delqnski47 написа:vaskonti написа:Morgause написа:
И да го критикуваме нямаме право даже! Застанете вие начело на ЦСКА, да видим докъде ще откарате отбора... разбирачи...
Ми сори, ама Радуканов още не е заслужил да не бъде критикуван, каквото и да прави! И второ - очевидно ти си от онези, които най-сериозно бъркат критика с плюене! Не съм сигурен дали тук има и едно мнение, в което някой червен фен откровено да иска Радуканов да се маха, но тъй като ти упорито бъркаш критиката с плюене, смяташ, че който критикува, значи иска смяна! Айде помисли преди да ми отговаряш!
Надали е честно да критикуваме човек,който ни донесе радости и трофеи,които не бяхме виждали от доста време,след 2 загубени мача !Това беше ясно на 89% от публиката на стадиона,която остана докрая и ръкопляска на отбора!
ДА,темпото на отбора е спаднало,в сравнение с миналия полусезон,но да си дадем сметка че сме едва в началото!А и освен това в момента взехме 9 точки от 3 мача в А група и отпаднахме от отбор,който се класира за ОСМИ пореден път в Европа!
Няма спор - това, което направи с един разбит отбор е достойно за уважение. Проблемът е, че както този отбор демонстрира огромно развитие и израстване от началото на годината, така в един момент започва да изпада в застой. Пак ще кажа - това, което не ми харесва в Радуканов е, че не показва склонност да се учи от грешките си. Искам да кажа, че не е проблем, че греши. Проблем е, че повтаря една и съща грешка не 2 пъти, а 10 пъти. А тази грешка прави отбора крайно предвидим и лесен за преборване, което се отразява и на играта и на резултата.
delqnski47 написа:Не може един ''трагично''(под трагично аз лично не разбирам баш тези два мача със Стяуа) изигран мач(дори и два) да правят генерална оценка на това,което е свършил досега Милен в ЦСКА!
Никой не прави генерална оценка! Не и отрицателна! Но пък редно ли е да правим положителна генерална оценка?