Феновете на ЦСКА писаха до президента и премиера

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА писаха до президента и премиера

Мнениеот deepblue » 15 юли 2013 09:03

T&T написа:Подкрепям феновете на ЦСКА и считам искането им за справедливо, но къде спаха досега през всичките години на прехода.

Кое е справедливо? Ако на Локо им бяха дали стадиона на гребната барабар с кортовете и кафетата, базата в Коматево и още една база в града, и всичките в перфектно състояние, а вас ви забият на порутен стадион в Изгрев който не става за нищо , да видим дали щеше да пледираш за справедливост.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2013 09:12

Държавата и МО нямат нищо общо, така ли? Ти какво или кой конкретно визираш в случая, казвайки "държавата", щом не е МО?
Ако ще и 1 лев да е наема, пак е повече от колкото "плаща" абсолютно всеки друг клуб! Това дали базата е перфектна или е руина няма никаква връзка с това дали да се плаща или не за ползването й! Няма клуб в България, който да си е купил парцел и да си е построил стадион, значи всички клубове играят на чужди стадиони. дали са общински или държавни, все тая. В крайна сметка общините са държавни структури. И на тоя фон само от ЦСКА се иска наем. Това е сухия факт. Това, че базите са 3, както и че се водят "апетитни" изобщо не значи, че базите на останалите отбори са на Мачу Пикчу у царевицата и не струват нищо. Или всички трябва да плащат или никой - точно това е равнопоставеност!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2013 09:15

Ако ми искат наем за един лъскав апартамент до Докторската градина защото е...на апетитно място, това значи ли, че е нормално да ме пуснат без пари в една панелка в Дружба 1 защото е на "лошо" място?
[/center]

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 15 юли 2013 09:18

vaskonti написа: Или всички трябва да плащат или никой - точно това е равнопоставеност!

Ми в такъв случай всички трябва да получат по равно от държавата и тогава да са еднакви условията. Да ни дадат освен Герена Раковски и база в Банкя или Бояна ;)
Тогава ще има равнопоставеност!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2013 09:23

deepblue написа:
vaskonti написа: Или всички трябва да плащат или никой - точно това е равнопоставеност!

Ми в такъв случай всички трябва да получат по равно от държавата и тогава да са еднакви условията.
Тогава ще има равнопоставеност!

НЕ! Тогава всички ще плащат еднаква сума! Никой не иска това, искаме всеки да плаща за това, което ползва - без значение по-голяма или по-малка е сумата - колкото струва, толкова!
[/center]

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 15 юли 2013 09:51

vaskonti написа:Ако ми искат наем за един лъскав апартамент до Докторската градина защото е...на апетитно място, това значи ли, че е нормално да ме пуснат без пари в една панелка в Дружба 1 защото е на "лошо" място?

Ако панелката е общинска и нямаш жилище може и да те пуснат. Но ако си гъзар и си се съласил на наема в центъра - плащаш. Ако не искаш - кандидатстваш и ти за общинско, но няма да е на Оборище.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 юли 2013 10:00

deepblue написа:
vaskonti написа:Ако ми искат наем за един лъскав апартамент до Докторската градина защото е...на апетитно място, това значи ли, че е нормално да ме пуснат без пари в една панелка в Дружба 1 защото е на "лошо" място?

Ако панелката е общинска и нямаш жилище може и да те пуснат. Но ако си гъзар и си се съласил на наема в центъра - плащаш. Ако не искаш - кандидатстваш и ти за общинско, но няма да е на Оборище.

Прочетох внимателно всичко написано от теб.Типично по български-"Аз не искам да съм добре-важното на Вуте
да му е зле" Ако на левски се помага независимо от начините и средствата-чудесно.Ако е за ЦСКА-тогава не може.
И пишеш пълни глупости само и само да си против.Добре че нещата не зависят от теб.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2013 10:12

deepblue написа:

И общинска да е, пак се плаща наем, макар и символичен!
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 юли 2013 11:30

T&T написа:Подкрепям феновете на ЦСКА и считам искането им за справедливо, но къде спаха досега през всичките години на прехода.

Защото тогава мислеха погрешно-щом е зле за титан е добре за ЦСКА. Сега разбраха грешката.ЦСКА ще го има-собствениците са преходни.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юли 2013 17:45

vaskonti написа:БФС е легитимен, но Изпълкома не е. А това е все едно царството да е легитимно, но царя и везира да не са. Разликата е огромна, нали? Ти не ни ли обясняваше преди време, че подобно дело изобщо не само че няма, ами нямало как да има защото било държавна намеса? Смееше се на Градев когато говореше по въпроса, а какво се оказа?

Не знам дали е дразнещо повтарянето, че само ЦСКА плаща наем, но не е ли по-дразнещ факта, че това е точно така? Защо ЦСКА трябва да си купи парцел и да си построи стадион - кой друг клуб в България е направил така, та и ЦСКА да го направи?

Старият Изпълком обаче е легитимен.
Това дело го заведе Порточанов още след Конгреса през 2009-а.Градев може да искал да яхне гребена на вълната, но той искаше друго, а именно извънреден конгрес, по-малко от половин година преди редовният.Благодарение на Порточанов нямаше редовен конгрес в началото на тази година.

Относно наема, да те питам и теб:Как ви дадоха на концесия обект, за който дължите такава огромна сума? Помисли добре, преди да ми отговориш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”