7 кръг ЦСКА София - Ботев Пловдив FT 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 7 кръг ЦСКА София - Ботев Пловдив |01.09|
Аууу, жалтити ги закла съдията! Кеф! 
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Едните се запознали оняден, а другите чакат на Огнянов да им прави играта! Няма такъв смях! 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
100 % дузпа за ЦСКА срещу Вальо Илиев !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
percival написа:100 % дузпа за ЦСКА срещу Вальо Илиев !
Това къде го видя, че аз не съм. Дай повторение. Май гледаш друг мач?
Кога това? Нещо съм пропуснал.
Имаше дузпа. Жалко, че не я дадоха.
percival написа:Хех ,5000 не са има поне 9 000 минимум.Заяжданията са ти дребнави .Така и така сте се събрали доста протежета на ДС ,я ми кажете от къде се финансира отбора ви през последните 5 години и кой вие собственика ?
От мутри и руски олигарси?
А вашият?
Много селски мач! Никаква футболна мисъл... Целия стадион събира 9000 в момента, а аз виждам много празни места!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Gretna написа:percival написа:Хех ,5000 не са има поне 9 000 минимум.Заяжданията са ти дребнави .Така и така сте се събрали доста протежета на ДС ,я ми кажете от къде се финансира отбора ви през последните 5 години и кой вие собственика ?
А вашият?
И затова ли искате да ви викат "отбора на народа" ? Кое ви е народното ? Освен ,че сте солидарни и събирате циганчетата от махлите ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
percival написа:Gretna написа:percival написа:Хех ,5000 не са има поне 9 000 минимум.Заяжданията са ти дребнави .Така и така сте се събрали доста протежета на ДС ,я ми кажете от къде се финансира отбора ви през последните 5 години и кой вие собственика ?
А вашият?
И затова ли искате да ви викат "отбора на народа" ? Кое ви е народното ? Освен ,че сте солидарни и събирате циганчетата от махлите ?
Брат, не им отговаряй на лекетата. Нека си пишат сами.