ЦСКА аут от Европа!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mimi29
Контакти:

Re: Чия е вината за огромния гаф на жребия за ЕКТ?

Мнениеот mimi29 » 25 юни 2013 09:17

W84me написа:
Sh. Group написа:Що не ревахте 2008 г. като ни откраднаха лиценза бе лицемери нещастни. Кво сте тръгнали да ми се правите на морални съдници. Прецакали сме били България - коя България бе мишоци ? - сигурно тая която 25 години смуче от ЦСКА за щяло и нещяло, докато на други дава и подарява. Нали сте много велики и силни - направете по 10 победи и стига ревахте за коефициенти и квоти......

Що да ревем, като са ви го отнели правомерно?

от времето на БОЖКОВ на ЦСКА всяка година трябваше да му отнемат лиценза той ми говори за 2008 год.смешник .Искам да знам с кой отбор ще играе ЦСКА от първия кръг на родното първенство за да ходя на мач.Някой знае ли за да си планирам почивката :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 25 юни 2013 09:19

Sh. Group написа:Що не ревахте 2008 г. като ни откраднаха лиценза бе лицемери нещастни. Кво сте тръгнали да ми се правите на морални съдници. Прецакали сме били България - коя България бе мишоци ? - сигурно тая която 25 години смуче от ЦСКА за щяло и нещяло, докато на други дава и подарява. Нали сте много велики и силни - направете по 10 победи и стига ревахте за коефициенти и квоти......

Боже, Боже......то бива наглост.... Държавата смучела от Цска. Значи по презумция на червеничките, държавата трябва да дава и да подарява само. :lol: :lol: :lol:
А това, че Цска дължи милиони, не е важно. Длъжниците ще имат да вземат....Още 2008 трябваше да ви изкарат от А група.

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 25 юни 2013 09:24

Puldin написа:

Боже, Боже......то бива наглост.... Държавата смучела от Цска. Значи по презумция на червеничките, държавата трябва да дава и да подарява само.
А това, че Цска дължи милиони, не е важно. Длъжниците ще имат да вземат....Още 2008 трябваше да ви изкарат от А група.

На кой ги дължи тия милиони бе "ненаглия" ? На теб ли, на тия от тоя форум ли, че всичките сте много отворени и все едни милиони са ви в устите ?
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 25 юни 2013 09:25

mimi29 написа:
W84me написа:

Що да ревем, като са ви го отнели правомерно?

от времето на БОЖКОВ на ЦСКА всяка година трябваше да му отнемат лиценза той ми говори за 2008 год.смешник .Искам да знам с кой отбор ще играе ЦСКА от първия кръг на родното първенство за да ходя на мач.Някой знае ли за да си планирам почивката :mrgreen:

убий курвата с мълчание.........
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 25 юни 2013 09:28

anihilator написа:Защо всички говорят за ботев , да те са на 4то място но ако има проблем с тяхното участие /доколкото знам има / след тях има и други отбори :!:

Проблема не е в Ботев, те имат лиценз. Проблема е ,че чорбата както винаги се проявиха с антибългарският си характер. Чакаха възможно най-последният момент да се откажат,така,че друг български отбор да не участва. Комунист родина няма, това е техният принцип.

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 25 юни 2013 09:32

Sh. Group написа:
Puldin написа:

Боже, Боже......то бива наглост.... Държавата смучела от Цска. Значи по презумция на червеничките, държавата трябва да дава и да подарява само.

На кой ги дължи тия милиони бе "ненаглия" ? На теб ли, на тия от тоя форум ли, че всичките сте много отворени и все едни милиони са ви в устите ?

Не е важно, на кой ги дължи, а че ги дължи. Но вината е най вече на БФС, че позволи това да се случи. Щото тоя клуб, беше образцова перачница на пари, с и аз не знам колко директори, и комисионки на този или онзи. Всеки сезон нов отбор и така до безкрай, ама сметката расте ли, расте.....А сега такива като Стойчо, ще пият по една студена вода ;)

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 25 юни 2013 09:33

Вината е изцяло на управляващите ЦСКА (които и да са те в момента). БФС в случая беше поставено в патова ситуация от безхаберието и неориентираността в армейския клуб. Нещо повече - Михайлов се опитва с действия на границата на допустимото (в УЕФА рано или късно ще му го напомнят) да запази квотата.
Така че, драги ми армейци, не се опитвайте да търсите под вола теле. Ставате смешни с опита си да намесите в тази безумна неразбория държавата, Бойко, Костов, директивата, "синьото" БФС, УЕФА, ФИФА, масоните, илюминатите, световната конспирация...само за да споделят вината "вашите" хора.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 25 юни 2013 09:35

Ревем от смях всяка година от 2008 насам как сте затънали до шия ,а БФС ви се навеждат и ви дават лиценз,отдавна трябваше да сте изхвърчали от професионалния футбол. Иначе по въпроса , вината е в БФС първо,защото ако небяха им издали лиценз за Европа,сега нямаше да ставаме свидетели на N3, а на чорбите ,че мълчаха до последно като п*тки,а не си признаха още в самото начало ,че нямат намерение да играят в Европа. Сега ще страда българския футбол .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 юни 2013 09:58

Чия е вината за огромния гаф на жребия за ЕКТ?
Някак си от ЦСКА са взели лиценз за турнирите от Европа! Имат пълното право да участват, но отказват! Сега УЕФА трябва да разследва защо се отказват, но по правила друг отбор от България не може да участва на тяхно място!
Ако червените не бяха взели лиценз, то тогава Ботев или друг отбор, който покрие критериите на УЕФА, щеше да участва на мястото на ЦСКА и нямаше да има BG N3 :|
За пореден път поставихме европчаните в шах :lol:

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 25 юни 2013 10:02

Попитайте Градев, той знае чия е вината, но тя по дифолт никога не е била в Цска.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “ЦСКА”