Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2012 22:25

vaskonti написа:Дали пък не е имал пред вид, че държавата чат-пат си плаща задълженията към Титан? Щото аз за друго не се сещам. За разлика от действията и изказванията му за Левски.

Васко, умен човек си, не започвай и ти с тази глупост!Държавата не може да има задължения към ТИТАН-АС, защото това са договори, които се сключват от общините!И не бъркайте общините с държавата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 22 яну 2012 22:26

Кашчей написа:
Законът за концесиите случайно казва, че срок от 20+10 години е максимален.За какви 35 говори министърът на спорта?
Любопитно е, дали ще бъде изпълнен законът докрай, а това означава публичен търг за отдаване на държавен имот на концесия.. след като сме тръгнали да нищим законите и тяхното спазване ;)
Десетте допълнителни години се активират така, както вие ще активирате договора на Диого 8-)

Аз не нищя законите, а коментирам думите на министъра. Ако ти си запознат изцяло със законите , то аз не знам какви вратички , членове и алинеи има в закона за концесиите. Надявам се , че министъра на спорта ги знае по-добре. Ето ти интервюто : http://tv7.bg/news/315282.html

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 яну 2012 22:30

Кашчей написа:
vaskonti написа:Дали пък не е имал пред вид, че държавата чат-пат си плаща задълженията към Титан? Щото аз за друго не се сещам. За разлика от действията и изказванията му за Левски.

Васко, умен човек си, не започвай и ти с тази глупост!Държавата не може да има задължения към ТИТАН-АС, защото това са договори, които се сключват от общините!И не бъркайте общините с държавата!

Не се хващай за думата. В предното си изказване споменах и общините, но те са държавни структури в края на краищата. Като казвам държавата имам пред вид не само министерствата, още по-малко финансовото и още по-малко лично министъра. Имам пред вид де що има държавни институции, обекти, субекти и т.н. Едва ли има община, която Титан да чисти и която да не дължи пари на Титан.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2012 22:33

msm написа:
Кашчей написа:
Законът за концесиите случайно казва, че срок от 20+10 години е максимален.За какви 35 говори министърът на спорта?
Любопитно е, дали ще бъде изпълнен законът докрай, а това означава публичен търг за отдаване на държавен имот на концесия.. след като сме тръгнали да нищим законите и тяхното спазване ;)
Десетте допълнителни години се активират така, както вие ще активирате договора на Диого 8-)

Аз не нищя законите, а коментирам думите на министъра. Ако ти си запознат изцяло със законите , то аз не знам какви вратички , членове и алинеи има в закона за концесиите. Надявам се , че министъра на спорта ги знае по-добре. Ето ти интервюто : http://tv7.bg/news/315282.html

Интервюто му не ме вълнува изобщо!Вярвам, че си го цитирал коректно, а това, че той е говорил глупости не е твой проблем, а негов.В Закона за концесиите ясно е написано, че максималният срок е 20 години, с опция за продължаване с 10 години.В това правителство явно са все от идиот нагоре събрани-хора, които не знаят законите, с които трябва да работят. :o :shock:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2012 22:38

vaskonti написа:
Кашчей написа:

Не се хващай за думата. В предното си изказване споменах и общините, но те са държавни структури в края на краищата. Като казвам държавата имам пред вид не само министерствата, още по-малко финансовото и още по-малко лично министъра. Имам пред вид де що има държавни институции, обекти, субекти и т.н. Едва ли има община, която Титан да чисти и която да не дължи пари на Титан.

София е разделена на няколко общини, като ТИТАН не чистят навсякъде-как ще определиш тогава държавата в неплащането?
Хайде да се спрете с това, че държавата дължи нещо на ТИТАН, защото общините са автономни в тези си сделки.Тук чистят ТИТАН и аз съм доволен от тях, което не означава, че трябва да се прекланям пред собствениците им!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 22 яну 2012 22:56

Кашчей написа:Интервюто му не ме вълнува изобщо!Вярвам, че си го цитирал коректно, а това, че той е говорил глупости не е твой проблем, а негов.В Закона за концесиите ясно е написано, че максималният срок е 20 години, с опция за продължаване с 10 години.В това правителство явно са все от идиот нагоре събрани-хора, които не знаят законите, с които трябва да работят. :o :shock:

В същност доста добре успя да извъртиш темата, и от платени задължения го докарахме , защо министъра е казал 30-35 г. Представи си, че точния срок не е най-важното в случая. Казал го е в разговор, а не е цитирал закона. Важното в случая са, идеите и решенията, като цяло. И, естествено всичко ще мине по-реда си, през законите до съответните документи. Имаше изискване за задълженията, сега се чакат документите по решенията за стопанисване и сключването на съответните договори. И не разбирам, защо първо нас ни изкарваш наивници, а сега правителството идиоти. Какъв ти е проблема?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 яну 2012 23:12

msm написа:
Кашчей написа:Интервюто му не ме вълнува изобщо!Вярвам, че си го цитирал коректно, а това, че той е говорил глупости не е твой проблем, а негов.В Закона за концесиите ясно е написано, че максималният срок е 20 години, с опция за продължаване с 10 години.В това правителство явно са все от идиот нагоре събрани-хора, които не знаят законите, с които трябва да работят. :o :shock:

В същност доста добре успя да извъртиш темата, и от платени задължения го докарахме , защо министъра е казал 30-35 г. Представи си, че точния срок не е най-важното в случая. Казал го е в разговор, а не е цитирал закона. Важното в случая са, идеите и решенията, като цяло. И, естествено всичко ще мине по-реда си, през законите до съответните документи. Имаше изискване за задълженията, сега се чакат документите по решенията за стопанисване и сключването на съответните договори. И не разбирам, защо първо нас ни изкарваш наивници, а сега правителството идиоти. Какъв ти е проблема?

Казах ти, че казусът със стадиона касае само и единствено ЦСКА и неговите задължения към държавата.Да ми излизат с приказки, че от ТИТАН-АС е трябвало да си покрият задълженията, за да получи ЦСКА стадиона е приказка за наивници.Ти от тях ли си?На теб ясно ли ти е, че на ТИТАН им трябва концесия, но ако могат да построят до стадиона и МОЛ, и хотел и спа-център-все неща, забранени от закона засега.Ако не става тази мечта лелеяна, а трябва само да дават пари за стадиона (като се има предвид колко го пълните) не ми се вярва да са особено ентусиазирани и възхитени.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 23 яну 2012 00:00

Кашчей написа:Казах ти, че казусът със стадиона касае само и единствено ЦСКА и неговите задължения към държавата.Да ми излизат с приказки, че от ТИТАН-АС е трябвало да си покрият задълженията, за да получи ЦСКА стадиона е приказка за наивници.Ти от тях ли си?На теб ясно ли ти е, че на ТИТАН им трябва концесия, но ако могат да построят до стадиона и МОЛ, и хотел и спа-център-все неща, забранени от закона засега.Ако не става тази мечта лелеяна, а трябва само да дават пари за стадиона (като се има предвид колко го пълните) не ми се вярва да са особено ентусиазирани и възхитени.

Клубът ЦСКА практически е неудошовен предмет и няма как да има задължения. Собствениците са тези които го представляват, и естествено ще се гледат всички задължения, които са под подписите на Борисов и Иванов. Както вече ти написах, по думите на министъра стадионите ще се давата на собствениците, които ще имат задължението да го стопанисват и да отговарят. Де факто стадиона си остава собственост на държавата, която ще следи как се спазват договорките. От кого ще се търси отговорност? От клуб ЦСКА или от неговите собственици?
Ама ще дойде ти да си голям наивник, ако си мислиш, че има на света човек, който да иска да направи нещо и да не иска някаква печалба. И какво ако има хотел, спа център, ресторант и каквото и да е? Аз пък искам да ги има, което пък от своя старна ще го направи още по атрактивен. Интересно ми е само, дали си даваш сметка, че подобни екстри имат милиони разходи. Отделно клубът , който трябва да се издържа. Защо представяш нещата само от към благини, а пропускаш всички негативи?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 яну 2012 09:03

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:Васко, умен човек си, не започвай и ти с тази глупост!Държавата не може да има задължения към ТИТАН-АС, защото това са договори, които се сключват от общините!И не бъркайте общините с държавата!

София е разделена на няколко общини, като ТИТАН не чистят навсякъде-как ще определиш тогава държавата в неплащането?
Хайде да се спрете с това, че държавата дължи нещо на ТИТАН, защото общините са автономни в тези си сделки.Тук чистят ТИТАН и аз съм доволен от тях, което не означава, че трябва да се прекланям пред собствениците им!

Пари се дължат от държавата в лицето на общините. Общините не са суверенни и независими държави, още по-малко са частни фирми(по принцип де) и дори бюджетите им са зависими от републиканския бюджет. Но пак казвам - под "държава" няма предвид бул. Дондуков №1, а всички държавни структури. Общините са си точно такива. И потретям - не се хващай за думата, очевАдно е какво имам пред вид.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 яну 2012 10:09

"Би било смешно,ако в ЦСКА си нямат кофички и формички.Хората,които чистят повече от половин България и правят дяволски добър бизнес от това, би трябвало да имат най-обикновени пластмасови пособия за строене на пясъчни замъци.Или поне се справят отлично и без тях в изграждането на един такъв.Без основа,леснорушим,уязвим от всички страни,но въпреки това защитаван упорито от медийни диги.
За три години и половина като собственици на ЦСКА тези пернишки деца с кофички в ръце построиха пясъчния замък пет или шест пъти.Морето на времето все го отмива,те пак строят наново,отново с инфантилното обяснение за големи цели и наливане на много пари.Защитени от няколко сериозни институции,от услужливи имиджмейкъри и намазани с глазурата на няколко имена на измислени звезди с богати визитки,които отдавна са минали по ръба на големия футбол.
ЦСКА се превърна в покупко-препродавателен пункт,чиято цел е да "изкяри" от този или онзи играч.Да се направи схемичка тук или там,да се усвои тази или онази част от стадиона и базата...
Клубът?Фундаментите му?Организация?Структура?Защо са им на палавниците от Перник?Те си имат своите гордости-дали бая пари за Зику,обаче взели за него 2 милиона.Довели Диого,Панку,Гранден и Андоне.Браво!А какво остана след тях и къде са купите в музея,спечелени с изградените около тия звезди печеливши отбори?
Да взимаш футболисти с по 30 000 евро заплата,когато те няма къде да се изкъпят след тренировка,е извън параметрите дори на абсурда.За шест месеца в България(някой съмнява ли се,че толкова ще остане?) Карлос Диого ще прибере поне 180 хиляди евро.Прибавете 300 000,дадени за камерунеца Присо, и ще получите към милион лева за двама играчи.
С тези пари за тази пролет ЦСКА можеше да внесе ред и да направи „Българска армия" едно приветливо място за игра и гледане на футбол. Да изгради най-накрая прословутото игрище за юноши пред стадиона, там, където в момента „Титан"-ите настаняват за паркиране джиповете и лимузините на скъпите си гости преди домакински мачове.
Ето това е пясъчната кула ЦСКА - плочките над съблекалнята на „Армията" ще почнат да падат на главата на Диого, но той взима 30 000 евро и нагоре. Стадионът отвътре е като кратер, половината „А" сектор е пред рухване, останалата част е мръсна и неподдържана, но в атака ще тича камерунската перла Присо, който скоро ще бъде следващия голям трансферен удар, когато го шитнат в Китай, например.
За школата май по-добре да не подхващаме приказка. Ако сте родител, дори и запален цесекар, къде бихте дали детето си да тренира футбол? Отворен въпрос.
За три години и половина „Титан" обеща много. Трябваше да има модерна база в Панчарево - видяхме снимки как някакви машини почнаха работа. Сега има двайсет тухли, наредени като за малка градинска тоалетна. Трябваше да има и игрища за децата и юношите на „Армията", но има сгурия-паркинг. Видяхме и невероятен английски проект за нов стадион, даже ни обясниха как няма да изнасят бетона от стария, а ще го рециклират в алеи и стени на новия. Колко красиво беше, а? Трябваше служителите да си получават навреме и без това мизерните заплати, но... те се разхождат по кафенетата и прашясалия музей на „Армията" и се чудят тоя с огромната кола за 150 000 лева дето паркира Зику ли е, Присо ли е, Диого ли е...?
Трябваше да има и трофеи. Е, има два. Купа на България и Суперкупа на България. И те са спечелени след единствения полусезон, в който нямаше гръмка и ненужна селекция. Имаше група футболисти и треньор, които се сплотиха и доказаха, че силен колектив, дори с ограничени футболни качества, е достатъчен да печели мачове в конкуренцията у нас.
Е, този треньор вече го няма. А и урокът не е научен.
Тоест - урок няма, защото стратегията на обучение отдавна е начертана. На купуването на евтино, което след шест месеца се излъсква и препродава скъпо, някои му викат „алъш-вериш". Собствениците се оплакват, че наляли много пари в клуба. Не, господин Борисов. Не е вярно. Давате пари в отбора, не в клуба. Давате ги за измислени играчи, които да препродавате. В клуба не сте построили нищо, освен един ресторант на „Армията". Най-ценната придобивка на ЦСКА в ерата „Титан"!
Това е ЦСКА. Без основи, без съдържание. Няма стадион, няма структури и основи, няма вид на нормален футболен клуб. Има обаче скъпоплатени играчи - наемници, които идват, поразтичват с неясна мотивация фланелката за половин година, заминават си, а „Титан" вместо купи и титли ни показва куфарчета със спечелени пари.
Дали на някой привърженик на ЦСКА му пука, че Зику е продаден за 2 милиона, ако в края на сезона пак отборът е трети?
Отговорът е ясен.
Разбира се, ЦСКА може и шампион да стане. Трудно е за вярване с тази организация в клуба и текучеството на играчи и треньори, но дори да се случи, нищо няма да се промени. Наесен отборът ще е подменен, но клубът ще си е същият.
Дано няма големи вълни."
Последна промяна от blue avalanche на 23 яну 2012 20:36, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”