Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)
Поредната поръчкова статия на синия слугинаж.Завиждат , че ЦСКА събра доста пари, а синия спонсор не дава и са принудени да вземат средношколеца Зизиньо за водач на атаката.В синия подфорум има три страници на кой отбор е собственост и къде е играл за последно и колко мача има в Байа.цената му е 400 000 евро в трансфермаркт.Както знаем там цените са надути.Там Старокин е оценен за 500 000, а Иво Главата за 400 000.Реално това момче спокойно струва максимум 300 000 евра.Те и тия пари ги нямат.За онзи който на 26г. има общо 53 мача и сменил 11 отбора въобще няма да го коментирам.Затова се пускат подобни пасквили с цел да ни настройват против ръководството.Нали видяхте какво играят българските юнаци със Свиленград без чужденци сме аут от борбата за титлата.
- blue avalanche
- Контакти:
onegavon написа:Поредната поръчкова статия на синия слугинаж.Завиждат , че ЦСКА събра доста пари, а синия спонсор не дава и са принудени да вземат средношколеца Зизиньо за водач на атаката.В синия подфорум има три страници на кой отбор е собственост и къде е играл за последно и колко мача има в Байа.цената му е 400 000 евро в трансфермаркт.Както знаем там цените са надути.Там Старокин е оценен за 500 000, а Иво Главата за 400 000.Реално това момче спокойно струва максимум 300 000 евра.Те и тия пари ги нямат.За онзи който на 26г. има общо 53 мача и сменил 11 отбора въобще няма да го коментирам.Затова се пускат подобни пасквили с цел да ни настройват против ръководството.Нали видяхте какво играят българските юнаци със Свиленград без чужденци сме аут от борбата за титлата.
В този ред на мисли,вие с "достата пари" колко платихте за Диого и Анеси?
vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Не се хващай за думата. В предното си изказване споменах и общините, но те са държавни структури в края на краищата. Като казвам държавата имам пред вид не само министерствата, още по-малко финансовото и още по-малко лично министъра. Имам пред вид де що има държавни институции, обекти, субекти и т.н. Едва ли има община, която Титан да чисти и която да не дължи пари на Титан.
София е разделена на няколко общини, като ТИТАН не чистят навсякъде-как ще определиш тогава държавата в неплащането?
Хайде да се спрете с това, че държавата дължи нещо на ТИТАН, защото общините са автономни в тези си сделки.Тук чистят ТИТАН и аз съм доволен от тях, което не означава, че трябва да се прекланям пред собствениците им!
Пари се дължат от държавата в лицето на общините. Общините не са суверенни и независими държави, още по-малко са частни фирми(по принцип де) и дори бюджетите им са зависими от републиканския бюджет. Но пак казвам - под "държава" няма предвид бул. Дондуков №1, а всички държавни структури. Общините са си точно такива. И потретям - не се хващай за думата, очевАдно е какво имам пред вид.
Когато общината престане да ми взема такса "Смет", тогава ще приема, че само държавата плаща за почистването на града.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
Кашчей написа:Когато общината престане да ми взема такса "Смет", тогава ще приема, че само държавата плаща за почистването на града.
Пак ли дойде да простееш,бе?
гражданин от село написа:Кашчей написа:Когато общината престане да ми взема такса "Смет", тогава ще приема, че само държавата плаща за почистването на града.
Пак ли дойде да простееш,бе?
Ти с колко акаунта пишеш едновременно, майна?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:
София е разделена на няколко общини, като ТИТАН не чистят навсякъде-как ще определиш тогава държавата в неплащането?
Хайде да се спрете с това, че държавата дължи нещо на ТИТАН, защото общините са автономни в тези си сделки.Тук чистят ТИТАН и аз съм доволен от тях, което не означава, че трябва да се прекланям пред собствениците им!
Пари се дължат от държавата в лицето на общините. Общините не са суверенни и независими държави, още по-малко са частни фирми(по принцип де) и дори бюджетите им са зависими от републиканския бюджет. Но пак казвам - под "държава" няма предвид бул. Дондуков №1, а всички държавни структури. Общините са си точно такива. И потретям - не се хващай за думата, очевАдно е какво имам пред вид.
Когато общината престане да ми взема такса "Смет", тогава ще приема, че само държавата плаща за почистването на града.
Добре, как да го кажа по-ясно? Общините държавни структури ли са? Зависят ли от републиканския бюджет? В края на краищата общините са едно от лицата на тая държава и да ми твърдиш, че нямат нищо общо е просто абсурд! За теб какво значение има дали ще си платиш данъка в сградата на общината или на специално създадено гише на министерство на финансите?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
Кашчей написа:Ти с колко акаунта пишеш едновременно, майна?
Как с колко,че ти незнаеш ли че в този форум освен моите акаунти си само ти.
гражданин от село написа:Кашчей написа:Ти с колко акаунта пишеш едновременно, майна?
Как с колко,че ти незнаеш ли че в този форум освен моите акаунти си само ти.

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
Кашчей,ти дължиш такса-смет, ако имаш жилище на общината, а тя от своя страна дължи на фирмите за почистване с които има договори.Демек плаща с твоите пари когато тя реши тъй като ние сме и делегирали тези права.От друга страна ти плати ли си таксата? Да не се окаже , че и ти персонално дължиш пари на ЦСКА? 

-
Кашчей,ти плати ли си данък смет?