66 години от спечелване на първата шампионска титла на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: 66 години от спечелване на първата шампионска титла на ЦСКА

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 09 сеп 2014 19:07

deceitt написа:
1982 написа:
deceitt написа:
Така така, Панов сме го заграбили още преди да е роден... Имаш 2-3 имена, друго нищо и затова си принуден да лъжеш като малко комсомолче ;) То ви е в кръвта. 5 май и 9 септвмври - най- случайните дни, нали така?

Аз ли лъжа, я провери въпросните играчи как идват в Левски и ми го напиши тук.

Ами, аз няма какво да проверявам. Да, наистина са дошли няколко играчи от ПСК, но да ми кажеш, че точно благодарение на това обединение се дължат титлите от 40те е смешно и ти го знаеш ;) Още повече, че ПСК по това време е отбор от втора или трета дивизия... За сметка на това, вие получвате играчите на Септември, отбор от първа софийска дивизия, след това си ги запазвате, а Септември е изритан от А група. Дори не виждам за какво е спора след като Септември при ЦДВ изиграва първия си мач в деня, на който е създаден !? ( загуба от Левски). Ние знаем кога, къде и от кой точно сме създадени, вие имате само някакви легенди ;)

Всеки фен на Левски който иска може да научи кои са били най-големите футболисти и легенди на Левски от 40-те, а това са Валяка, Жук, Мазников, Чори и Мистри и всички те са били в Левски още от преди 9 септември!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2014 19:08

Кашчей написа:
След лекото и небрежно притикване на варненските отбори в миманса по това време теб това учудва ли те?
Да споделиш как участвате в А група за първенството 50-51?

Да, учудва ме как "репресираният" и набелязан за "унищожение от БКП" тим на Левски, почва изведнъж да мачка из родните терени.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 09 сеп 2014 19:14

1982 написа:
Кашчей написа:
След лекото и небрежно притикване на варненските отбори в миманса по това време теб това учудва ли те?

Да, учудва ме как "репресираният" и набелязан за "унищожение от БКП" тим на Левски, почва изведнъж да мачка из родните терени.

Не знам кое е учудващото при положение, че Левски е шампион през '42, финалист на държавното първенство през '43, през '44 не се довършва заради войната, а през '45 отново стига доста напред. Да, наистина, удуващо !?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2014 19:15

1982 написа:
Кашчей написа:

След създаването на ЦСКА те трябва да имат отбор-опонент, но който да не е чак толкова добър и поддържан. Защо са избрали "Левски", а не "Славия" аз не мога да си обясня, но това е моето виждане. За мен е странно и да те създадат в един ден, и да играеш веднага мач с новото си име, но това е 1948-а все пак. То и 20 години по-късно нещата стоят по същия начин, но това не те вълнува.
Хората са казали, че не можеш да влезеш два пъти в една и съща река, като са имали предвид, че водата няма да е същата, защото тече и вече не е същата, но вие сте единствените в света, които за 20 години се обединявате два пъти с един и същи клуб, който и след тези обединения продължава да съществува 8-) :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2014 19:20

deceitt написа:
Не знам кое е учудващото при положение, че Левски е шампион през '42, финалист на държавното първенство през '43, през '44 не се довършва заради войната, а през '45 отново стига доста напред. Да, наистина, удуващо !?

Славия пък е шампион през 1941-а и 1943-а. Ама те после нито една титла в периода 1944-1989. Вие взимате цели 5 само в първите 9 години, а се изкарвате накрая и репресирани. :oops: :oops: :oops:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2014 19:24

Кашчей написа:
След създаването на ЦСКА те трябва да имат отбор-опонент, но който да не е чак толкова добър и поддържан. Защо са избрали "Левски", а не "Славия" аз не мога да си обясня, но това е моето виждане. За мен е странно и да те създадат в един ден, и да играеш веднага мач с новото си име, но това е 1948-а все пак. То и 20 години по-късно нещата стоят по същия начин, но това не те вълнува.

Сега пък нова версия ..... единият ми пише, че БКП се стремяла да унищожи Левски, вторият че ги репресирала, а ти сега трета версия изкара. :lol: :lol: :lol:

Защо не ходите да се прегледате някъде ?!

Фактите са достатъчно ясни за това какво е било положението на Левски в държавата ....

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1540655

Как така ще подслушват треньора на "отрочето на партията", би ли ми обяснил ??

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 09 сеп 2014 19:30

1982 написа:
deceitt написа:

Славия пък е шампион през 1941-а и 1943-а. Ама те после нито една титла в периода 1944-1989. Вие взимате цели 5 само в първите 9 години, а се изкарвате накрая и репресирани. :oops: :oops: :oops:

A я ми отговори после защо за следващите 12 години нямаме нито една спечелена титла чак до 1965 година, не е ли защото това поколение спира да играе? А вие печелите 9 поредни и цели 11 за 12 години между от 1951 до 1962 без нито да имате школа, нито нищо! Как сте ги направили тия 11 титли за 12 години? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2014 19:32

1982 написа:
Кашчей написа:

Сега пък нова версия ..... единият ми пише, че БКП се стремяла да унищожи Левски, ввторият че ги репресирала, а ти сега трета версия изкара. :lol: :lol: :lol:

Защо не ходите да се прегледате някъде ?!

Фактите са достатъчно ясни за това какво е било положението на Левски в държавата ....

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1540655

Как така ще подслушват треньора на "отрочето на партията", би лими обяснил ??

Лесно могат да го подслушват, след обединяването със "Спартак", което не е коректно естествено.
А относно моята теория.... защо не помислиш как така само един отбор ви противопостои през тези 41-42 години, с 4 изключения-2 пъти Локо Сф., и по един път Спартак и Ботев от Пловдив. Титлата на Берое е при съвсем други обстоятелства и затова не ги включвам в противостоенето.

А градските ви легенди, че не сте създадени със санкция на БКП (вашата) и това, че БКП е искала да унищожи "Левски" (тяхната) просто не ми се коментират, защото са в сферата на сай-фай.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2014 19:41

Avanti_Ragazzi написа:
A я ми отговори после защо за следващите 12 години нямаме нито една спечелена титла чак до 1965 година, не е ли защото това поколение спира да играе? А вие печелите 9 поредни и цели 11 за 12 години между от 1951 до 1962 без нито да имате школа, нито нищо! Как сте ги направили тия 11 титли за 12 години? :oops: :oops: :oops: :oops:

Ние, първо, никога не сме отричали голямата държавна помощ тогава, вие сте тези, които се опитвате да се изкарате, че не само не сте били галеници, ами и са ви репресирали. :oops: :oops: Така че не виждам защо ми ги сочиш тези неща ?!

Второ, аз също мога да те попитам по тая тъпа логика - защо в периода 1944-1989, вие имате 18 купи на България и Съветската Армия, а ние - 14 ?? Значи ли това, че на вас повече ви се е помагало ??! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2014 19:45

Кашчей написа:
Лесно могат да го подслушват, след обединяването със "Спартак", което не е коректно естествено.

Ма как така "репресираният" Левски ще подслушва със СРС-та нашия треньор, треньорът на "отрочето на партията" ??? Къде е Джуров, Балев ..... нали били всесилни, как са го позволили ?!?!

Какъв Спартак, какви 5 лева, нали ние сме били най-големия любимец на държавата, как така някакви си "репресирани" ще подслушват нашите ?!

Върни се в “ЦСКА”