Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Тоз само вицове разказва и ни забавлява.![]()
Убедена съм, че е чорбарче!
BLUE CHAMPIONS написа:Red_Girl написа:Тоз само вицове разказва и ни забавлява.![]()
Убедена съм, че е чорбарче!
Не обиждай врага щото ще се усъмнят в теб
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
vaskonti написа:blue avalanche написа:vaskonti написа:Гледайте Канал 1
Четете "7 дни спорт"![]()
"ДЪЛГОВЕТЕ НА ОТБОРИТЕ В "А" ГРУПА:
ЦСКА................20 000 000
ЦСКА дължи 10 милиона И на кредитора „Титан”."
Опаааа...
10 милиона на кредитора Титан? Честно, до днес бях убеден, че си навършил 7 годинки. От днес вече не съм толкова убеден...
vaskonti написа:Оказва се единствено, че поради някаква твоя си причина, този път си решил да повярваш на 7 дни спорт. Едва ли причината е, че си дълбоко пристрастен, твоята обективност е направо легендарна.
Мисля да заложа към 100лв, че никой в тоя форум няма да намери и 1 твое мнение, което да не е чиста проба заяждане, чисто заяждане и нищо друго, освен заяждане.
blue avalanche написа:vaskonti написа:Оказва се единствено, че поради някаква твоя си причина, този път си решил да повярваш на 7 дни спорт. Едва ли причината е, че си дълбоко пристрастен, твоята обективност е направо легендарна.
Мисля да заложа към 100лв, че никой в тоя форум няма да намери и 1 твое мнение, което да не е чиста проба заяждане, чисто заяждане и нищо друго, освен заяждане.
В случай,че не си забелязал,това е "мнение" на "7 дни спорт".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта