Янис Зику написа:Мачкаме силните, а се мъчим срещу слабаците. Нищо ново.
И аз това си мислих докато слушах мача. Как може да победите Лудогорец в Разград, а да се мъчите срещу Монтана като символични домакини?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Янис Зику написа:Мачкаме силните, а се мъчим срещу слабаците. Нищо ново.
ralka_levskarka написа:Янис Зику написа:Мачкаме силните, а се мъчим срещу слабаците. Нищо ново.
И аз това си мислих докато слушах мача. Как може да победите Лудогорец в Разград, а да се мъчите срещу Монтана като символични домакини?
percival написа:Защо им трябваше да пускат мачовете по телевизията ,като гледам тука има хора с паранормални сили и виждат на километри ,през блокове ,къщи ,дървета,автомобили и хора .Дори виждат в детайли и кристално ясно как мравка си движи мустачките.
Ще изчакаме и ще видим ,вас поне ви видяхме ,срещу надупен отбор пак нищо ,ония си вкарват и ефектен автогол и пак нищо ,страничният пуска 3 засади подред ,та най-накрая успяхте да вкарате ,те това коментирайте .Неща които са се видели ,а не фантасмагории или три думи на кръст написани от някой.Ако пък ни е подпрял още повече доказва че е некадърен и не става и не трябва да свири повече мачове на водещите отбори.
ralka_levskarka написа:percival написа:Защо им трябваше да пускат мачовете по телевизията ,като гледам тука има хора с паранормални сили и виждат на километри ,през блокове ,къщи ,дървета,автомобили и хора .Дори виждат в детайли и кристално ясно как мравка си движи мустачките.
Ще изчакаме и ще видим ,вас поне ви видяхме ,срещу надупен отбор пак нищо ,ония си вкарват и ефектен автогол и пак нищо ,страничният пуска 3 засади подред ,та най-накрая успяхте да вкарате ,те това коментирайте .Неща които са се видели ,а не фантасмагории или три думи на кръст написани от някой.Ако пък ни е подпрял още повече доказва че е некадърен и не става и не трябва да свири повече мачове на водещите отбори.
Би ли ми показал кой от головете на Левски ДНЕС е от засада?
percival написа:ralka_levskarka написа:percival написа:Защо им трябваше да пускат мачовете по телевизията ,като гледам тука има хора с паранормални сили и виждат на километри ,през блокове ,къщи ,дървета,автомобили и хора .Дори виждат в детайли и кристално ясно как мравка си движи мустачките.
Гледах първото полувреме и страничния ви пусна 3 засади подред при 1:0 и от третата стана и вторият ви гол ?!
ralka_levskarka написа:percival написа:Защо им трябваше да пускат мачовете по телевизията ,като гледам тука има хора с паранормални сили и виждат на километри ,през блокове ,къщи ,дървета,автомобили и хора .Дори виждат в детайли и кристално ясно как мравка си движи мустачките.
Потребители, разглеждащи този форум: danko_sot, ivo55 и 28 госта