Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Поредното безумие: Фен на ЦСКА преби треньор на "Армията"!

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 22 апр 2013 01:50

radoslav_rashkov написа:Гледам, и се пуля, и пак гледам, и пак се пуля... Па накрая си викам "Еееей, добре е станало това в Български извор май..." Ей такива "животни" трябва да си взимат редовно. От затвора казвал кой, какво... Я си напиши името без грешка, пък тогава нареждай. НЕ ВЯРВАМ, че този човек (Ангелов) може да е напсувал някого. Второ, дори и да бях или да не бях цесекар нямаше да позволя на никой да ми държи сметка как съм се държал за главата. Така мога, така се държа. На стадиона си правя каквото си искам и не може разни компанийки и фенклубчета да определят поведение на хората на стадиона. И накрая един съвет към разни крайни П***и майни - открай време смятам, че по родните публики ще се стигне до ситуацията в Белград (Аlcatraz/Zabranjeni). Нека да ги видя разните фракцийки тогава...

Абсолютно.Дано да не става такова нещо и в България.Алкатрас и основната агитка се млатят повече отколкото със Делийе.На двубоя в Белград бях жив свидетел.Но нали животните са славянски братя с Партизан,нищо чудно случаят да се повтори.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 22 апр 2013 08:36

Гледам много сте изписали, но няма да взимам отношение по темата, че всички сте големите професори и знаете всичко без дори да сте били там. Само ще ви кажа, че не случайно Лаптопа го биха и в Севлиево преди няколко години фенове на Видима.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 22 апр 2013 09:09

Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 22 апр 2013 09:12

Червени_шампиони написа:Гледам много сте изписали, но няма да взимам отношение по темата, че всички сте големите професори и знаете всичко без дори да сте били там. Само ще ви кажа, че не случайно Лаптопа го биха и в Севлиево преди няколко години фенове на Видима.

и като го биха,сега вас да не ви наказват така ли?
тапротив вие сте си за най тежко наказание ,даже до края на първенството трябва да ви накажат.с отнемане на точки и с много солидна глоба.това е ,вие сте срам за цяла България.
очаквам васконти да се произнесе

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 22 апр 2013 09:34

Че постъпката е безумие няма смисъл да се коментира. Питам органите на реда защо не се ограничи достъпа на тези хулигани до стадионите, едва ли е толкова трудно.

ПС: Тъй като очаквам да има наказания имам следното предложение: За дербито да се пускат на стадиона само жени и деца ......
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ще накаже ли бфс отбора на Цска?

Мнениеот vaskonti » 22 апр 2013 10:17

donDiego написа:
vaskonti написа:Какъв се явява Лаптопа на този мач - служебно лице, длъжностно лице противников състезател?

Така зададен ,въпросът ти ме озадачава.Да разбирам ли, че Ангелов няма право да гледа мач на ЦСКА :?: ,ТИ СИ МОДЕРАТОР ЗА БОГА,как може да си позволиш подобен коментар :o :o :o

Според теб цялата публика на даден мач се водят служебни лица, така ли? Ти изобщо схващаш ли за какво става въпрос в тази тема? Аз казвам, че няма никакво основание ЦСКА да бъде наказван, но това не значи, че това животно не заслужава съд, Пазарджик и халка! Така зададен, коментара ми удоволетворява ли те?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 апр 2013 11:04

Лошото е, че отново темата се акцентира върху несвойствени работи.. Какво значение има, дали е ударено служебно лице или най-обикновен фен?? Докато подобни сцени се приемат за нещо нормално и несъществено стадионите ще бъдат празни!
Последна промяна от RedeviL на 22 апр 2013 11:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 22 апр 2013 11:05

Значи, доколкото разбирам на мач на ЦСКА, ако не си длъжностно лице, разни наркопласьори могат да те бият, когато си поискат. :shock: Да, факт е, че не могат да накажат отбора, но от това, което чета от коментарите на няколко човека, оставам с впечатлението, че за вас това е нормално. Било си обикновен бой между фенове. Уникални сте! А после викате, че сектор Б е на бЕло. Явно на Армията бЕлото е във всички сектори :(
P.S. Сега разбрах значението на плаката Animals пред сектор Г. Явно всички там са последователи на Животното.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 22 апр 2013 11:13

Red Warrior написа:Животно ли е к'ф е не знам, но плюе по реномето на феновете на ЦСКА с държанието си. Още повече Лаптопа си е цесекар. Той не знае дори, кой е цесекар и кой не е, а тръгнал правосъдие да раздава.

Това е другото безумие!
Последна промяна от RedeviL на 22 апр 2013 11:25, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ще накаже ли бфс отбора на ЦСКА?

Мнениеот GOLEADOR » 22 апр 2013 11:20

джони написа:Изображение

Ето това е темата!Автора не иска наказание за Животното ,а такова за ЦСКА!За това ще се самоцитирам:

GOLEADOR написа:1.Животното на съд за това,че е ударил фен на ЦСКА!
2.Ако темата е заради инцидента - ОК,но ако автора се опитва да излъже,че този инцидент е между фен и длъжностно лице - ключ!Лъжата не трябва да се толерира!

линк:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&t=133865&st=0&sk=t&sd=a&start=10

Така вече е ясно кой за какво е!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”