ХХV кръг : ЦСКА София - Ботев Пловдив (10.04.2015)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: ХХV кръг : ЦСКА София - Ботев Пловдив (10.04.2015)

Мнениеот Синьо сърце » 10 апр 2015 22:03

karager написа:
Синьо сърце написа:
karager написа:Имахме около хиляда и осемстотин центрирания, но и три хиляди осемстотин да бяха - все тая.

Не знам какво става, но ситуацията е трагична...а при малко повече концентрация Ботев можеше и да бие!
Тоя Чунчурков ли е , какъв е, има страхотни данни!

Нищо не става, аз такава апатия не съм виждал до сега в толкова последователни мачове през целия ми живот. А съм изгледал 1-2 мача. :|
А Чунчуков мисля е ваш юнуша дори.

Е, и нас наесен кой не ни хвана, не ни би-има и такива моменти...Голям праз! :)
Не го взимай толкова навътре. Не може само да си на върха-има и пропадания, и унижения.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 апр 2015 22:06

След гастролите на Мистер Стойчо обикновено е така две години след това докато се освестим(ама май множко станаха източванията,пардон гастролите.А гарнирани с Махатма Лупи направо си е някоя индийска юнга в летоброенето им.

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 10 апр 2015 22:06

600 минути без гол. Така се става шампион. :lol:

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 10 апр 2015 22:07

Очаквам сините шамани+черно-белите им приятелки да си кажат мнението за мача.
п.п. И моля червените фенове, които си общуват с ръководството ви да кажат на тоя /извинявам се за израза/ цървул който води пресконференцията, че когато треньора на гостуващият отбор си тръгва е хубаво да му подаде ръка и да пожелае успех на отбора му.
Последна промяна от emokanar на 10 апр 2015 22:15, променено общо 1 път.

Thunderheart
Контакти:

Мнениеот Thunderheart » 10 апр 2015 22:09

karager написа:
Синьо сърце написа:
karager написа:Имахме около хиляда и осемстотин центрирания, но и три хиляди осемстотин да бяха - все тая.

Не знам какво става, но ситуацията е трагична...а при малко повече концентрация Ботев можеше и да бие!
Тоя Чунчурков ли е , какъв е, има страхотни данни!

Нищо не става, аз такава апатия не съм виждал до сега в толкова последователни мачове през целия ми живот. А съм изгледал 1-2 мача. :|
А Чунчуков мисля е ваш юнуша дори.

Цецо Чука е юноша на Бенковски Пазарджик. В ДЮШ на Левски играе година-година и половина само.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 10 апр 2015 22:18

Днес се видя колко струват българските играчи. Толкова призиви чухме да играем с българи в състава. Тунчев, Илиев, Василев и Галчев бяха безобразни. "Капитанът" дори не го видях да надъхва играчите на терена. Сънди май беше най-дейния и качествен. Т.н. ни тренер, към който мога да изпитвам само съжаление, пък така си беше избрал резервите, че дори нямаше кой да влезе като трета смяна. Извадил единствения ни играч, който може да премине 2-3 противници един на един извън групата! Продължаваме да не виждаме наши юноши на терена, не знам защо, след като убиеца на таланти вече го няма в отбора. Аз се надявах да видя поне 3-4 момчета от школата, тоя мач нали трябваше да е протоколен и канарите щяха да ни връщат жеста. Шизофренията на новите ни шефове продължава, след като се оказа че оня помак Инджов с поредните си изказвания продължава да върши работата, поради която явно е дошъл на Армията, а в същото време Манджуков дж. реши да се прави на интересен и не го опроверга още вчера, та поне малко да свали напрежението.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2015 22:31

redman написа:Днес се видя колко струват българските играчи. Толкова призиви чухме да играем с българи в състава. Тунчев, Илиев, Василев и Галчев бяха безобразни. "Капитанът" дори не го видях да надъхва играчите на терена. Сънди май беше най-дейния и качествен. Т.н. ни тренер, към който мога да изпитвам само съжаление, пък така си беше избрал резервите, че дори нямаше кой да влезе като трета смяна. Извадил единствения ни играч, който може да премине 2-3 противници един на един извън групата! Продължаваме да не виждаме наши юноши на терена, не знам защо, след като убиеца на таланти вече го няма в отбора. Аз се надявах да видя поне 3-4 момчета от школата, тоя мач нали трябваше да е протоколен и канарите щяха да ни връщат жеста. Шизофренията на новите ни шефове продължава, след като се оказа че оня помак Инджов с поредните си изказвания продължава да върши работата, поради която явно е дошъл на Армията, а в същото време Манджуков дж. реши да се прави на интересен и не го опроверга още вчера, та поне малко да свали напрежението.

То,пък,щото чужденците ви бяха върха днес...
Съндей накрая се опита да "асистира" на Ботев,но не му се получи... :mrgreen:
Очаквам новия статус във ФБ на "най-добрия защитник в България и Хърватска"... :mrgreen:
Марки Марк към българчетата ли да го броим или чуждестранчетата?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 апр 2015 22:39

blue avalanche написа:
redman написа:Днес се видя колко струват българските играчи. Толкова призиви чухме да играем с българи в състава. Тунчев, Илиев, Василев и Галчев бяха безобразни. "Капитанът" дори не го видях да надъхва играчите на терена. Сънди май беше най-дейния и качествен. Т.н. ни тренер, към който мога да изпитвам само съжаление, пък така си беше избрал резервите, че дори нямаше кой да влезе като трета смяна. Извадил единствения ни играч, който може да премине 2-3 противници един на един извън групата! Продължаваме да не виждаме наши юноши на терена, не знам защо, след като убиеца на таланти вече го няма в отбора. Аз се надявах да видя поне 3-4 момчета от школата, тоя мач нали трябваше да е протоколен и канарите щяха да ни връщат жеста. Шизофренията на новите ни шефове продължава, след като се оказа че оня помак Инджов с поредните си изказвания продължава да върши работата, поради която явно е дошъл на Армията, а в същото време Манджуков дж. реши да се прави на интересен и не го опроверга още вчера, та поне малко да свали напрежението.

То,пък,щото чужденците ви бяха върха днес...
Съндей накрая се опита да "асистира" на Ботев,но не му се получи... :mrgreen:
Очаквам новия статус във ФБ на "най-добрия защитник в България и Хърватска"... :mrgreen:
Марки Марк към българчетата ли да го броим или чуждестранчетата?

Двамата с Оршулич струват общо 50 милиона :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 апр 2015 22:45

Стойчовите обори трябва да бъдат изринати от Армията един път за винаги.И на този нещастник трябва да му се поиска отговорност колко парички е прибрал о т престоите си в ЦСКА.Две титли,които всеки треньор с вложените пари би взел и тотални провали в ЕКТ.Но за провалите са му виновни Данчо тъча.За съспването на кариерата на Карачанаков е молбата му да продължи мача.Няма толкова безкруполно лайно в ЦСКА от създаването му.Крайно време е да се повдигне иск Стойчо-некадърника да си върне незаслужено взетите пари от клубът.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 апр 2015 22:45

Още три мача по 90мин. да бяхме играли нямаше да вкараме гол.Дълго време ще сърбаме кашата на "големия треньор"
По крилата и центриране той ни завеща,никаква идея,само блъскане.Най-прекия път за вратата е през центъра,другото
е допотопен футбол.

Върни се в “ЦСКА”