radoslav_rashkov написа:Гледам, и се пуля, и пак гледам, и пак се пуля... Па накрая си викам "Еееей, добре е станало това в Български извор май..." Ей такива "животни" трябва да си взимат редовно. От затвора казвал кой, какво... Я си напиши името без грешка, пък тогава нареждай. НЕ ВЯРВАМ, че този човек (Ангелов) може да е напсувал някого. Второ, дори и да бях или да не бях цесекар нямаше да позволя на никой да ми държи сметка как съм се държал за главата. Така мога, така се държа. На стадиона си правя каквото си искам и не може разни компанийки и фенклубчета да определят поведение на хората на стадиона. И накрая един съвет към разни крайни П***и майни - открай време смятам, че по родните публики ще се стигне до ситуацията в Белград (Аlcatraz/Zabranjeni). Нека да ги видя разните фракцийки тогава...
Абсолютно.Дано да не става такова нещо и в България.Алкатрас и основната агитка се млатят повече отколкото със Делийе.На двубоя в Белград бях жив свидетел.Но нали животните са славянски братя с Партизан,нищо чудно случаят да се повтори.