Ново управление на ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Христо Стоичков - президент на ЦСКА

Мнениеот bekono » 27 май 2012 23:19

Страхотна новина за армейците. Ако постепенно Гришата купи и целия отбор няма да съжалявам. Това със Стоичков е уникален ход от ръководството, а че и Гришата се е усетил, че с Литекс нещата не се получават е още по-добре. ЦСКА отново ще мачка в България и Европа, усещам го !
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 27 май 2012 23:19

Най-накрая една чудесна новина за нашия отбор. Вече имам хубави предчувствия за нови сезон стига нещо да не стане, да направят скандал и Стойчо да си тръгне.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 май 2012 23:20

То хубаво ,ама тогава защо Стоичков надаваше толкова вой по медиите срещу Боби в последните месеци. Днеска при Росен си намекна ,че иска да е президент на БФС. А сега излиза това? Тогава за какво е била всичката тази помия по Боби? Пак казвам - не се вълнувам толкова дали Стоичков ще работи при вас. Просто ми е интересно как става тая работа? Натискаш се за президент на футбола ,а изведнъж ставаш такъв на ЦСКА :?

никога не е казвал,че иска да е на 100% президент на футбола,а че иска да свали Боби!И тая помия по Боби си е заслужава от всякъде!Защото тия години в които беше президент не направи ендо хубаво нещо за футбола ни и понеже сме смотан народ всички си мълчат и се кефят на боби!Добре ,че някой има да му каже, че не става чеп за зеле от него!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 май 2012 23:20

Като оставим "голямата радост" през сълзи на левскарите от новината, на мен нещо не ми се връзва да е истина. :?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 27 май 2012 23:21

Avanti_Ragazzi написа:
mertezaker написа:Интересна новина!!! Тук колегите от синия лагер усещам, че са наплашени но няма за какво :lol: И аз си мислех, че като Бойко ви направи държавен отбор ще мачкате, ама те на... до Лига Европа благодарение на Херо и Черноморец

И ще мачкаме от новият сезон, в това трябва да си обеден на 100% от сега го знай!!!

Веселяк , ще мачкате на уро *уро !!!! ''отборче на народя'' !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 май 2012 23:21

POPCORN написа:
Avanti_Ragazzi написа:
mertezaker написа:Интересна новина!!! Тук колегите от синия лагер усещам, че са наплашени но няма за какво :lol: И аз си мислех, че като Бойко ви направи държавен отбор ще мачкате, ама те на... до Лига Европа благодарение на Херо и Черноморец

И ще мачкаме от новият сезон, в това трябва да си обеден на 100% от сега го знай!!!

видяхме ви мачкането...колкото мачкахте и тоя :lol:

бе вас ви бихме нали?

а ващо мачкане тая пролет?

Колко загуби има Левски тая пролет и колко цска ? Я сметни и после ми говори за разлики!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 май 2012 23:23

Ми като не сме "критерий" що ви изгермечихме вас-"критериите"?

Това ли го наричаш ''изгермечване'' бе! :lol: Няква пиклива съдийска победа с гол,направен от рикошет и единствено положение :lol: Смех!
То тогава онова 3:0 от ''Тройчо'' за вас какво остава да е?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 май 2012 23:23

левскарите наистина се радват............през сълзи, а новината дори не е факт :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 27 май 2012 23:24

Avanti_Ragazzi написа:
Артилериста написа:Говеда сини,Стоичков и Стойчо ви мачкат цял живот,направихте една победа срещу Стойчо с невероятен късмен,съдиийски аванти и сега лаете.За нищо не ставате,а за Бандата като вие сте си го направили ми задръще си го бе :!: :lol:

Само едно ще ти кажа Тройчо има повече загуби от Левски като треньор от колкото победи!!! :lol: :lol: :lol:

Ти точно за това му викаш Тройчо щот много пада с по 3-0.Къде са му тия загуби бе,то одеве един смешник ми пише,че Стойчо имал 1 победа срещу Левски,същия като теб.Стойчо си е Стойчо,бие 3-0,става шампион на говеждия стадион и е номер 1.Последното дерби изкарахте страшен късмет и ни порязаха съдиите много жестоко,с такива номерца може и да има повече загуби :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 27 май 2012 23:24

E-e-e-, Гришата трябва доста да е настъпал котето. Далаверата с данъка на захарта има преки отражения върху тези, които произвеждат алкохола - и кой знае още колко са в мрежата. Ако са го подгонили наистина, ЦСКА може да му е последният коз да се спасява - все пак това е име, което - както се вижда, значи много повече от законността в България за много не само тука. Да се използва името на ЦСКА, за да се прикрие едно престъпление - не става дума само за 200 милиона, става дума за разсипано производство на захар, свързано с поминъка на тези, които отглеждаха и захарното цвекло и какво ли още, не е повод да се радваш. Същото е и с другите клубове - не са ЦСКА единствените и не е възможно да са единствените. И нашата Андрешковщина лъсва - по- важна е титлата в някакво си първенство - защото нашето е такова, отколкото това, да има законност.

Върни се в “ЦСКА”