се налудуваха - играта е към края си.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ТЕ се налудуваха - играта е към края си.
samo_levski написа:кирил а.д. що е толкова ядосан?![]()
a) щото цска ще регресира догодина в а окръжна или изобщо ще спре да функционира
б) щото фифа/уефа знае за всичките бакии на чорбата и измъкване няма
в) щото междугалактическия план за съсипване на вселенския гранд цска е към своя финал
а) как така ядосан?

б) какво ме интересува ФИФА?

в)от коя галактика пишеш?...явно не от нашата...а знаеш и какво е това галактика и какво е това Вселена?...
г) защо си толкова ядосан? - да не си в галактика дето ще ти гръмне звездата всеки един момент?

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Ivanskiq написа:kiril.a.d написа:Ivanskiq написа:kiril.a.d написа:Ivanskiq написа:Слушайте, вие че няма да си оправите бакиите в клуба, няма да го направите, ама дайте да направим това, което всъщност искате - да закрием и нашия клуб (Левски), та, наистина да ви стане спокойно.
Не е това пътят!!!
Никой не иска закриването на "Левски", въпреки че това е прекръстения Динамо София!!! - и двете неща са пагубни за българския футбол, но....след като на власт е тъпото комунистическо ченге, Бойчо, а във футбола, абсолютния егоист Бобчо, това ще ни е положението... - поне Бойчо да имаше селската хитрост на даскала си Тошо....а то, акъла му стига само да там, да вози "Бистришките тигри" с правителствения фалкон и толкова!!! - предполагам, ако ЦСКА още съществува до мача с тях, че и тогава ще излети от летище София и ще кацне на...летище София, ама ей така, за селски бабаитлък!!!
Трагично е когато комунист управлява държавата, а всички му пригласят.... - колко съм се нагледа на това.... - и да, аз, понеже съм дърт, мога да правя сравнения, за разлика от вас....надрусани хлапета!!!
Недей да изпдаш в истерия, поеми си въздух или си удари един шамар, злобата е разрушителна емозиа, не обиждай, защото, аз не те обиждам. Не съм хлапе, не съм наркоман, живея в чужбина. Дядо ми бе убит от комунисти. Връзки в България никога не съм имал. Просто искам да кажа, че погледнато отстрани, изглеждате като някой, който потъва в кенеф с лайна, но НЕ търси начин да излезе, а вместо това, вулгарно проклина съседа си.
????????....каква злоба? Каква истерия?... - ти да не си самият Бойчо, който "живеел в чужбина" ( и всичките му защитници така, въпреки че в чужбина не обичат мафиотите) и "дядо ти да е би убит от комунисти", като на Бойчо, а то се оказало, че го утрепали двама "мафиоти" от село Хераково, на които направил сечено? И където бил кмет и от там е патрона ти?... - аман от селяни управляващи България!!! - малко ми беше правешкия селянин, та сега и ученикът му от село Хераково....
"Кенеф"?....искаш и да попиташ в Европа, ка си я представят цяла Бъгария?- я добави турски кенеф!.... - нямам нищо общо с турскосиньото!!!
![]()
![]()
Ще преглътна обидните ти думи, защото шизофреници с агресивни пристъпи и фрустрирани антиинтелектуалци със соципатично поведение, си ги слагам ...знаеш къде. Сигурен съм, че бърза помощ, с усмирителна риза вече пътува към кошарата на гетото, в което живееш.
Ужас! - как си описа циганите от "Левски"....в кое гето живееш?...В психиатрична клиника, която ти се струва гето? - моите съболезнования, не е лесна твоята...разбирам те!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Ivanskiq написа:Къриле, едно е ясно - всички ще умрем някой ден, само че ти ще умреш комплексиран и фрустриран и май без сефте.![]()
![]()
Таковата - а може и да играем с Левски-Раковски София? - ако разрешите...другарю

От какво да умре комплексиран, един ЦеСеКАр?.... - от съпричастие, че никой в България не е постигна успехите на ЦСКА?
Извинявай, ама не съм чак такъв филантроп - казали са едни..."бели"

Но и: "Не прави на другите това, което не искаш на теб да направят"!!!!!! - така че...Динамо София ви е само за подсещане

wire написа:Кире, голям си, свеж си, умен си, красив си, успял си, популярен сред жените!
Само не разбрах, кой е виновен за състоянието на ЦСКА?

За състоянието на ЦСКА е виновна цялата ни държава, още от 1992 г., когато е и ..."крилатото изказване" на другаря левскар, Добри Джуров! - не случайно казах, че в интериора липсва снимката на първия...съсипващ ЦСКА - Вальо Михов!!! - "първия "голям цесекар", който "стана човек", благодарение на пребиваването му като шеф на ЦСКА.
Но пък...изглежда е..."подробност", как държавата нарочи ЦСКА за виновник за...комунизЪмът у нас?....
Други въпроси? - имам отговор на какво ли не, ама поради знания, а не принадлежност...другари ченгесари;)
-
- Контакти:
кире, набираш се на всеки в темата, после кажи, че не си ядосан. you mad bro 

В заключение - ЦСКА, може би ще умре, напук на всички подобни случаи в Европа!!!
А защо?....може би ще ми отговорят другарите ченгесари?..... - просто, защото аз не разбирам, защо!!! - да подсетя днешна статия, как Реал М е най-скъпия клуб във футбола, т.е. с най-много неразплатени задължения?... - ама това е Испания, моля ви се! - не е смотана България
А защо?....може би ще ми отговорят другарите ченгесари?..... - просто, защото аз не разбирам, защо!!! - да подсетя днешна статия, как Реал М е най-скъпия клуб във футбола, т.е. с най-много неразплатени задължения?... - ама това е Испания, моля ви се! - не е смотана България

samo_levski написа:кире, набираш се на всеки в темата, после кажи, че не си ядосан. you mad bro
Сори, грешка!!! - всеки ми се "набира", поради което ...го "набирам"!!!

Ядосан ли всеки един учител, когато учи учениците си?....Извинявай, ама да не си мислел "тогава" така, та си пропуснал един куп уроци? - иначе, нямаше да се налага днес, аз да те/ви уча!...
А това ми е амплоато!!! - не професията, а задача...тук, на Земята....
-
- Контакти:
samo_levski написа:кире, набираш се на всеки в темата, после кажи, че не си ядосан. you mad bro
Апропо - ако има на кой да съм ядосан, това е на целокупния български народ, заради съсипията на държавата ни, а не само на футбола. Но и това отдавна ми мина.... - може би от 1981 г....може от 1994 г....може от 2001 г....може от 2004 г.....може от 2009 г.....Бе много станаха, не мислиш ли?...А можеш ли да мислиш?