II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА 19 август 2012 20:00

Мнениеот ntodorov » 15 авг 2012 12:01

Намираш ли разлика между Нефтохимик и Черноморец? Това му е хубавото на ЦСКА, че където и да отиде, винаги има хора подкрепящи отбора.

Не. Ама никаква. Разликата в Бургас я "намират' само 300 човека и пръскат "легенди" наляво и надясно.. Гат Черноморец играеше мачовете си с ЦСКА преди години и пълнеше 30 000 -ден стадион, знаеш ли, къде беше Нефтохимик ? Там, където и ти... Нямаше ви. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 авг 2012 12:27

Имаше и един друг,който се игра пак август.Свърши 1:3 Бербатов вкара един.Бяхме изпълнили целия сектор(и четирите блока)зад вратата където сега са гостуващите.Бяхме над 3000

Вальо. То имаше и друг мач, гат Нафтата ва биха с 2:1 с пистолет в съдийската стая. :) Мача беше на ст. Черноморец 96-97 г.- първи кръг. Публиката ви беше нюню тогава. Мача се игра на стадион Черноморец пред около 25-30 000. Пиша това, защото гледам, че има много колеги, които тъжат за ерата Нефтохимик.
Мача за, който пишеш си го спомням добре, но не сте ми направили кой знае,какво впечатление, като се имаше предвид, че Лазур тогава си се пълнеше, като трици във варел.
Без да се сърдите, но "най-могъщо" изглеждаща агитка в Бургас съм виждал само ... на Бран Берген ( Норвегия)- 1997 година и Локо Пд 1983 г. Блоковете с норвежките привърженици в сектора за гости бяха запълнени фул с червено-бели фенове. Около 1500 човека. Весели, позитивни и подкрепящи. Деца, баби, дядовци, батковци - всьо. Създавах страхотен колорит и шум. Всичките бяха от Норвегия и предполагам нито един от Бургас, Айтос или Руен. :)
За Бургас, какво да кажа ? Тези, които си гледат гостуващия Левски ( примерно) в агитката за гости си гледат после сред домакинските седалки ЦСКА. Нищо ново за града ни. Впрочем. Прави ми впечатление, че последно време се "набляга" много на фактора "агитки" и по-малко на фактора - футбол. Мен лично ме интересува последното. Ако искате и 10 000 бъдете. Ние, които пишем тук си ходим на стадиона и си подкрепяме нашия отбор. Ходим двадесет човека и пак ви бием, ами ако сме 200 ? :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 15 авг 2012 12:34

Нейчо,що не цитираш и мнението на Акаунт?Аз от Руенско ли съм?В Руенско знаеш ли какво население преобладава?Отговорих на една ОТКРОВЕННА ЛЪЖА И ПРОВОКАЦИЯ С ЧИСТАТА ИСТИНА!Къв е проблема?Малко ми е тъпо мен и моите приятели да ни наричат.........

Не Вальо. Глупости. Как мога да кажа такова нещо. :o Ти си най-големия фен на ЦСКА сред Бургазлии. Казвам го с ръка на сърцето и докато не те направя вмирисана "цаца" няма да мирясам. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...поне, когато не играе ЦСКА срещу нас.
Аз лично не презумпирам Руен, като град с пошли хора от друг етнос. Напротив. Презумпирам ги, като хора, населили Бургас последните 10- ина години, когато имаше бум на строителството. Такива хора няма как да носят в себе си Бургаския шовинизъм... Ти нямаш нищо общо с тях. Ти си един истински привърженик на отбора ЦСКА, и като такъв не мога да те съдя...Напротив. Трябваш ни обаче в Черноморец. :) ;)

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 15 авг 2012 13:05

Колкото и да спорите, сектора за гости ще е пълен. Колкото билета ни отпуснат, толкова ще сме. Даже може да има и наши в другите сектори, ама се съмнявам поради простата причина, че отбора никога не е бил толкова зле, а манталитета на БГ фена е - бием ли - на стадиона, падаме - е••те си майката.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 авг 2012 13:08

Morgause написа:Колкото и да спорите, сектора за гости ще е пълен. Колкото билета ни отпуснат, толкова ще сме. Даже може да има и наши в другите сектори, ама се съмнявам поради простата причина, че отбора никога не е бил толкова зле, а манталитета на БГ фена е - бием ли - на стадиона, падаме - е••те си майката.

Споко бе човек!И клетката ще е пълна,ще има и в съседните сектори!Как така колкото ни отпуснат,толкова ще сме?Билетите в деня на мача ще са на двоина цена,още днеска утре се заемам със закупуване на билети за каквито сектори има за по 5 лв.Влизаме през централните входове и после в клетката! ;)
Последна промяна от BRF на 15 авг 2012 13:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 авг 2012 13:21

ntodorov написа:
Нейчо,що не цитираш и мнението на Акаунт?Аз от Руенско ли съм?В Руенско знаеш ли какво население преобладава?Отговорих на една ОТКРОВЕННА ЛЪЖА И ПРОВОКАЦИЯ С ЧИСТАТА ИСТИНА!Къв е проблема?Малко ми е тъпо мен и моите приятели да ни наричат.........

Не Вальо. Глупости. Как мога да кажа такова нещо. :o Ти си най-големия фен на ЦСКА сред Бургазлии. Казвам го с ръка на сърцето и докато не те направя вмирисана "цаца" няма да мирясам. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...поне, когато не играе ЦСКА срещу нас.
Аз лично не презумпирам Руен, като град с пошли хора от друг етнос. Напротив. Презумпирам ги, като хора, населили Бургас последните 10- ина години, когато имаше бум на строителството. Такива хора няма как да носят в себе си Бургаския шовинизъм... Ти нямаш нищо общо с тях. Ти си един истински привърженик на отбора ЦСКА, и като такъв не мога да те съдя...Напротив. Трябваш ни обаче в Черноморец. :) ;)

Не казах ти а Акаунта!Или намека за Руенско не е относно това което написах.Едва ли е нужно точно с теб да си пиша тук като мога да ти го кажа лично по-всяко време ;) .Колкото до сектора ни,той ще се напълни от хора от София,Пловдив,Бургас,Варна,Русе,Велико Търново и други големи градове както и от хора от областта и по-малки градове.Честно казано независимо къде в България играе ЦСКА около 70-80% от хората са едни и същи!Митовете,че секторите се пълнят от хора от близките градове успокояват повечето хора които ни завиждат за числеността на публиката!Както виждаш въпреки,че нямаме отбор,направихме най-срамното си отпадане от ЕКТ,не сме ставали шампион 4 години,отвратително управление на некадърни собственици,огромни проблеми от всякакво естество ние сме там където е и отбора ни.Не го обичаме по-малко,не намаляваме като броика и всички там глупости които се пишат.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 авг 2012 14:16

BRF написа:Нейчо,що не цитираш и мнението на Акаунт?Аз от Руенско ли съм?В Руенско знаеш ли какво население преобладава?Отговорих на една ОТКРОВЕННА ЛЪЖА И ПРОВОКАЦИЯ С ЧИСТАТА ИСТИНА!Къв е проблема?Малко ми е тъпо мен и моите приятели да ни наричат.........

Приятелю , съжалявам че си го приел лично . Като казах Руенско не съм имал предвид етническото население там . За да съм обективен към Руенско ще прибавя Ямболско , Айтоско , Карнобатско , Елховско , Грудовско ... и още доста региона от където дойдоха много "бургазлии" . И кое е откровена лъжа - че феновете на ЦСКА в Бургас са в пъти по-малко от феновете на двата Черномореца , Нефтохимик и всевъзможни други отбори взети заедно ? Това съм ти написал - в Бургас има повече хора които не харесват ЦСКА , отколкото такива които го обичат .

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 авг 2012 14:17

ntodorov написа:

Е , пак си ме изпреварил :mrgreen:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 авг 2012 14:23

Искам си Акаунта написа:
BRF написа:
TristaNNN написа:Победа с 2-0 за бургазлии по подобие на тази от последния ви мач. Херо отново ще е на вахта, а втора поредна загуба от столичен гранд е меко казано нелогична. Като добавим и факта че заслужено много ви мразят в Бургас и целият окръг там ще е срещу вас, то това е мачът-гранит за игра в тото-то :)

Голяма глупост си написал лек!Бургас и окръга не мрази ЦСКА,по-скоро обратното!

Ами ... не знам дали го мрази , ама определено не го обича . С изключение на някои населени места в Руенско :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 15 авг 2012 14:27

BRF написа:
Искам си Акаунта написа:
BRF написа:Голяма глупост си написал лек!Бургас и окръга не мрази ЦСКА,по-скоро обратното!

Ами ... не знам дали го мрази , ама определено не го обича . С изключение на някои населени места в Руенско :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”