25ти кръг ЦСКА-Ботев Пловдив на Армията 4ти май
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 25ти кръг ЦСКА-Ботев Пловдив на Армията 4ти май
Мач без значение, да се дава шанс на момчетата от школата до края на сезона. Единственото за което трябва да мислим 24/7 е как да изметем титан от ЦСКА.
- Udoji90
- Контакти:
Много хубаво, ако се даде шанс на Чочев, но трябваше още срещу "Левски" да го получи този шанс и именно той да влезе на мястото на Марсиньо...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
е требвало е ама уви. вече го няма скандалния мързел, па дано натрупа повече минутки и се раздава на макс
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
Petran2001
- Контакти:
Присъединявам се към мнението на момчетата, които считат, че майкъла е мега селска пръчка. Няма нужда от никакви ограничения за желаещи да посетят мача. В България по начало те не са толкова много, в крайна сметка това са пари.
Мисля, че ЦСКА и БОТЕВ ще скочат здраво в този мач.
Прогнозата ми е 2:2, макар че искам моите хора да победят.
САМО БОТЕВ
Мисля, че ЦСКА и БОТЕВ ще скочат здраво в този мач.
Прогнозата ми е 2:2, макар че искам моите хора да победят.
САМО БОТЕВ
ПОПРАВЕТЕ ИМЕТО НА ОТБОРА В РАЗДЕЛА ЗА ПРОГРАМАТА НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ МАЧОВЕ (ДИРЕКТНО) НЕ Е БОТЕВ ВРАЦА, А БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
СТАМАТ написа:ПОПРАВЕТЕ ИМЕТО НА ОТБОРА В РАЗДЕЛА ЗА ПРОГРАМАТА НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ МАЧОВЕ (ДИРЕКТНО) НЕ Е БОТЕВ ВРАЦА, А БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
- blue avalanche
- Контакти:
Udoji90 написа:Много хубаво, ако се даде шанс на Чочев, но трябваше още срещу "Левски" да го получи този шанс и именно той да влезе на мястото на Марсиньо...
И на Йовчев,и на Йовчев...
- Udoji90
- Контакти:
blue avalanche написа:Udoji90 написа:Много хубаво, ако се даде шанс на Чочев, но трябваше още срещу "Левски" да го получи този шанс и именно той да влезе на мястото на Марсиньо...
И на Йовчев, и на Йовчев...
Е, айде сега! Ще вземе пак да избухне с 2 гола като с "Миньор" есента и няма да има интрига.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Не знам защо всички твърдяха из медиите, че голът на Марсиньо бил случаен. Той така си го тресна, че няма и капка случайност в такова изпълнение!
На клипчетата в нета си имаше подобни изпълнения момчето. Никога няма да разберем защо го извади от игра
.
Както е тръгнало, ще трябва Левски да ни класира за Европа, кофти тръпка.
Ботев са доста по-добри от Левски на този етап и ни чакат трудни и напрегнати минути. Въпреки това, вярвам, че можем да ги победим. 
[offtopic]- Ако Лудогорец стане шампион обаче има два варианта, в зависимост от това кой ще вдигне Купата на България:
Ако Левски вдигне Националната купа, разградчани ще се пробват в Шампионската лига", „сините" ще играят в Лига Европа заедно с 2-рия и 3-тия в крайното класиране на „А" група. Най-вероятно в този случай обаче Левски ще е 2-ри и това ще отвори място в ЛЕ за 4-тия в класирането.[/offtopic]
На клипчетата в нета си имаше подобни изпълнения момчето. Никога няма да разберем защо го извади от игра
Както е тръгнало, ще трябва Левски да ни класира за Европа, кофти тръпка.
[offtopic]- Ако Лудогорец стане шампион обаче има два варианта, в зависимост от това кой ще вдигне Купата на България:
Ако Левски вдигне Националната купа, разградчани ще се пробват в Шампионската лига", „сините" ще играят в Лига Европа заедно с 2-рия и 3-тия в крайното класиране на „А" група. Най-вероятно в този случай обаче Левски ще е 2-ри и това ще отвори място в ЛЕ за 4-тия в класирането.[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Марсиньо каза, че сам е поискал смяна, защото е чувствал голяма умора.