ПРОТЕСТ срещу ТИТАН-понеделник 10:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Re: Фенове със свещи в памет на ЦСКА

Мнениеот topchaki » 07 яну 2013 14:39

Да ви дадем ковчега от дербито безплатно ?

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Фенове със свещи в памет на ЦСКА

Мнениеот 1palq4o1 » 07 яну 2013 14:51

topchaki написа:Да ви дадем ковчега от дербито безплатно ?

Да бе,без пари-къде дават така ?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ПРОТЕСТ срещу ТИТАН-понеделник 10:00

Мнениеот Кировец » 07 яну 2013 16:46

За пореден път се убеждавам, че софиянци сте големи смешници - имам предвид всички фенове на ЦСКА, които имат шанса да са в столицата по време на "протеста". Жалка картинка. Няма да се оправим. Предлагам от днес, който напише думата ПРОТЕСТ и е фен на ЦСКА от София - голямото добро утро, да получава перманентен БАН за форума и забрана да стъпва на мач на ЦСКА.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 07 яну 2013 16:55

Кировец, а ти защо си мислиш, че всички подкрепят "протеста" и защо си мислиш, че всички трябва да го подкрепят? Както написах по-горе - не разбирам срещу какво се протестира, когато стадиона е вечно празен, когато на вечното дерби пяхме не повече от 200 човека? Наистина не разбирам!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 яну 2013 17:01

crap написа:Кировец, а ти защо си мислиш, че всички подкрепят "протеста" и защо си мислиш, че всички трябва да го подкрепят? Както написах по-горе - не разбирам срещу какво се протестира, когато стадиона е вечно празен, когато на вечното дерби пяхме не повече от 200 човека? Наистина не разбирам!

Аз не разбирам, защо си от ЦСКА. Спокойно от теб ще стане един славист или железничар. :lol:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 07 яну 2013 17:09

Не бе, виж, ако имаш 10-15 милиона, ако мислиш, че можеш да издържаш отбора - ок, зад теб съм, със сигурност си по-читав от пернишките тарикати...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 яну 2013 17:14

crap написа:Не бе, виж, ако имаш 10-15 милиона, ако мислиш, че можеш да издържаш отбора - ок, зад теб съм, със сигурност си по-читав от пернишките тарикати...

Аз нямам нищо.Днес ми беше първия работен ден за сефте през новата 2013 и като цяло от последните 3 седмици, а работя на надница от 20лв.
Винаги съм вярвал, че в София има "кошер" от верни цесекари, които биха застанали зад Стойчо и зад мнението на болшинството от провинциалните фенове като мен - Титан вън от ЦСКА!
Аз съм разочарован от такива индивиди като теб! Балалайки сте - нищо повече!
Добре, че идваме от малките села и градове, заделили по някой лев за важен мач на ЦСКА, че тогава хептен ще ви разкрият какви сте мизерници феновете на ЦСКА пребиваващи в София. :evil:

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 07 яну 2013 17:42

Сега ,като се разбра ,че имате 4 верни фена в София :mrgreen: ,( които си изхарчиха парите за свещи), ще организирате ли нов протест ,срещу Титан!????
Вие, верно ли сте от ЦСКА, или ви плащат ,така да говорите??? :mrgreen:
Ако беше хубаво времето щяхте ли да бъдете 11-12 човека ,или просто сте четирима с по 23 регистрации във форума!??? :mrgreen:
Тия въпроси ми идват на първо четене ,след феноменалния протест :mrgreen: , срещу Титаните, който ги съсипа психически! Сигурен съм ,че в момента треперят от "великата" червена "армия" :mrgreen: !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 яну 2013 17:44

kireto2 написа:Сега ,като се разбра ,че имате 4 верни фена в София :mrgreen: ,( които си изхарчиха парите за свещи), ще организирате ли нов протест ,срещу Титан!????
Ако беше хубаво времето щяхте ли да бъдете 11-12 човека ,или просто сте четирима с по 23 регистрации във форума!??? :mrgreen:
Тия въпроси ми идват на първо четене ,след феноменалния протест :mrgreen: , срещу Титаните, който ги съсипа психически! Сигурен съм ,че в момента треперят от "великата" червена "армия" :mrgreen: !

Не ве - те са много, ама не виждали смисъл да протестират, щото аз нямам пари да купя ЦСКА. :lol:

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 07 яну 2013 17:55

Кировец написа:
kireto2 написа:Сега ,като се разбра ,че имате 4 верни фена в София :mrgreen: ,( които си изхарчиха парите за свещи), ще организирате ли нов протест ,срещу Титан!????

Не ве - те са много, ама не виждали смисъл да протестират, щото аз нямам пари да купя ЦСКА. :lol:

Аз, не знам ,кои са били тия четиримата със свещите днес ,но тия пичове заслужават огромно уважение (за разлика от червенотиквениците :oops: във форума)!

Върни се в “ЦСКА”