Red joker написа:Аре са,преди като децата нямаше къде да играят беше по-готино,като имаше такси и играеха по-заможните връзкари,беше по-добре,така лиТова,че разкараха Джордан,щото не е във форма и не спазил уговорката да свали 10 кг за два месеца ли е дистарикатско или че наказват хора за неспазване на режима и вътрешният правилник и че се въвежда дисциплина и се плащат на време заплатите ли е дистарикатско ,а
Сега, за децата има такси навсякъде. Лошо няма да се махнат, но за мен не е редно( няма да обяснявам защо). Колкото до заможните връзкари, ще ти кажа едно: този филм е много преекспониран. Няма треньор, който да си остави на пейката талантливо дете, за да играе нечие синче. Но е факт, че при втория ешелон( децата, които нямат откроен талант, а са с равни възможности), се случват такива работи. В синята школа на треньорите е забранено да взимат пари за каквото и да е. Дори за екипите родителите събират парите помежду си и контактуват с представителя на фирмата-доставчик. Санкцията за треньор, боравил с пари на родители е незабавно дисциплинарно уволнение.
Аз съм убеден, че до две години ще направите школа( добра или лоша-ще видим) - и това е добре за футбола.
Дистарикатското е имитацията на дейност: докарани евтини латиноси-анонимници с никакви предимства пред изгнаниците, треньор-пълен палячо, типично в стил Стоилас.