ВСИЧКИ! 18 ЧАСА ЗАПОЧВА ПЪРВИЯТ НИ МАЧ ОТ "В" ГРУПА! СТАРТИРА ДЪЛГИЯТ ПЪТ, КОЙТО ЩЕ ИЗВЪРВИМ ЗАЕДНО!
В 17 часа ще бъде и представянето на настоящия ни отбор.[/center]
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кировец написа:Achtung_Juden написа:Странното е как така при некартотекирани футболисти на ЦСКА синьото БФС отлага мача, а при вариант Радомир да не събере отбор - служебна загуба. Що така?
Странно е как Радомир не са изчакали да чуят за кога се отлага мача - за 1 час напред ли, за понеделник ли... Какво значи разпуснахме футболистите като чухме, че мачът се отлага - Янев що не си ги е разпуснал?
Оправданието е твърде плитко.
Red Warrior написа:Тъй като сме сезона на дините и не следях цялата информация - някой знае ли каква част от сектор "А" ще е затворен, че в този час на мача ще се печем яко, ако идем във "В"?Не знам защо не са го нагласили за 20 часа мача? Нали уж няма да го дават по телевизията, за да не се страхуват "професионалистите", че аматьорския ЦСКА ще ги бие по рейтинг.
CSKA_1948_ написа:Red Warrior написа:Тъй като сме сезона на дините и не следях цялата информация - някой знае ли каква част от сектор "А" ще е затворен, че в този час на мача ще се печем яко, ако идем във "В"?Не знам защо не са го нагласили за 20 часа мача? Нали уж няма да го дават по телевизията, за да не се страхуват "професионалистите", че аматьорския ЦСКА ще ги бие по рейтинг.
Оградените части ще са затворени.
HardWork написа:Случайно някой да има някакъв линк, по който да може да се гледа мача? Аз изрових цялото интернет пространство и не намерих! Много искам да гледам мача, но не живея в България! Заради шибаното БФС и циганската А група, сега половин България е ощетена да не гледа футбол ...
Red Warrior написа:HardWork написа:Случайно някой да има някакъв линк, по който да може да се гледа мача? Аз изрових цялото интернет пространство и не намерих! Много искам да гледам мача, но не живея в България! Заради шибаното БФС и циганската А група, сега половин България е ощетена да не гледа футбол ...
Доколкото чух ще го дават на запис по анал 3. За живо предаване ще трябва да включвам телефона и да се регвам в някой ютюб канал.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта