Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 05 окт 2016 00:21

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Боркиша оправдава поп Кръстю,така е в Подуене!Държат се заедно и клепат по ЦСКА.

Ти ли говориш за поп Кръстю (който няма никаква вина в залавянето на Левски)?!?

Да,аз говоря за поп Кръстю!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 окт 2016 00:37

Beladona написа:
Това е като да станеш свидетел на някакво престъпление , което не те засяга към момента и да си затраеш ....пак казвам , Очко бибочко е ужасен боклук , не става нищо от него ...., но в случая с Михтарски е прав и в случая с убийството на ЦСКА също е прав ! Когато си принципен ....си принципен докрай !

Явно имаме различия във виждането на тази ситуация. ;) Аз примерно не бих приел Левски да се класира за ЛЕ и ГГ да изтипоса донос до централата,че Де Ноойер е с нередовна картотека в ситуация,която не засяга пряко ЦСКА.Някак си обичам споровете за величие да стават на терена,а не с някакви подмолни игри,които нищо не доказват.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 05 окт 2016 01:31

delqnski47 написа:
Beladona написа:
Това е като да станеш свидетел на някакво престъпление , което не те засяга към момента и да си затраеш ....пак казвам , Очко бибочко е ужасен боклук , не става нищо от него ...., но в случая с Михтарски е прав и в случая с убийството на ЦСКА също е прав ! Когато си принципен ....си принципен докрай !

Явно имаме различия във виждането на тази ситуация. ;) Аз примерно не бих приел Левски да се класира за ЛЕ и ГГ да изтипоса донос до централата,че Де Ноойер е с нередовна картотека в ситуация,която не засяга пряко ЦСКА.Някак си обичам споровете за величие да стават на терена,а не с някакви подмолни игри,които нищо не доказват.

Е как да стават на терена като няма спортменство . Значи си харчите Х сума пари за играчи и тренери и после говорите за неща на терена . Според теб това справедливо ли е ? Левски може да играе във втората половина вие не можете в Б група .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 окт 2016 07:27

delqnski47 написа:
Beladona написа:

Така е , аз съм за феър плей и игра по правилата , ти си фен на микренските шмекерии и зле прикрити далавери :mrgreen:

Разбирам да направиш нещо ХИТРО , така че никой да не те разбере и не те хванат , ама .......или пък като те разкрият , понеси си последствията с чест ! опитал си , не е станало ....сега яж дървото с достойнство . Очко изпя Арията на Клеветата за Михтарски ( да си призная честно , аз не бих го направил ) и е прав , като има правила за картотекиране , трябва да се спазват ! Няма Левски , няма ЦСКА , няма Ювентус .....

Все едно сега 1982 да ти напише на ЛС , че съм обидил Блу Аваланж викайки му говедо , рогато , обор или нещо от сорта обидно и 1982 да е предател ! При условие , че Блу Аваланж не ме е предизвикал с нищо обидно :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 окт 2016 07:38

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Боркиша оправдава поп Кръстю,така е в Подуене!Държат се заедно и клепат по ЦСКА.

Радо , очко бибочко ви го написа много точно , всички вие сте едни малки попкръстювчета ....убихте си ЦСКА и приехте Литекс ! Това е самата истина ! Не Гришата , Бойко или Кралев .....вие го убихте !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 окт 2016 08:28

Beladona написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Радо , очко бибочко ви го написа много точно , всички вие сте едни малки попкръстювчета ....убихте си ЦСКА и приехте Литекс ! Това е самата истина ! Не Гришата , Бойко или Кралев .....вие го убихте !

Боркиш,доносника очко бибочко ако щеш на кръст да го разпъваш ще повтаря тази мантра както повтаря мантрата за указа.Но ти много добре знаеш това,нали сте една кръвна група!
Убихте си ЦСКА вика,майко мила!!!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 05 окт 2016 09:04

Кашчей написа:
кристи3 написа:Може да се промени името на дружеството, да се смени самото дружество, с което един отбор играе, но отборьт си остава постоянна величина. ЦСКА е играл с различни дружества, с различни имена, но отбора на феновете е бил и винаги ще бъде...само ЦСКА

Ти уби бика с прашка :mrgreen: Я да ни светнеш с какви дружества е играл ЦСКА, които не са носили име ЦСКА.
Боже, боже, и ти май се бараше за юридически подкован, а пишеш невероятни недомислици!

Само от демокрацията насам ЦСКА е играл с три различни дружества - с различни имена, като във всяко от тях се е включвало наименованието "ЦСКА". От 1991 до 1999 г. ЦСКА играе с дружеството "СДРУЖЕНИЕ ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА" - дружество по тогавашния Закон за лицата и семействата. От 1999 до 2015/16 играе с "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА" АД (понастоящем в несъстоятелност), дружество регистрирано по ТЗ, като между това дружество и предишното няма НИКАКВО правоприемство (можете да видите учредителните му документи, а ако се поразровите и първоначалния му баланс, за да видите, че нямам прехвърлени никакви активи/пасиви от предходното). Сега играем с трето дружество - "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД, отново, регистрирано по ТЗ. Между това и предходното също няма (поне до момента) правоприемство, но такова няма между никое от търговските дружества, с които играят останалите футболни отбори в БГ и предходните им форми на администриране.
Последна промяна от кристи3 на 05 окт 2016 09:26, променено общо 1 път.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 05 окт 2016 09:19

AndreshkoGacovBacov написа:
blue avalanche написа:
delqnski47 написа:Не е казал ''вечно дерби'',а ''голямо дерби''. :mrgreen:
Има голям шанс да бъде оправдан пред ''синята Темида'' и да отърве наказание от събличане . :lol:

Не е казал "вечно дерби",не е казал "голямо дерби",а е казал "градско дерби".
Айде седнете си на задниците и мирясайте! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Е много ясно...
"ЦСКА" - "Левски" е нещо като "Байерн" - "Мюнхен 1860"...
Става за "градско дерби"...

:roll:

Е дерби е било миналия век. Вече не е. Все едно с жена ми да правим дербита, а все аз я ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 окт 2016 10:50

ivo55 написа:Е дерби е било миналия век. Вече не е. Все едно с жена ми да правим дербита, а все аз я ...

Ако следваме твоята логика в момента би трябвало да си разложен, а жена ти да се мята връз теб. Доста извратено, дори за припознавач. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 окт 2016 10:56

"ЦСКА е по-жив от всякога"Страхотен,култов израз,от кой измислен не знам.Дали и автора е знаел какво казва с това,
също не знам,но се повтаря доста често и тук.Започна да се тиражира от миналата година,когато имаше само един
клуб с такова име.Сега,както каза премиера за "армейците",че си имат отбори във всички групи,за кой точно става дума?
Или си жив или не си.Очаквам в скоро време нов,подобен израз "ЦСКА Е НАЙ-ЖИВ ОТ ВСЯКОГА"

Върни се в “ЦСКА”