ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот cskarcheto92 » 19 дек 2013 22:32

И след днешния мач се вижда, че ни трябва футболист, който умее да бележи. Един Зику да беше в момента в ЦСКА и може би щяхме да сме на 1во място. В днешния мач мога да отлича Емо Гъргоров, Тошко Янчев, Менди Вальо, Венци и Чочев, който направи поредния много силен мач. Доста брак имаше в Милесавлевич и Мартин Петров. Косоко няма да го коментирам, че не заслужава да си губя времето с него. Все още не мога да разбере, защо Сточйо продължава да залага така упорито на Сидибе, Косоко, Хауард и Фо Поре в мачовете ни... добре, че полусезона свърши, защото вече ми вдигнаха нервите тези 4ма инвалиди. Сидибе само дето ги влачи по 2ма защитника, но то само заради физиката си, а останалите пълни дупки. Ако това, че Здравко Илиев ще подпише с нас е вярно е добра новина. До колкото съм гледал мачовете му е стабилен играч, а от Фо Поре по-слаб десен бек няма. Какво стана със Зику някой знае ли? Уж се чу, че може да дойде ама т'ва май е само с сферата на мечтите.
[offtopic]САМО ТИ, ВЪВ СЪРЦАТА НИ, ЗА ТЕБЕ ПЕЕМЕ, ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМЕ, ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕМ !!![/offtopic]
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 дек 2013 22:36

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:За разлика от CskaUl7rasB0ysS0f1a аз ще говоря за днешният мач и останалите неща засягащи ЦСКА и конкретната тема за селекцията.Едно изречение за мача тотално надиграхме пародията на отбор на фк Подуене,но не за първи път късмета ги покрива.2013 беше тотален кошмар за нас феновете на ЦСКА и поражда много въпроси ще продължаваме ли да позволяваме на различните собственици да харантутят в клуба ни?Тодоров излезе и каза,че са платили 15 млн,а документи за това показа ли ни?Защото ако се окаже,че лъже ще стане много напечено за сашетата,които аз продължавам да поставям под големи въпросителни,говорим за честността и действията им в клуба.Наглед може би най-лошото мина,защото се появи Александър Чакмаков и аз искрено се надявам той да влезе в клуба.За зимни покупки мисля,че няма смисъл да обсъждаме толкова,защото нямаме никакви възможности за кой знае какъв избор.Само трябва да се отбележи,че нямаме нужда от дезориентирани ревльовци,които немогат да разберат какво значи ЦСКА за хората.Потенциални такива са туристите от Черноморец!За мен важно е да си тръгнат следните хора:Сидибе,Морейра,Хауърд,Марсиньо,Черни,Кировски може и да изпусна някой.3-мата ни централни нападатели са може би едни от най-слабите в цялата А група няма смисъл дори да се коментират.Черни е спорен вратар и ако трябва да избирам между него и Мболи смятам,че Мболи е по-добрият вратар при Мболи се получават спадове на някаква психологическа основа така беше при предишният му престой.Въпреки,че го слагам във ненужните може би Хауърд не е чак толкова лош играч,но пък вече е на възраст и само ще тежи със заплатата си по-добре Витанов да започне да се налага,нали твърдят,че е голям талант?Марсиньо през този сезон изключително разочарова и трябва да му се търси отбор днес не направи нито едно полезно отиграване,но не само днес.

...но не за първи път късмета ги покрива.

Зад това клише се "крие" един блестящ вратар и няколко човека,които се чудят с кой ръб да ударят топката. :mrgreen:
Колко гола имат общо Сидибе,Косоко,Менди и Василев,че днес "късметът ни е покрил" срещу тези машини за голове??? :oops:

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 19 дек 2013 23:06

Василев за 30-тина мача в нашия отбор има 5 гола, което не е никак лош показател за защитник.

Зику отдавна подписа с клуб от Турция, не мога да ви кажа с кой, но от 1 януари ще е ясно.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 дек 2013 01:06

Дори след днешния мач аз продължавам да твърдя, че Марсиньо не трябва да се маха. Искам да го видя напролет след проведена нормална подготовка на целия отбор. Сидибе, Морейра, Хауърд и Косоко да си стягат куфарите. Трябват ни 2-ма ДОБРИ централни нападатели, десен и ляв бек и добър опорен халф. Друго към момента е абсолютно ненужно и ще бъде излишен харч.
Надявам се и каръкът, който ни спохожда цяла година да свърши с идването на 2014. Не знам дали някой е броил гредите, ама може и да сме поставили своеобразен рекорд за тези 27 мача.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 20 дек 2013 11:28

mistreated написа:Дори след днешния мач аз продължавам да твърдя, че Марсиньо не трябва да се маха. Искам да го видя напролет след проведена нормална подготовка на целия отбор. Сидибе, Морейра, Хауърд и Косоко да си стягат куфарите. Трябват ни 2-ма ДОБРИ централни нападатели, десен и ляв бек и добър опорен халф. Друго към момента е абсолютно ненужно и ще бъде излишен харч.
Надявам се и каръкът, който ни спохожда цяла година да свърши с идването на 2014. Не знам дали някой е броил гредите, ама може и да сме поставили своеобразен рекорд за тези 27 мача.

Човек, Марсиньо досега не съм го видял едно кадърно центриране да даде!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 дек 2013 11:31

Марсиньо само в мача с "Левски" в първенството даде 3 много ключови паса, от които 2 асистенции. Ясно е, че не е в най-добра форма, но по принцип не е слаб играч и това се видя през пролетта. Ако отборите освобождаваха играчи за слаба форма, щяха да си подменят половината състав през всеки трансферен прозорец. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 20 дек 2013 11:48

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
mistreated написа:Дори след днешния мач аз продължавам да твърдя, че Марсиньо не трябва да се маха. Искам да го видя напролет след проведена нормална подготовка на целия отбор. Сидибе, Морейра, Хауърд и Косоко да си стягат куфарите. Трябват ни 2-ма ДОБРИ централни нападатели, десен и ляв бек и добър опорен халф. Друго към момента е абсолютно ненужно и ще бъде излишен харч.

Човек, Марсиньо досега не съм го видял едно кадърно центриране да даде!

Едно има - на Бадема за 3-ят гол срещу Милицията..За мен е с класа за В група, егоистичен, мързелив, тактически грамотен колкото децата в махалата. НЕСТАВА. Срещу Славия изтърва 3 пъти сам срещу вратаря, срещу Левски вчера пак сам, с Морето и Ботев от неговият индивидуализъм отбора пропусна чудесни възможности за отбелязване на гол...В началото ме заблуди голямото му желание за игра, но то се изпарява в момента в който му отнемат топката. Ако има оферта за него, трябва да не се обмисля а веднага да се приеме. Тони Карачанаков започна да си възвръща самочувствието и играта от преди контузията, на мен лично ми е любимец. Венци Василев също много ми хареса последните два мача, макар и да изтърва вчера на 2 м. от голлинията. Ще очаквам с интерес новите попълнения. Напълно съгласен съм с реакцията на Марто при смяната, можеше да изиграе още 10 мин. , милицията само чакаха кога ще им вкараме, а ние ги "заплашихме" с Косоко :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 дек 2013 11:49

Честно казано ,след вчерашния мач не искам да виждам повече сидибе и косоко с фланелката на ЦСКА!
Бях се зарекал да не коментирам нищо като игра,футболисти,тактики и такива работи да края на полусезона!Този край дойде и е време за анализ.
Снощи след мача като видях Чочев да си бърше сълзите пред нас и как въобще не искаше да се прибира в съблекалнята!Приличаше на човек,който иска да се извини на всеки от нас по отделно!Няма нужда Иво да се оправдаваш,аз винаги съм уважавал хората,които са оставяли сърцето си на терена за моя отбор,дори и да не са най-добрите футболисти!Искам да гледам стари и млади български футболисти с екипа на ЦСКА!Старите ги имаме-Тошко,Марто,Вальо,Апата,Бадема!Имаме и млади Чочев,Карачанаков,Долапчиев,Василев,Виданов,а навярно и още други!Не съм против чужденците,но трябва да вдигат класата на отбора.Искам това да е лицето на ЦСКА и ако Стойчо Младенов е готов да построй такъв отбор,искам той да е треньор!Харесвам хъса с който Стойчо води и защитава ЦСКА,вярвам че само той можеше да ни е треньор в тези месеци и да постигнем нещо различно от 8-10 място!Смятам,че той може да направи конкурентен отбор от българи,които да не са с много високи заплати!Все пак най-важното нещо е финансовото оцеляване на ЦСКА!Искам това да е пътя който да следва моя отбор и ако Стойчо е готов да направи това,нека ни е треньор!Ако иска отнова да събираме косоко,мосоко,сидибита и тем подобни съм против неговото оставане като треньор!
Във вчерашния мач има и нещо много добро!Купата на България е доста по-лесен турнир от шампионата и имахме шансове да я спечелим!Ясно е ,че шампиони няма да станем,значи не гоним нищо!Сега е момента за промяната!Да речем ,че лятото е нямало време за селекция и сме взели всички,които са си съгласили,сега можем да избираме!
Имам едно предложение за футболист,който да вземем и в момента е свободен агент!Танко Дяков-няма да е с голяма заплата,играе дефанзивен халф и централен защитник!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 дек 2013 12:00

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов взе решение да освободи седем футболисти от отбора, разбра Гонг. Това става факт веднага след последния мач на „армейците“ за годината.

Младенов няма да разчита повече на Мамади Сидибе, Брайън Хауърд, Омар Косоко, Християн Кировски, Николай Дюгеров, Христо Мартински и Иво Райков. Седемте играчи ще бъдат информирани, че са свободни да си търсят нови отбори.

Правилно решение относно всички изброени играчи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 дек 2013 12:10

Аз пък не съм съгласен за Кировски. За 10-15 мин. месечно показа повече от другите нападатели, които играеха по-често от него. В началото на сезона беше слаб, но тогава просто всички играчи бяха слаби, събрани от кол и въже. След това се появяваше от дъжд на вятър и участваше в добри атаки - в Ловеч само за 10 мин. показа добри неща. За Сидибе съм повече от съгласен - от играч с опит в Англия очаквах много повече, а и вчера той си направи харакири с тая дузпа. За Хауърд също мисля, че е правилно решение, за Косоко и Дюлгеров по-скоро също съм съгласен, а за Мартински и Райков... абсурд да кажа нещо, като не са играли и 1 секунда в официален мач.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”