T&T написа:БФС прави всичко възможно да накара феновете на ЦСКА да забравят за управлението на пернишките боклуци и да насочат вниманието си в друга посока.
Тежко ми е да го призная, но е точно така. Миналата година и по-миналата беше същото, няколко поредни победи и посли срив. Това е изпитана схема, но се надавам вече никой да не им се връзва. Титан доказаха, че са несъстоятелни, показаха ни, че ЦСКА за тях е просто бреме. Какво ме интересуват базите, като не можем вече трета година да станем шампиони. За нашия клуб трябват пари, за пробив в Европа трябват пари, дори за титла във България трябват пари и съответно играчи. Титан не правят нито едно от тези неща! Първо продадоха най-добрите ни играчи, а в А група те не са много, второ, мълчаха си за допинга цели три месеца, а играчите са можели да влезнат още преди една седмица и трето, но не по важност, защо Стойчо не може да запълни групата? Ние ЦСКА ли сме или Доростол Силистра? Чак такова нещо не се е случвало никога. Аз съм на 38 години, приятелите ми се чудят, защо продължавам да ходя навсякъде във България, провинцията и Европа. Как да им обесня, че съм от изчезващия вид оптимисти за българския футбол, които все още вярват в играта. Да аз обичам ЦСКА и футбола,вмдигнах се до Севлиево, до Пловдив и първия кръг до Бургас, успият ли и мен да откажат, значи всичко е свършено. Не съм богаташ, но за ЦСКА бих дал и последното си левче! Знам, че има и други, като мене и затова отбора ни го има. Сигурен съм, че няма клуб в света, който след поредица от такива удари ще отцелее. Никой отбор, нито Милан, нито Байерн нито Манчестер и Ливъпул биха съществували след 20 години тормоз. Преди го разбирах, годно ми беше, но си казвах - политиката се промени, звездата ги дразни, постиженията също, но се надявах, като нещата се отложат всичко да се изясни. Е, тази година надмина най-лошите ми пробнози: БФС се бори със всички сили против ЦСКА, школата я няма по-същата причина, а това, че в момента сме на първо място, те могат да променят още утре. Писах го по-ногоре, че ако станем шампиони, това ще бъде подвиг без прецедент във българския футбол. Не съм песимист, но виждам, какво става!