Мнениеот angelofdeath » 26 юли 2014 19:34
Подкрепям идеята за празен сектор Г, която ще покаже на ръководителите ни, че няма да толерираме подобни евро издънки. ЦСКА винаги е успявал да се стегне за мачовете от Европа, но от няколко години губим от анонимници и то без игра. Историята показва, че когато сме били добре в турнирите после сме губили от Левски. Тази традиция вече остана в миналото, но това не топли никой. Спомням си отменената победа над Ювентус, която беше в супер трагичен сезон. Едва ли отбора ни тогава е бил по-силен, дори като гледам състава, като единице сме по-зле. Обаче го имаше духът на Евробоеца, победителя, който е призван да се състезава само с големите. Не знам, колко пъти останалите български отбори/особенно Левски/ вадеха лесни жребии, а ние винаги се падахме с най-сериозните. Така беше с Ливърпул, Леверкузен и накрая с Динамо Москва. Всички знаем резултатите и те говорят сами за себе си. От мача с Рапид Виена във Австрия ние нямаме победа над стойностен клуб. Да не говорим за елиминиране. Уважавам много Стойчо, като първи "Червен водач" и носител на армейския-победен ген, но започвам да си мисля, че капацитета му е с таван победи над Левски. Легитимацията му в Европа куца и е низ от провали не само в ЦСКА. Може би Паро е прав, като каза, че футболиста Младенов може сам да бие Зимбру. Е, треньора не успя и записа още една черна страница след Мура в историята ни. Не искам да го упреквам, защото в най-тежкия момент работи със сърце и душа за отбора, понякога и без пари и съумя дя го вдигне до сребърните медали два пъти. За ЦСКА това не е нещо за хвалба, но в края на шампионата му разбиха отбора. Затова Лупи няма право да го атакува яростно, защото ако си беше плащал поне през месец, сега тимът ни щеше да друг. Не, че Менди, Косоко и Бадема са някакви футболни гиганти, но добри играчи от всяка линия на отбора. Като прибавим продажбите на Чочев, Мболи и отказването на Тошко и Марто, загубихме един готов титулярен състав. Лошото е, че заместниците им са от чужбина и все още не са показали качества. Не съм ги отписал само за три мача, но и нямаме време да ги чакаме. Отделно много от тях едва ли ще помиришат терен и през зимата ще се чудим, как да ги махнем.