Ново управление на ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- bekono
- Контакти:
Re: Христо Стоичков - президент на ЦСКА
Страхотна новина за армейците. Ако постепенно Гришата купи и целия отбор няма да съжалявам. Това със Стоичков е уникален ход от ръководството, а че и Гришата се е усетил, че с Литекс нещата не се получават е още по-добре. ЦСКА отново ще мачка в България и Европа, усещам го !
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Най-накрая една чудесна новина за нашия отбор. Вече имам хубави предчувствия за нови сезон стига нещо да не стане, да направят скандал и Стойчо да си тръгне.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- POPCORN
- Контакти:
То хубаво ,ама тогава защо Стоичков надаваше толкова вой по медиите срещу Боби в последните месеци. Днеска при Росен си намекна ,че иска да е президент на БФС. А сега излиза това? Тогава за какво е била всичката тази помия по Боби? Пак казвам - не се вълнувам толкова дали Стоичков ще работи при вас. Просто ми е интересно как става тая работа? Натискаш се за президент на футбола ,а изведнъж ставаш такъв на ЦСКА
никога не е казвал,че иска да е на 100% президент на футбола,а че иска да свали Боби!И тая помия по Боби си е заслужава от всякъде!Защото тия години в които беше президент не направи ендо хубаво нещо за футбола ни и понеже сме смотан народ всички си мълчат и се кефят на боби!Добре ,че някой има да му каже, че не става чеп за зеле от него!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Red Warrior
- Контакти:
Като оставим "голямата радост" през сълзи на левскарите от новината, на мен нещо не ми се връзва да е истина. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Avanti_Ragazzi написа:mertezaker написа:Интересна новина!!! Тук колегите от синия лагер усещам, че са наплашени но няма за каквоИ аз си мислех, че като Бойко ви направи държавен отбор ще мачкате, ама те на... до Лига Европа благодарение на Херо и Черноморец
И ще мачкаме от новият сезон, в това трябва да си обеден на 100% от сега го знай!!!
Веселяк , ще мачкате на уро *уро !!!! ''отборче на народя'' !
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
POPCORN написа:Avanti_Ragazzi написа:mertezaker написа:Интересна новина!!! Тук колегите от синия лагер усещам, че са наплашени но няма за каквоИ аз си мислех, че като Бойко ви направи държавен отбор ще мачкате, ама те на... до Лига Европа благодарение на Херо и Черноморец
И ще мачкаме от новият сезон, в това трябва да си обеден на 100% от сега го знай!!!
видяхме ви мачкането...колкото мачкахте и тоя
бе вас ви бихме нали?
а ващо мачкане тая пролет?
Колко загуби има Левски тая пролет и колко цска ? Я сметни и после ми говори за разлики!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- delqnski47
- Контакти:
Ми като не сме "критерий" що ви изгермечихме вас-"критериите"?
Това ли го наричаш ''изгермечване'' бе!
То тогава онова 3:0 от ''Тройчо'' за вас какво остава да е?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
левскарите наистина се радват............през сълзи, а новината дори не е факт 
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Артилериста
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Артилериста написа:Говеда сини,Стоичков и Стойчо ви мачкат цял живот,направихте една победа срещу Стойчо с невероятен късмен,съдиийски аванти и сега лаете.За нищо не ставате,а за Бандата като вие сте си го направили ми задръще си го бе![]()
Само едно ще ти кажа Тройчо има повече загуби от Левски като треньор от колкото победи!!!![]()
![]()
Ти точно за това му викаш Тройчо щот много пада с по 3-0.Къде са му тия загуби бе,то одеве един смешник ми пише,че Стойчо имал 1 победа срещу Левски,същия като теб.Стойчо си е Стойчо,бие 3-0,става шампион на говеждия стадион и е номер 1.Последното дерби изкарахте страшен късмет и ни порязаха съдиите много жестоко,с такива номерца може и да има повече загуби
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- Странджата
- Контакти:
E-e-e-, Гришата трябва доста да е настъпал котето. Далаверата с данъка на захарта има преки отражения върху тези, които произвеждат алкохола - и кой знае още колко са в мрежата. Ако са го подгонили наистина, ЦСКА може да му е последният коз да се спасява - все пак това е име, което - както се вижда, значи много повече от законността в България за много не само тука. Да се използва името на ЦСКА, за да се прикрие едно престъпление - не става дума само за 200 милиона, става дума за разсипано производство на захар, свързано с поминъка на тези, които отглеждаха и захарното цвекло и какво ли още, не е повод да се радваш. Същото е и с другите клубове - не са ЦСКА единствените и не е възможно да са единствените. И нашата Андрешковщина лъсва - по- важна е титлата в някакво си първенство - защото нашето е такова, отколкото това, да има законност.