Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ceBep

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ceBep » 06 окт 2016 15:27

nosmoky написа:
ceBep написа:Аз коментирам новините които вие самите качвате тука. Ми като са измислица що ги публикувате. Те 99% от статиите са ви платени измислици де.

Сам не си повярва..дреме ми кой го е качил.
Ако наистина си от Офанзива..отиди на Армията и си се разбирай...ако въобще имаш проблем с хората там.
Никой не е казал и една лоша дума за вас. Не е много мъжко от твоя страна да висиш по форумите и да пригласяш на говедата.

Пиша единствено когато говорите глупости и клеветите наред без да ви пука истина ли е или не. Като в случая че съм пригласял на говедата. Казал съм ви, подкрепяйте каквото си искате, само не ни убеждавайте с евтините пропаданди че сте прави, защото не сте.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 06 окт 2016 15:42

[center]Д като Динамо, Д като ДС, Д като…дебил!
Д като Д[/center]инамо, Д като ДС, Д като…дебил!

Ръководството на Левски пусна поредната дебилна декларация. Не уточняваме кое ръководство, тъй като нито онази женица с пудравото носле още е влязла във владение, нито аватарите на Делян Пеевски са излезли от там. А и има ли значение, когато под декларацийката се мъдри помпозния подпис ЛЕВСКИ!

Вие представяте ли си що за наглост е 5 агента на Държавна сигурност да седнат да се подписват като Апостола!?

Тези от „Подуяне“ пришиха още едно черно петно към святото име на Левски. Дано някога някъде истинският народен съд произнесе присъдата на всичките ДС-креатури, гаврили се името на Апостола. Защото да напишеш декларация като днешната не е левскарско. Левски не би го направил, той е имал съвсем други виждания, различни от тези на днешните поробители на името му.

Нито един от днешната, вчерашната и онзиденшната власт на „Герена“ НЯМА ПРАВО да пише декларация. ЦСКА бил променено акционерно дружество. А какви сте вие, г-да левскарини? Не сте ли плод на редизайн на иначе тъмното ви минало?

Спас ли е днешният Русев или е променен вариант на онзи, дето го обвиниха, че откраднал помощите за гладните деца?

Георги ли е днешният Марков, или е онази Дантела-доносник, която пишела какво правят състудентките му по време на бригада? И кое е истинското му мнение: когато като член на КС обяви Михаил Шарней за бандит и или после, когато стана платен член на Чорния УС!?

Тодор ли е днешния Батков, или е онзи комсомолски секретар, който с плам в очите през 1985 гласува ЗАКРИВАНЕТО НА ФК ЛЕВСКИ с мотива, че така се поругава името на Апостола?

Христо ли е днешния Друмев, или е онзи доносник Борил, дебнел някой да не напсува Цола Драгойчева на пиянски запой?

Левски ли е настоящия отбор на властта, или онзи, който се кръсти Динамо, за да се родее със СССР и по-късно погреба Гунди в милиционерска униформа?

За всеки истински левскар тези въпроси са много по-важни от автентичността на ЦСКА! И докато на „Герена“ не отговорят на тях, нямат право да носят името на Апостола.

Да си се казват Динамо, нали Д е любимата им буква? ДС също! Въобще страшно Дебилна история…

Владимир Зарков

;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 окт 2016 17:10

[center]Изображение[/center] [center]Специално за Голеадор......минаваме под шапката на ОСК ЦСКА ;) Айде честито !!! [/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 окт 2016 17:19

[rimg]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14560026_10207112673961997_4932896298966707441_o.jpg[/rimg] [center]Скоро тръгва официално ,ще има новини ,тв и т.н и за другите спортове обединени под ОСК ЦСКА ! Разбира се и форум ;) [/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 окт 2016 18:32

[center]И не забравяйте в новият форум да се регистрирате с никовете от Гонг че да се разпознаваме по лесно :lol: ....провокатори и бивши оздравители и озеленители там няма да се търпят [/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 06 окт 2016 18:49

soilwork написа:[center]И не забравяйте в новият форум да се регистрирате с никовете от Гонг че да се разпознаваме по лесно :lol: ....провокатори и бивши оздравители и озеленители там няма да се търпят [/center]

Идеално, тъкмо разделението при вас ще е налице... forum.cskasofia.com ще го оставите да фалирали :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 06 окт 2016 18:52

Тези, които се радвате на мозъчните диарии на Зарков, желаете ли линкове, към материали, какво му е мнението за червените фенове, ЦСКА и т.н., когато същия бранеше Литекс, като очите си?

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 06 окт 2016 18:56

Долно уйно написа:Тези, които се радвате на мозъчните диарии на Зарков, желаете ли линкове, към материали, какво му е мнението за червените фенове, ЦСКА и т.н., когато същия бранеше Литекс, като очите си?

Момчето е преживяло катарзис. :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 06 окт 2016 19:05

ММ1914 написа:
Долно уйно написа:Тези, които се радвате на мозъчните диарии на Зарков, желаете ли линкове, към материали, какво му е мнението за червените фенове, ЦСКА и т.н., когато същия бранеше Литекс, като очите си?

Всеки един футболен фен има право да вярва, в каквото пожелае, да обича, каквото пожелае и подкрепя, каквото пожелае.
Единствено не трябва да убеждава другите, че неговия избор е правилния, другия греши и т.н.
Но виж... да цитираш материали на л@йно като Зарков, който тотално те е осмивал, плюл, ругал и т.н. за мен не е нормално.
До вчера ти е еб@L мамата буквално, а ти днес си първа дружка.

Синдрома на късата памет не прощава на никой.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 06 окт 2016 19:13

Долно уйно написа:
ММ1914 написа:

Всеки един футболен фен има право да вярва, в каквото пожелае, да обича, каквото пожелае и подкрепя, каквото пожелае.
Единствено не трябва да убеждава другите, че неговия избор е правилния, другия греши и т.н.
Но виж... да цитираш материали на л@йно като Зарков, който тотално те е осмивал, плюл, ругал и т.н. за мен не е нормално.
До вчера ти е еб@L мамата буквално, а ти днес си първа дружка.

Синдрома на късата памет не прощава на никой.

Твоята гледна точка ми е позната и ми допада. Аз избрах Левски преди доста години заради един футболист, след това като ръководител се изложи и накрая заяви че това не бил неговият Левски. Повече на стадиона този може да присъства само като зрител, не и пари да взима от отбора. Мразя хората които се гъзовъртят според интереса си.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “ЦСКА”