Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Red_Girl » 30 яну 2012 13:49

Тоз само вицове разказва и ни забавлява. :lol: :lol: Убедена съм, че е чорбарче! :mrgreen:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 30 яну 2012 15:15

Red_Girl написа:Тоз само вицове разказва и ни забавлява. :lol: :lol: Убедена съм, че е чорбарче! :mrgreen:

Не обиждай врага щото ще се усъмнят в теб ;)
Офтопик:
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 30 яну 2012 15:22

BLUE CHAMPIONS написа:
Red_Girl написа:Тоз само вицове разказва и ни забавлява. :lol: :lol: Убедена съм, че е чорбарче! :mrgreen:

Не обиждай врага щото ще се усъмнят в теб ;)

Няма, те ме познават! :P :P
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 яну 2012 19:50

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
vaskonti написа:Гледайте Канал 1 8-)

Четете "7 дни спорт" 8-)
"ДЪЛГОВЕТЕ НА ОТБОРИТЕ В "А" ГРУПА:

ЦСКА................20 000 000
ЦСКА дължи 10 милиона И на кредитора „Титан”."

Опаааа...

10 милиона на кредитора Титан? Честно, до днес бях убеден, че си навършил 7 годинки. От днес вече не съм толкова убеден... :roll:

"Естествено най-тревожно е положението в ЦСКА. Освен всички други задължения към кого ли не наскоро се разбра, че "армейците" са заборчнели с над 10 милиона лева и на ..."Титан".

Оказва се, че от един известен период насам пернишките боклукчии са почнали да издържат ЦСКА с фирмени кредити, които до края на първенството ще надхвърлят 15 милиона."
Я пак...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 яну 2012 20:10

Оказва се единствено, че поради някаква твоя си причина, този път си решил да повярваш на 7 дни спорт. Едва ли причината е, че си дълбоко пристрастен, твоята обективност е направо легендарна.
Мисля да заложа към 100лв, че никой в тоя форум няма да намери и 1 твое мнение, което да не е чиста проба заяждане, чисто заяждане и нищо друго, освен заяждане.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 яну 2012 20:39

vaskonti написа:Оказва се единствено, че поради някаква твоя си причина, този път си решил да повярваш на 7 дни спорт. Едва ли причината е, че си дълбоко пристрастен, твоята обективност е направо легендарна.
Мисля да заложа към 100лв, че никой в тоя форум няма да намери и 1 твое мнение, което да не е чиста проба заяждане, чисто заяждане и нищо друго, освен заяждане.

В случай,че не си забелязал,това е "мнение" на "7 дни спорт".

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 яну 2012 21:21

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Оказва се единствено, че поради някаква твоя си причина, този път си решил да повярваш на 7 дни спорт. Едва ли причината е, че си дълбоко пристрастен, твоята обективност е направо легендарна.

В случай,че не си забелязал,това е "мнение" на "7 дни спорт".

:|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Защо ни лъжат?

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 31 яну 2012 15:12

За пореден път искам да изкажа възмущението си от това което става в моят любим клуб ЦСКА.Дойдоха 3-ма футболисти които едва ли ще са някаква невероятна класа точно ще паснат на нивото на А група не искам да изказвам някакво определено мнение за тях защото не сме ги наблюдавали освен Анеси който показа добро ниво с Черноморец а и дори единият от тях вообще може и да не го наблюдаваме,но това едва ли ще е кой знае каква загуба.Това обаче не е същинският проблем а той е,че чакаме футболистите от Удинезе може би вече няколко поредни вторници защо ни лъжат като вероятно никой няма да дойде?Защо Драголюб Симонович обещава да играеме извънземен футбол като до сега колкото и да казват,че са си изпълнили плановете за подготовка сигурен съм,че момчетата са доста назад с подготовката и ако така продължават нещата в ЦСКА няма да отидем на добре с това управление ще затъваме с голяма скорост!

гражданин от село

Re: Защо ни лъжат?

Мнениеот гражданин от село » 31 яну 2012 15:17

Говори само за себе си,а не за всички!Иначе теб те лъжат,зощото си бълък.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Защо ни лъжат?

Мнениеот Messinho » 31 яну 2012 15:20

Е, добре какво да кажат, че са много зле, новите са слабаци взехме ги без пари, т'ва ли искаш да кажат?!? Аз не съм чувал някой клуб да не каже хубави неща за новите си попъления...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”