Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Арогантното поведение на Радуканов

Мнениеот Долно уйно » 17 май 2011 20:31

Mincho написа: Ще го видим другия шампионат, когато сам си направи селекцията, подготовка и всичко. Тогава той ще си носи отговориност, но с тази разлика, че тогава ще има цели различни от това да изкара ЦСКА на 3-то място в класирането...

Явно пропускаш нещо, помниш ли Ракуванов кога пое ЦСКА и кои проведе зимната селекция и подготовка, къде се намираше отборът по това време и каква игра показваше?
Последна промяна от Долно уйно на 17 май 2011 20:32, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 17 май 2011 20:31

Браво на автора на темата!!!
От едно известно време Радуканов започва да ми пада в очите със своето държание извън терена и конкретно пред журналистите.Ако иска по някакъв начин да се хареса на феновете най-добрия такъв е да печели титли,купи и да води умело отбора на ЦСКА в Европа.Още не е постигнал нищо за да демонстрира високо самочувствие.Другото което ме подразни е,че "аз съм професеионалист и не е изключено един ден да водя левски"...това ще го изкоментирам така.На мястото на всяка цензура ще използвам "@#$%^".Та ако един ден преминеш в левски....&*%^&*%@&%&&^%@%$@$@*$&@(&$^@*(&%^@($%@$@&^$%@&%$@$^*&^@@$@$%$&^%^&%&^%*(&@^($&&@^*&^%&^$%^$^@#%^$%@$(*&@$^*@$&^@$(*&@^$*&@$.
Изображение

Потребителски аватар
Bass1948
Контакти:

Мнениеот Bass1948 » 17 май 2011 20:32

Разбирам те напълно, явно харесваш английския тип - възпитан, сдържан, изключително интелигентен. Но в България такива треньори нямат почва, така че адмирации за Радуканов с оглед опита и възрастта му.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 17 май 2011 20:34

Радуканов наистина много добре си им отговаря. По 20 пъти го питат едно и също. Преди мач, след мач, между мачовете все едни и същи въпроси - кои напускат, на какво се дължи промяната, защо този или онзи не играе. И едни и същи отговори - след 28-и май ще говорим, работим всички заедно и упорито, който се старае и труди най-много той играе. ВСЕКИ ПЪТ ! Е ай тегли им една майна и не се занимавай с глупости повече. Ако трябва да му търся кусури ще е в това защо привлече Четин Садула, Петър Стоянов и Станислав Костов без да им дава никво игрово време или защо остави Трекаричи в отбора без да го пуска в групата дори.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 17 май 2011 20:34

хомосексуалист пишат,че е той ще се държи ,,Кротко" Уважението трябва да е двустранно !
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

bostoncelstics
Контакти:

Мнениеот bostoncelstics » 17 май 2011 20:35

Който плюе Радуканов, няма място сред феновете на ЦСКА!!!!Не е важно дали си слага лигавник като се храни, важно е отбора да върви!!!А който не го ппонася, да се изнася!!! Ай Сиктир!

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 17 май 2011 20:40

Никой не го плюе..просто не мисля, че поведението му е адекватно за клуб от ранга на ЦСКА. Трябва ли да се сещаме за Вили Вуцов...имаме нужда от треньор..излиза и казва...така и така, това и това......а той какво излиза и казва едно НИЩО

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 17 май 2011 20:41

Не съм съгласен с автора на темата и смея да твърдя че Радуканов се държи най-добре от всички други Бг треньори!Те другите да не изреждам имена даже и не говорят с журналистите!А това след като спечели един кво си и еди колко си купи ги пишете някъде другаде,то в Бг няма треньор с такива постижения който вие описахте!Нека да го оставят момчето да работи и ще видим до къде ще докара ЦСКА!С оглед на това че за кратко време вдигна един рухнал отбор без пари за скъпа селекция и с куп неуредици финансови само по себеси говори за това дали може да се справи или не!Според мен автора на темата или е левскар или е жирналист!Ама както и да е пишете коментирайте дано Радуканов да чете и съм сигурен че момчето ще спре да ви дразни понеже е умен човек!Така се решават работите с говорене!
Money Over Bitches

falcon

Мнениеот falcon » 17 май 2011 20:43

Еми то и аз ако кажа че една от двете цели за сезона е изпълнена, а оня малоумен журналя пита каква е втората при положение че отбора е на финал за купата ще му отговоря по същия начин, че даже ще го и напсувам. Точно така трябва да се държи с българските журналисти Радуканов защото те не спряха да си питат едно и също след всеки мач, все едно са си записали 5 въпроса на един лист и карат с тях 2 месеца. Еми то на треньорите им писна да чуват все едно и също и да дават еднакви отговори, как няма да почнат да ги взимат на подбив.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 май 2011 20:47

Mincho написа:Никой не го плюе..просто не мисля, че поведението му е адекватно за клуб от ранга на ЦСКА. Трябва ли да се сещаме за Вили Вуцов...имаме нужда от треньор..излиза и казва...така и така, това и това......а той какво излиза и казва едно НИЩО

Значи тъпите връзкарски журналисти могат да го наричат ''хомосексуалист'',могат да си пишат каквото си искат,могат да задават каквито и колкото си въпроси искат,а той не може така ли??Че откъде накъде?
1000 пъти на кавадрат им се обясни,че за трансфери в ЦСКА ще се говори след 28-ми Май а тия идиоти продължават да го питат!Той примерно отговори на някой въпрос и някъв друг тъпанар го пита същото!Е,я ми кажи ти кво ще правиш-всеки ден с един и същ тон и държание,по един и същ начин ще отговаряш на едни и същи тъпи въпроси така ли?Значи ти не си човек,а някакъв компютър!
Само като чуя журналистите какви въпроси задават и ми става ясно защо половината са връзкарчета...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”