Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!

Мнениеот vaskonti » 31 мар 2012 20:27

Adramelech написа:
vaskonti написа:
Adramelech написа:Случката с Дембеле и съдията, като нищо ще я изкарате, че е било опит за убийство. То не беше, че го е бил, че го удрял, че го блъскал в гърба. :lol:
http://vbox7.com/play:cec325ac

Като давате пример с него, някой да каже, колко футболиста наказаха след този случай, за същото нещо?

БФС, ако правеше нещо да спре ЦСКА, то дали щяхте да сте на първо място?
А да, платихте ли си на Черноморец и Локо Пловдив, за да не стане така, че БФС (което според вас, прави всичко, за да ви спре) трябва пак да ви спасява :roll:

А какво по-различно прави Присо? Въобще вижда ли се ясно какво прави?

А, аз в горния ми коментар да съм казал нещо за Присо?

Е в каква връзка коментираш случая с Дембеле? Питам, щото ние го коментираме точно във връзка с Присо! Ти в някаква друга връзка ли го споменаваш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 31 мар 2012 23:54

Връзката е ясна, ЦСКА не трябва да е първи. Някои хора се уплашиха, че децата на Стойчо ще им вземат мястото, капарирано с много пари и се задействаха. Никой не може да обеди, че ударите по-отбора са по-правилата. Изтичащо наказание за допинг, решението се стопира без обеснение, лъжи за картотеката на Анисе и накрая 7 мача наказание за Присо. Как, Стойчо да сглоби отбор шампион без играчи? Младите чоже да са талантливи, но дори във България трябва да имаш гръбнак на отбора. Успеят ли да завършат на първо място, това ще е подвиг по-голям дори от титлата 1948г. Тогава, както и сега никой не слага ЦСКА в сметките, защото любимците са други. Аз обаче вявам на момчетата, ще бъда в Севлиево, както ходих навсякъде досега за да подкрепя отбора. Разберете момента е тежък, все още нищо не е ясно, но влезем ли в мача с Левски с 6 точки преднина нещата ще загрубеят. Видяха, че с футбол не става и затова решиха да действат направо - Присо се разигра, хайде 7 мача почивка, 3 месеца наказание за допинг, но не стига, ще им дадеме още, сакън Стойчо да не ги използва в мачовете, Анисе играе с фалшив договор в Черноморец, но няма проблем, в ЦСКА обаче не може да се картотекирова-сички са добри само ЦСКА е лош. За всички останали може, во за ЦСКА не! Моля се на господ да станем шампиони в Разград и да покажем, че всеки, който играе нечестно, наказанието не го подминава. Звучи малко силно, но всички видяхте, че след, като Левски ни открадна лиценза паднаха от Бате и Жилина. Ако това не е възмездие, здраве му кажи!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 01 апр 2012 20:52

Вие направо сте неудържими
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 01 апр 2012 21:31

БФС прави всичко възможно да накара феновете на ЦСКА да забравят за управлението на пернишките боклуци и да насочат вниманието си в друга посока.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 01 апр 2012 22:04

http://vbox7.com/play:4a2cc25c&r=emb много им е каса памета но ние помним само мо...ов ще реши проблема
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 01 апр 2012 23:17

T&T написа:БФС прави всичко възможно да накара феновете на ЦСКА да забравят за управлението на пернишките боклуци и да насочат вниманието си в друга посока.

Тежко ми е да го призная, но е точно така. Миналата година и по-миналата беше същото, няколко поредни победи и посли срив. Това е изпитана схема, но се надавам вече никой да не им се връзва. Титан доказаха, че са несъстоятелни, показаха ни, че ЦСКА за тях е просто бреме. Какво ме интересуват базите, като не можем вече трета година да станем шампиони. За нашия клуб трябват пари, за пробив в Европа трябват пари, дори за титла във България трябват пари и съответно играчи. Титан не правят нито едно от тези неща! Първо продадоха най-добрите ни играчи, а в А група те не са много, второ, мълчаха си за допинга цели три месеца, а играчите са можели да влезнат още преди една седмица и трето, но не по важност, защо Стойчо не може да запълни групата? Ние ЦСКА ли сме или Доростол Силистра? Чак такова нещо не се е случвало никога. Аз съм на 38 години, приятелите ми се чудят, защо продължавам да ходя навсякъде във България, провинцията и Европа. Как да им обесня, че съм от изчезващия вид оптимисти за българския футбол, които все още вярват в играта. Да аз обичам ЦСКА и футбола,вмдигнах се до Севлиево, до Пловдив и първия кръг до Бургас, успият ли и мен да откажат, значи всичко е свършено. Не съм богаташ, но за ЦСКА бих дал и последното си левче! Знам, че има и други, като мене и затова отбора ни го има. Сигурен съм, че няма клуб в света, който след поредица от такива удари ще отцелее. Никой отбор, нито Милан, нито Байерн нито Манчестер и Ливъпул биха съществували след 20 години тормоз. Преди го разбирах, годно ми беше, но си казвах - политиката се промени, звездата ги дразни, постиженията също, но се надявах, като нещата се отложат всичко да се изясни. Е, тази година надмина най-лошите ми пробнози: БФС се бори със всички сили против ЦСКА, школата я няма по-същата причина, а това, че в момента сме на първо място, те могат да променят още утре. Писах го по-ногоре, че ако станем шампиони, това ще бъде подвиг без прецедент във българския футбол. Не съм песимист, но виждам, какво става!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 03 апр 2012 13:29

vaskonti написа:Е в каква връзка коментираш случая с Дембеле? Питам, щото ние го коментираме точно във връзка с Присо! Ти в някаква друга връзка ли го споменаваш?

Искаш да коментирам Дембеле и Присо? Ок.
Дембеле иска обяснение от съдията и го дърпа за ръката, защото същия този съдия не му обръща внимание. Нито го е ударил, нито го е малтретирал, както се опитват го изкарат някои червени. Даже случката не бе отразена от делегата и го наказаха по видеозапис.

Присо - първо симулира, след това продължава да раздава правосъдие, като удря няколко шамара на ... вече не помня на кого точно, след това посяга на полицай. И според члена, по който е наказан, получава най-малкото наказание (това го казаха в канал 3).

Случаят Дембеле няма нищо общо с този на Присо и не знам защо го давате за пример.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 03 апр 2012 13:47

Adramelech написа:
vaskonti написа:Е в каква връзка коментираш случая с Дембеле? Питам, щото ние го коментираме точно във връзка с Присо! Ти в някаква друга връзка ли го споменаваш?

Дембеле иска обяснение от съдията и го дърпа за ръката, защото същия този съдия не му обръща внимание. Нито го е ударил, нито го е малтретирал, както се опитват го изкарат някои червени. Даже случката не бе отразена от делегата и го наказаха по видеозапис.

Присо - първо симулира, след това продължава да раздава правосъдие, като удря няколко шамара на ... вече не помня на кого точно, след това посяга на полицай. И според члена, по който е наказан, получава най-малкото наказание (това го казаха в канал 3).

Случаят Дембеле няма нищо общо с този на Присо и не знам защо го давате за пример.

Я покажи видео с тези няколко шамара, защото аз и 1 не видях

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 03 апр 2012 13:55

Makavelli написа:
Adramelech написа:

Я покажи видео с тези няколко шамара, защото аз и 1 не видях

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DidqmXM9EVs[/youtube]

Гледай след 2-рата минута и ще видиш, как Даксон удря един шамар на Присо и после вашия му връща.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 03 апр 2012 14:41

Adramelech написа:
Гледай след 2-рата минута и ще видиш, как Даксон удря един шамар на Присо и после вашия му връща.

Добре на това видео се вижда как след даването на червените картони. Даксон заплюва Присо, опитва се да го плесне по лицето и след това Присо му отговаря. И двамата си раздават еквивалентни "удари" или по скоро докосвания. Именно заради това Присо е наказан за 2 мача. Останалите 5 са му заради проблемите в тунела, които е "описал" делегата на мача.

Върни се в “ЦСКА”