ПРОТЕСТ срещу ТИТАН-понеделник 10:00
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Фенове със свещи в памет на ЦСКА
Да ви дадем ковчега от дербито безплатно ?
Re: Фенове със свещи в памет на ЦСКА
topchaki написа:Да ви дадем ковчега от дербито безплатно ?
Да бе,без пари-къде дават така ?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Re: ПРОТЕСТ срещу ТИТАН-понеделник 10:00
За пореден път се убеждавам, че софиянци сте големи смешници - имам предвид всички фенове на ЦСКА, които имат шанса да са в столицата по време на "протеста". Жалка картинка. Няма да се оправим. Предлагам от днес, който напише думата ПРОТЕСТ и е фен на ЦСКА от София - голямото добро утро, да получава перманентен БАН за форума и забрана да стъпва на мач на ЦСКА.
Кировец, а ти защо си мислиш, че всички подкрепят "протеста" и защо си мислиш, че всички трябва да го подкрепят? Както написах по-горе - не разбирам срещу какво се протестира, когато стадиона е вечно празен, когато на вечното дерби пяхме не повече от 200 човека? Наистина не разбирам!
YA GUNNERS YA
crap написа:Кировец, а ти защо си мислиш, че всички подкрепят "протеста" и защо си мислиш, че всички трябва да го подкрепят? Както написах по-горе - не разбирам срещу какво се протестира, когато стадиона е вечно празен, когато на вечното дерби пяхме не повече от 200 човека? Наистина не разбирам!
Аз не разбирам, защо си от ЦСКА. Спокойно от теб ще стане един славист или железничар.

Не бе, виж, ако имаш 10-15 милиона, ако мислиш, че можеш да издържаш отбора - ок, зад теб съм, със сигурност си по-читав от пернишките тарикати...
YA GUNNERS YA
crap написа:Не бе, виж, ако имаш 10-15 милиона, ако мислиш, че можеш да издържаш отбора - ок, зад теб съм, със сигурност си по-читав от пернишките тарикати...
Аз нямам нищо.Днес ми беше първия работен ден за сефте през новата 2013 и като цяло от последните 3 седмици, а работя на надница от 20лв.
Винаги съм вярвал, че в София има "кошер" от верни цесекари, които биха застанали зад Стойчо и зад мнението на болшинството от провинциалните фенове като мен - Титан вън от ЦСКА!
Аз съм разочарован от такива индивиди като теб! Балалайки сте - нищо повече!
Добре, че идваме от малките села и градове, заделили по някой лев за важен мач на ЦСКА, че тогава хептен ще ви разкрият какви сте мизерници феновете на ЦСКА пребиваващи в София.

Сега ,като се разбра ,че имате 4 верни фена в София
,( които си изхарчиха парите за свещи), ще организирате ли нов протест ,срещу Титан!????
Вие, верно ли сте от ЦСКА, или ви плащат ,така да говорите???
Ако беше хубаво времето щяхте ли да бъдете 11-12 човека ,или просто сте четирима с по 23 регистрации във форума!???
Тия въпроси ми идват на първо четене ,след феноменалния протест
, срещу Титаните, който ги съсипа психически! Сигурен съм ,че в момента треперят от "великата" червена "армия"
!

Вие, верно ли сте от ЦСКА, или ви плащат ,така да говорите???

Ако беше хубаво времето щяхте ли да бъдете 11-12 човека ,или просто сте четирима с по 23 регистрации във форума!???

Тия въпроси ми идват на първо четене ,след феноменалния протест

kireto2 написа:Сега ,като се разбра ,че имате 4 верни фена в София,( които си изхарчиха парите за свещи), ще организирате ли нов протест ,срещу Титан!????
Вие, верно ли сте от ЦСКА, или ви плащат ,така да говорите???![]()
Ако беше хубаво времето щяхте ли да бъдете 11-12 човека ,или просто сте четирима с по 23 регистрации във форума!???![]()
Тия въпроси ми идват на първо четене ,след феноменалния протест, срещу Титаните, който ги съсипа психически! Сигурен съм ,че в момента треперят от "великата" червена "армия"
!
Не ве - те са много, ама не виждали смисъл да протестират, щото аз нямам пари да купя ЦСКА.

Кировец написа:kireto2 написа:Сега ,като се разбра ,че имате 4 верни фена в София,( които си изхарчиха парите за свещи), ще организирате ли нов протест ,срещу Титан!????
Вие, верно ли сте от ЦСКА, или ви плащат ,така да говорите???![]()
Ако беше хубаво времето щяхте ли да бъдете 11-12 човека ,или просто сте четирима с по 23 регистрации във форума!???![]()
Тия въпроси ми идват на първо четене ,след феноменалния протест, срещу Титаните, който ги съсипа психически! Сигурен съм ,че в момента треперят от "великата" червена "армия"
!
Не ве - те са много, ама не виждали смисъл да протестират, щото аз нямам пари да купя ЦСКА.
Аз, не знам ,кои са били тия четиримата със свещите днес ,но тия пичове заслужават огромно уважение (за разлика от червенотиквениците