Синята държанка на всички власти мина 100 години и съвсем изтрещя. Това, че я тресе шизофренията и сама не знае защо първо вика “Литекс сте”, а после “к.р за ЦСКА”, го махни. Но да си опънеш дамската превръзка пред децата вече е срамна работа.
Това им се наложи да видят стотиците хлапета в червено, които за пореден път разбраха, че ЦСКА е отбора! Че Сектор Г е хореографията. Че червеното е цвета.
О онова отсреща е само и единствено СРАМ! С или без превръзка.

Почна се! Величието на Сектор Г и знаменотото представяне на “армейската” публика в дербито с Динамо, отприщи вътрешни междуособици сред онези, дето ходят на мач с катафалка.
Фен от най-голямата фракция на Левски „Сектор Б” написа в един от форумите болезнено за него, но за семтка на това чистосърдечно самопризнание. Той атакува директно тарторите на наркосектора, които са загубили битката с великия Сектор Г.
Ето и точните му думи:
„За почти 30 дербита, на които съм бил, нито веднъж до сега не съм чувал тия отсреща толкова много пъти. Сектор Б никога, ама НИКОГА не е имал по-слаби тартори. Теди ега ти пукне изтръпналият от наркотици глас, боклук. Сами, брат желание имаш, акъл не ти достига ,копеле. Тоя другия да го коментирам ли изобщо „Хайде всички” ”Да ги насереме” „Всички (2)” ”Да им покажем как се подкрепя отбор” „Всички (2)” „Готови ли сте”, докато дадеш тон съм чул три техни песни, мама ти д.ба проста. ДЪЛЪГ, ПО ПИСТАТА ДА СЕ БЕШЕ ЗАТИЧАЛ, КАТО ХРИСТОС ЩЯХМЕ ДА ТЕ ПОСРЕЩНЕМ…”
Както се казва, след такива думи от Сектор Б, останалото е мълчание…

Както се казва , отидохме и ги убихме

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!