При нов ЦСКА на коя страна ще сте

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Re: Писна ми да чакам . Защо няма нищо офиц.

Мнениеот Лимонадения Джо » 15 юни 2015 14:03

Едва ли има някой, който да не е напълно сигурен, че ЦСКА ще играе в А група, както и Локомотив. Можеш също така да си сигурен, че лично НАП ще предложи схема за разсрочване на задълженията с едногодишен гратисен период. И така следващото лято ще имате нови проблеми с лиценза, но пак ще получите гратисен период до момента, в който задълженията ще са с изтекла давност. Всички виждаме, че властниците не вършат нищо и власт реално няма, но в същото време я виждаме редовно в Разград и Ст.Загора например, където помагат здраво. Защо ли да не помогнат и на ЦСКА? Аз съм от Левски и не мога да мисля доброто на ЦСКА, но със сигурност мога да ти кажа, че Левски и ЦСКА са най-хубавото нещо в родния футбол, въпреки уродливото им управление. Така, че спокойно, ще ви има.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 юни 2015 14:08

BRF написа:
DrAvalanche написа:Един леко страничен въпрос. Доколкото разбирам, Дучето е зад Божков, а сектор Г зад настоящия клуб. Ако има два клуба и двата ли ще ползват Българска армия, и в кой сектор ще седи агитката на Дучето?

Не знам от къде ти станаха ясни тези неща!

Ами замерват се с декларации през ден. Голяма част от феновете не искат да чуят за преименуване на Литекс.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 15 юни 2015 14:10

[quote="джони"][quote]

Специалистът по спортно право Георги Градев обяви, че от УЕФА категорично са забранили преструктурирането на Литекс в ЦСКА.

Според адвоката, от БФС се държат крайно некоректно с феновете на „червените", тъй като в централата отдавна били наясно с това.

„За съжаление, БФС не са коректни с хилядите привърженици на ЦСКА и не им казват истината, а ги държат в напрежение."

„Преди малко говорих с отговорен фактор в УЕФА и той ми каза, че вече са изпратили отговор по имейл до БФС относно преструктурирането на Литекс в ЦСКА. Отговорът от УЕФА е НЕ! За УЕФА това е нарушение на техния устав", обяви Градев на своя профил в социалните мрежи.

„Литекс също са направили запитване по имейл след БФС, като тях УЕФА е препратила към отговора до БФС."

„Боби Михайлов е казал на някои журналисти в Малта, че УЕФА не дава, но е помолил да не се пише. Значи знае поне от миналия четвъртък. Защо е тази некоректност спрямо хората, които се вълнуват от съдбата на любимия си клуб? Бъдете коректни с тях и винаги казвайте истината"

П.П. Сега Дучето и някой си адвокат Славов ми изглеждат още по-смешни и жалки с изявите си в събота по мой адрес", завърши юристът.

Напомняме, Градев бе атакуват от Димитър Ангелов и човек от „ЦСКА Завинаги" заради свое интервю, което даде пред Тopsport.bg по темата наскоро.

============

Официално, друг път! Виж какво споделя този шизофреник ( в същата "трибуна"- фейсбук) преди 2 години :

Изображение

Тоя е луд бе хора, не му обръщайте внимание!
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 15 юни 2015 14:11

Лимонадения Джо написа:Едва ли има някой, който да не е напълно сигурен, че ЦСКА ще играе в А група, както и Локомотив. Можеш също така да си сигурен, че лично НАП ще предложи схема за разсрочване на задълженията с едногодишен гратисен период. И така следващото лято ще имате нови проблеми с лиценза, но пак ще получите гратисен период до момента, в който задълженията ще са с изтекла давност. Всички виждаме, че властниците не вършат нищо и власт реално няма, но в същото време я виждаме редовно в Разград и Ст.Загора например, където помагат здраво. Защо ли да не помогнат и на ЦСКА? Аз съм от Левски и не мога да мисля доброто на ЦСКА, но със сигурност мога да ти кажа, че Левски и ЦСКА са най-хубавото нещо в родния футбол, въпреки уродливото им управление. Така, че спокойно, ще ви има.

Аз съм сигурен че ЦСКА И ЛОКО СФ НЯМА да играят в А ПФГ!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 15 юни 2015 14:11

raikonen22 написа:Разсъждавате твърде фенски, а забравяте, че според закона това са обикновени акционерни дружества и могат да сменят името и месторегистрацията си, когато решат. Факт е, че като позволят сега, ще стане пълна каша от догодина, когато и други отбори се насочат към врътките.

Еми да променят законите! Какво е виновен ЦСКА, че законите позволяват друг отбор да се преструктурира?? Какво е виновен ЦСКА, че в БФС има една дузина наркоманизирани идиота, които не знаят какво говорят, и какво правят! Венци сикаджията, ще ми говори за закони, ако имаше закони той щеше отдавна да лежи по затворите, барабар с нашия ликвидатор Лупи! В България всичко е законно, а хората изпитват морален релативизъм! Ако някой източи 1 милиарда държавни пари от някоя банка, моралния българин не казва нищо! Но ако някой футболен клуб търси вратичка в закона, за да се спаси, той е виновен и е по - черен от дявола! Всичко идва от комплексите на хората! Аз искам Литекс да се преструктурира в ЦСКА, а парите които дължи сарото дружество да бъдат върнати до последната стотинка от хората фалирали дружеството! Ето ти справедливост! Феновете на Литекс ще са изкупителната жертва ...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 юни 2015 14:18

Бъркате малко любовта с брака?

АД-тата попадат под търговския закон и никой не може да им попречи да си сменят името и седалището. Но футболните клубове паралелно участват в първенства администрирани от местните федерации които пък не са АД-та и си имат собствени закони. А БФС като част от УЕФА създава законите си на основата на законите на УЕФА. И именно те дават лиценза на даден клуб? А без лиценз професионален футбол няма!

Т.е никой не може да спре Литекс да се прекръсти на ЦСКА и да си смени седалището в София. Но БФС зареди законите си (които са на основата на законите на УЕФА) счита всеки клуб който смени цветовете си, името без историческа връзка и пребрадка с миналото му, както и седалището си извън областта си за нов, и той автоматично губи лиценза си! Което значи В група ако не знаете!

Именно заради това преди 2 години пропадна първия вариант с Литекс, както и с Нефтохимик после. Именно това е проблема и сега Гришата и Божков (на които не им пука за ЦСКА а за земята в Борисовата, особено сега след като ще има нова визия там) се мъчат държавата и БФС да им разрешат този номер. Като целта е държавата и БФС да убедят УЕФА да позволи това нещо и да няма наказание за България. Защото ако се позволи това нещо без разрешението на УЕФА наказанието ще е за всички отбори от България играещи в Евротурнирите. Проблема е, че ако УЕФА разреши подобна далавера, това ще се превърне в прецедент за организацията и всеки клуб който има проблеми с лиценза и задължения, ще може да се позове на него и да го предприеме като свое действие!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 15 юни 2015 14:19

Всичко си е официално, плаща се до 31 март. А за предните години БФС нещо мълчат.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 15 юни 2015 14:19

ЦСКА Люляково знаме няма шанс за А група без задължения.Такива са законите на БФС.По Търговският закон може,но УЕФА вече следи изцепките на родната централа.Пирин изгонен за 40 000,Ботев за 50 000,а тук става въпрос за двуцфрени милиони.Нали се сещате че утре всеки ще се позове на това изключение.Преглътнете си самочувствието и започнете от аматьорският футбол.В противен случай ще сте по-мразени от Левски.От всички.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 юни 2015 14:19

DrAvalanche написа:
BRF написа:
DrAvalanche написа:Един леко страничен въпрос. Доколкото разбирам, Дучето е зад Божков, а сектор Г зад настоящия клуб. Ако има два клуба и двата ли ще ползват Българска армия, и в кой сектор ще седи агитката на Дучето?

Не знам от къде ти станаха ясни тези неща!

Ами замерват се с декларации през ден. Голяма част от феновете не искат да чуят за преименуване на Литекс.

Дучето е зад Божков,Сектор Г също даде подкрепата си за него!Просто пуснаха и декларация ЛИЧНО към Дучето!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 15 юни 2015 14:22

Има решения на Лицензионната комисия и на Атестационната комисия. Няма нито официално опровержение, нито обжалване - повече какво. По всяка вероятност за ЦСКА се работи при тези условия как да пребъде, а не как да се променят със задна дата условията. И навярно задачата не е лека - не е като да те бият като тъпан, а ти все да повтаряш - играем мач за мач и гледаме напред. Не е и като да е играли сме мачове за десетки години напред и си гледаме все назад ...
Колкото до нашенските медии - сега ни интересуват спортните - и те са като другите - творят си действителност, в която да изглежда, че са медии ...

Върни се в “ЦСКА”