Имаше и един друг,който се игра пак август.Свърши 1:3 Бербатов вкара един.Бяхме изпълнили целия сектор(и четирите блока)зад вратата където сега са гостуващите.Бяхме над 3000
Вальо. То имаше и друг мач, гат Нафтата ва биха с 2:1 с пистолет в съдийската стая.

Мача беше на ст. Черноморец 96-97 г.- първи кръг. Публиката ви беше нюню тогава. Мача се игра на стадион Черноморец пред около 25-30 000. Пиша това, защото гледам, че има много колеги, които тъжат за ерата Нефтохимик.
Мача за, който пишеш си го спомням добре, но не сте ми направили кой знае,какво впечатление, като се имаше предвид, че Лазур тогава си се пълнеше, като трици във варел.
Без да се сърдите, но "най-могъщо" изглеждаща агитка в Бургас съм виждал само ... на Бран Берген ( Норвегия)- 1997 година и Локо Пд 1983 г. Блоковете с норвежките привърженици в сектора за гости бяха запълнени фул с червено-бели фенове. Около 1500 човека. Весели, позитивни и подкрепящи. Деца, баби, дядовци, батковци - всьо. Създавах страхотен колорит и шум. Всичките бяха от Норвегия и предполагам нито един от Бургас, Айтос или Руен.
За Бургас, какво да кажа ? Тези, които си гледат гостуващия Левски ( примерно) в агитката за гости си гледат после сред домакинските седалки ЦСКА. Нищо ново за града ни. Впрочем. Прави ми впечатление, че последно време се "набляга" много на фактора "агитки" и по-малко на фактора - футбол. Мен лично ме интересува последното. Ако искате и 10 000 бъдете. Ние, които пишем тук си ходим на стадиона и си подкрепяме нашия отбор. Ходим двадесет човека и пак ви бием, ами ако сме 200 ?