PR_CSKA написа:GOLEADOR написа:PR_CSKA написа:Мура играха с 18 годишни бе. Всичко това са оправдания. Този мач с мура не може да слушам оправдания. Ще попълниш групата с юноши. И ще имаш 18 човека. За какво са готвени в ЦСКА. Имам чувството че нарочно разигра цирка с изгонените играчи, оставянето на Якимов и не взимането на Юноши. За да притиска Титан да му докара искани от него играчи. Нилсон и Споркел той си ги поръча от Лъчезар Танев. После пак типично негови изцепки не уредили мениджърите сина му в Португалия и ги изхвърли от ЦСКА. Преди това били много яки играчи.
Добре знам нивото на Мура,гледах им даже и победата над Баку.За цирка съм съгласен,Титан направиха така,че хем си платиха с лихвите за Платини,хем Мишел не игра в ЕКТ и пропусна 10 кръга от родното първенство - пълни смешници.А за юношите не разбирам за какво ти са като не са във форма.Само щяха да запишат по-срамна страница в историята на ЦСКА,както сториха с мачовете при връстниците си.Да включиме юноши в състава само за това после да се оправдаваме , че сме паднал защото те са играли в мача вместо най-подготвените в момента играчи е глупаво.
Истината за Мура е кой изгони онези 7-8 играчи Стоичо или Титан или двамата заедно.
Тях не ги ли изгониха след отпадането от Мура?Или имаш някаква информация която другите не я знаят?