dreben23 написа:Е в зенита е, щом подписва с Астън Вила. По-нататък ще видим. Ти заради националния ли го виниш? Аз не, прав беше по това време, но пък трябваше да промени малко решението си и да ни помогне, ама карай. Ако беше и той, нямаше да се докараме чак до четвърта урна.![]()
А в това злокобно състояние на футбола ни, вече много трудно ще излезем от тази четвърта дупка на кавала. Вижте съперниците ни какви ще са, свърши нашият футбол момчета, ще си търсим друго занимание в скоро време. Нямаме нужното поколение и школи, за да излезем от каквато и да е криза, не бих се изненадал изобщо ако и Люксембург е пред нас накрая.
![]()
[offtopic]За мен българският футбол си подписа смъртната присъда в момента, в който посегна на нашата светиня! Да го д*хат сега на всякакво ниво, много ще се радвам.[/offtopic]
Не, аз никога не съм упреквал Митко за националния и отказът му, лошото е, че това той го пренася сякаш и в личния му живот - усетил е сладостта на живота зад граница и очевидно е отсвирил възможността скоро да се върне където и да било. Тука е голяма мизерия и всеки плюе - факт. Но е нечестно. Не може винаги да бягаш.
Така направи и Стоичков, прави го винаги, когато усети, че народния манталитет го гази психически, НО той е дал ужасно много за целия български футбол и не може да бъде винен.
Митко не може да се мери с него и е тъжно, че такъв гений отписва нашата действителност. Не може с бягства на такива хора да търсим промяна. Те трябва да я започнат.