Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот Кировец » 01 авг 2015 16:59

dreben23 написа:Е в зенита е, щом подписва с Астън Вила. По-нататък ще видим. Ти заради националния ли го виниш? Аз не, прав беше по това време, но пък трябваше да промени малко решението си и да ни помогне, ама карай. Ако беше и той, нямаше да се докараме чак до четвърта урна. :cry: :mrgreen: А в това злокобно състояние на футбола ни, вече много трудно ще излезем от тази четвърта дупка на кавала. Вижте съперниците ни какви ще са, свърши нашият футбол момчета, ще си търсим друго занимание в скоро време. Нямаме нужното поколение и школи, за да излезем от каквато и да е криза, не бих се изненадал изобщо ако и Люксембург е пред нас накрая. :lol: :(

[offtopic]За мен българският футбол си подписа смъртната присъда в момента, в който посегна на нашата светиня! Да го д*хат сега на всякакво ниво, много ще се радвам. 8-)[/offtopic]

Не, аз никога не съм упреквал Митко за националния и отказът му, лошото е, че това той го пренася сякаш и в личния му живот - усетил е сладостта на живота зад граница и очевидно е отсвирил възможността скоро да се върне където и да било. Тука е голяма мизерия и всеки плюе - факт. Но е нечестно. Не може винаги да бягаш.
Така направи и Стоичков, прави го винаги, когато усети, че народния манталитет го гази психически, НО той е дал ужасно много за целия български футбол и не може да бъде винен.
Митко не може да се мери с него и е тъжно, че такъв гений отписва нашата действителност. Не може с бягства на такива хора да търсим промяна. Те трябва да я започнат.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 авг 2015 21:41

Не си прав. Митко си е голям футболист, който ме е радвал изключително много, освен това ще си остане единственият българин ставал голмайстор на Висшата лига. Аз съм му простил за националния, но не смятам, че се е отрекъл от българското в себе си. Ще видите по-нататък, когато Митко ни оправи футбола. Хубавите впчечатления за Бербатов са ми много повече, но така е, не ценим нищо затова сме в четвърта урна сега. Един въпрос: според вас присмива ли се сега Митко Бербатов на националния отбор или е тъжен? Аз съм малко цапнат в устата, като нищо бих му отпукал въпроса на стената във фейса, защото много ми се иска да узная и отговора. :)

Даже тук има журналисти, нека му го зададат, да видим какво ще отговори. :)

[offtopic]Това е все едно да помня аз Марадона с това, че е станал наркоман след края на кариерата си, а не, че е бил велик футболист, да не кажа най-великият- по- велик е от Лео Меси със сигурност, защото е преди Лео Меси и Лео Меси се е учил от него, не обратното! :) Няма как да стане просто... Елвис Пресли с какво е бил известен и дали на феновете му им пука, че се е дрогирал, ами Куин неговите фенове като първоприемника на СПИН-а ли го свързват само? :cry: Недейте така, хора, хубавите моменти е добре да ги помним малко повече от лошите. Точно това е проблемът на глупавата ни държава- винаги се помни, че едно лошо нещо дето е направил даден човек да речем, а не всичкото добро през целия му съзнателен живот примерно. За жалост такива сме българите и няма да се променим, колкото и да ми се иска, но този нихилизъм ще ни съсипе. :mrgreen: :cry: Ще прощаваме и даваме втори, а понякога и трети шанс, не само като тотото втори, нека има и трети. :)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 09 авг 2015 18:46, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 авг 2015 22:00

dreben23 написа:Не си прав. Митко си е голям футболист, който ме е радвал изключително много, освен това ще си остане единственият българин ставал голмайстор на Висшата лига. Аз съм му простил за националния, но не смятам, че се е отрекъл от българското в себе си. Ще видите по-нататък, когато Митко ни оправи футбола. Хубавите впчечатления за Бербатов са ми много повече, но така е, не ценим нищо затова сме в четвърта урна сега. Един въпрос: според вас присмива ли се сега Митко Бербатов на националния отбор или е тъжен? Аз съм малко цапнат в устата, като нищо бих му отпукал въпроса на стената във фейса, защото много ми се иска да узная и отговора. :)

Даже тук има журналисти, нека му го зададат, да видим какво ще отговори. :)

Въпросът е какво мисли за БФС, а то се подразбира по фактът, че никой треньор на нац. отбор не успя да го върне.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 авг 2015 22:12

Е няма го върнат, докато не сменят перуката и най-вече не загърбят пререканията си с Лечков. :lol: Като ги разкараме тия "златните", ще си дойде и бате Митко. 8-)

[offtopic]То верно, че и те са правили много добро, ама сега им помним лошото, щото е най-актуално. :lol: :mrgreen: А може пък и самият той да си е преценил, че е приключил с големите неща и очаквания във футбола и се оттегля, когато е на върха, а не когато пада от него. Ако е така, ходът му е правилен, ама ние не може да знаем, докато не му се зададат въпроси и не ни даде отговори. :) Петев се опита, но дали е отказал или са го отказали, това трябва той да си го каже. Все още вярвам, че може и да успее, лошото е, че и с него и без него вече с тези съперници дето изтеглихме, не виждам какво ще направим. А и какъв национален отбор искаме като няма цесекари и айде от мен да мине и левскари в него, може би от натурализирани лудогорци искат хората? :mrgreen: Не, мерси им. :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 авг 2015 00:43

Ново голче, този път с петичка! :) Евала! :)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_gU0XKMCAt0[/youtube]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 09 авг 2015 15:44

Ехе,да играеш в Динамо Киев си е доста сериозно постижение! Браво и успех на Мораес :)
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 авг 2015 19:09

Ако успее да го забърше и на Днипро след малко, светлото бъдеще е пред него. Щото тия почти не можеш им вкара гол.

[offtopic]Хора, махайте поне нелепите подписи, щото това не е истина дето ви стои долу- ние знаем кой е отборът на властта, не на нас тия подписи. :lol:[/offtopic]

Не успя да вкара снощи, но изработи втория гол след красив прехвърлящ половината терен пас 8-) , по едно време го и нокаутираха, после последва и смяна и го загасих тоя мач. Но пък взе нови три точки. Опа, и за първия гол има вина като гледам! :lol:

www.dailymotion.com/video/x311qak
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 сеп 2015 15:20

[center]Жуниор Моареш: Лидери на ЦСКА унищожиха клуба заради личен интерес[/center]

Бившият голмайстор на ЦСКА, а сега звезда на Динамо (Киев) - Жуниор Мораеш, разкритикува последните собственици на "червените", обвинявайки ги за пропадането на клуба в третото ниво на българския футбол.

"ЦСКА е голям клуб, историята му е невероятна. Притежава много трофеи. за съжаление, през последните години някои лидери на клуба го унищожиха, заради собствените си интереси. В резултат на това ЦСКА бе лишен от професионалния си лиценз", коментира бразилецът пред "Газета Команда".

Мораеш се изказа ласкаво и за феновете на "червените", които го обичаха много и продължават да го уважават.

"Феновете им са изключителна сила. Те създават невероятна атмосфера на стадиона по време на всеки мач", спомня си Мораеш.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 сеп 2015 10:09

Red_Neck написа:Мораеш пак заби страхотен гол снощи :)
5 гола в 11 мача от началото на сезона в Динамо К.
Респект!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kt7kYyPJyx8[/youtube]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 окт 2015 01:20

По-добър е и от Ярмоленко, още очаквам да блести... Преди това имаше още едно добро положение, но вратаря го отрази. Ами скоро може и да си изпълни мечтата за националния отбор на Бразилия, пожелавам му го. А за следващ клубен отбор съм му харесал Арсенал или пък Ливърпул, ама трябва доста труд още да положи. :mrgreen: :)

Преди тва и за първенството като го погледах, пак той изработи гола на Ярмоленко с феноменален извеждащ пас. Ще опитам да следя по-отблизо някои от мачовете му, защото е много готин и талантлив най-важното! Иначе аз съм от Шахтьор в Украйна и ще ми е малко досадно да гледам киевчани, ама ще се прежалим за нашето момче. Уважавал съм ги винаги де, че са си и по-известния от двата, спор нема, макар че реално Шахтьорите са по-успешни в последните десетина години, ако не и повече. :mrgreen: :)
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “ЦСКА”