ЦСКА ще вземе лиценз за Европа! Анкета: Заслужен ли е той?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА ще вземе лиценз за Европа! Анкета: Заслужен ли е той?
Ти пиши по темата не се формализирай.Вярно е, че в момента си имаме лиценз и тепърва ще подаваме документи за 2013г до 31 март догодина. Темата е зададена лошо като заглавие оттам идват и недоразуменията. Въпросът е дали ще ни санкционират и дали това ще е заслужено е безпредметен въпрос. Интересно ми е дали още някой български клуб ще има щастието да бъде подложен на мониторинг? Например " бялата/синята /" лястовица от Подуене с тия 19 млн. дълг към Ганьовите фирми и външно финансиране от Съюза на културистите и Винпром Пещера. Да видим как ще си нагласят документацията!
Kашчей написа:
Да обясняваш нещо елементарно на някой, който не иска да чуе и разбере си е загуба на време.Аз с теб време повече няма да губя.
Като ви дадат лиценз на 15-и октомври или по-късно, ела и ми се обади, но не и преди 1-и юни 2013.
Че вие, ако нямате сега лиценз, как играхте с Мура и как играете в шампионата?
Толкова сте елементарни понякога, че чак жал да му стане на човек!
Европейската футболна асоциация (УЕФА) ще вземе решение за бъдещето на българския отбор ЦСКА на 15 октомври.
"Червените", както и други 22 тима, получиха краен срок до средата на месеца, за да убедят централата, че имат конкретни планове за изплащане на неизчистени задължения към играчи, клубове и социални организации.
Коментирай, ако обичаш.
onegavon написа:Ти пиши по темата не се формализирай.Вярно е, че в момента си имаме лиценз и тепърва ще подаваме документи за 2013г до 31 март догодина. Темата е зададена лошо като заглавие оттам идват и недоразуменията. Въпросът е дали ще ни санкционират и дали това ще е заслужено е безпредметен въпрос. Интересно ми е дали още някой български клуб ще има щастието да бъде подложен на мониторинг? Например " бялата/синята /" лястовица от Подуене с тия 19 млн. дълг към Ганьовите фирми и външно финансиране от Съюза на културистите и Винпром Пещера. Да видим как ще си нагласят документацията!
И как е формулирана темата, за да се пише по нея?А аз досега пиша само по нея, ако случайно си чел достатъчно внимателно!
Ииии...... УЕФА май не ви разследва за вътрешнофирмените ви задължения, а за съвсем други финансови проблеми.Ти, поне си в тази област-финансовата-досега не си ли разбрал кои финансови задължения на един клуб са недопустими за УЕФА?!?Ми, те ако ви разследваха за задълженията към ТИТАН.. кой ще ги плати?
Понякога(от омраза към Левски) пишете без изобщо да мислите какво-важно е да се плювне по Левски (Литекс, Лудогорец).
ПП-Ти, като фен на ЦСКА, би ли могъл да обясниш на твоите "съпартийци", за какво точно иде реч при даването на лицензите, кога се издават, какво трябва да покриват клубовете, за да го получат този лиценз?Опитай, а аз ще следя с интерес, дали ще напишеш нещо различно от мен (коренно различно) и как ще бъде прието то, когато го пише фен на отбора.
от Кировец на 30 Сеп 2012 12:07
Kашчей написа:
Нищо не гарантира, че ако сега бъдат изчистени едни пари, то до края на годината няма да се натрупат нови задължения по познатата схема-вземам сега, а плащам когато искам.
Има си съд и правилници. Това, че в България те не работят качествено и Титан са измекяри не прави ЦСКА престъпници.
Колкото до Лиценза за Европа - след като от УЕФА го дават не виждам какъв е проблема и значи сме си го заслужили, а след като сме заслужили за Европа, значи за А група автоматично ни се полага - "." по въпроса.
Кировец
Г-не всичко тръгна от тук! Не се опитвай да ме изкараш грешник, който от дума не разбира! На този мой отговор - ето го твоя отговор :
Kашчей написа:
Нищо не гарантира, че ако сега бъдат изчистени едни пари, то до края на годината няма да се натрупат нови задължения по познатата схема-вземам сега, а плащам когато искам.
Има си съд и правилници. Това, че в България те не работят качествено и Титан са измекяри не прави ЦСКА престъпници.
Колкото до Лиценза за Европа - след като от УЕФА го дават не виждам какъв е проблема и значи сме си го заслужили, а след като сме заслужили за Европа, значи за А група автоматично ни се полага - "." по въпроса.
Кировец
Г-не всичко тръгна от тук! Не се опитвай да ме изкараш грешник, който от дума не разбира! На този мой отговор - ето го твоя отговор :
През цялото време пишеш идиотски как УЕФА не били тези дето давали Лиценз за Европа!
Kашчей написа:
Кировец
Kашчей написа:
Кировец
Kашчей написа:Искаш ли да не говорим за съд и правилници?!ВКС в началото на декември 2011 отсъди, че нямате право да се жалвате, но вие така и не изпълнихте договора си доброволно (за Платини).Правилникът забранява придобиването на профистатут на аматьор, ако не е платено на клуба му, но и там не важеше за вас.Законите забраняват неспазването на търговски договори, но и те не важеха за вас.Е, какво искате тогава-вие да не спазвате нищо, а на вас да ви се угажда постоянно ли?
От УЕФА [b]не ви дават нищо, просто няма да ви накажат, ако изпълните условията![/b]
Баси и хората, които не могат един елементарен казус да разберат!Всички фенове на харизмата ли сте толкова задръстени?
През цялото време пишеш идиотски как УЕФА не били тези дето давали Лиценз за Европа!
Кировец написа:Kашчей написа:
Да обясняваш нещо елементарно на някой, който не иска да чуе и разбере си е загуба на време.Аз с теб време повече няма да губя.
Като ви дадат лиценз на 15-и октомври или по-късно, ела и ми се обади, но не и преди 1-и юни 2013.
Че вие, ако нямате сега лиценз, как играхте с Мура и как играете в шампионата?
Толкова сте елементарни понякога, че чак жал да му стане на човек!
Европейската футболна асоциация (УЕФА) ще вземе решение за бъдещето на българския отбор ЦСКА на 15 октомври.
"Червените", както и други 22 тима, получиха краен срок до средата на месеца, за да убедят централата, че имат конкретни планове за изплащане на неизчистени задължения към играчи, клубове и социални организации.
Коментирай, ако обичаш.
Казах ти, че нямам намерение да си губя времето с теб и да ти обяснявам по сто пъти едно и също!
Върни се назад и чети-може и да проумееш нещо!
Kашчей написа:Понякога(от омраза към Левски) пишете без изобщо да мислите какво-важно е да се плювне по Левски (Литекс, Лудогорец).
Стига си писал глупости бе! Кой тука пише нещо за народния отбор?
Kашчей написа:Върни се назад и чети-може и да проумееш нещо!
Не,господинчо,ти напусни форума за ЦСКА!