ЦСКА - Краковия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: ЦСКА - Краковия

Мнениеот cska_90 » 16 юли 2011 23:15

joro65,
оправи си цитирането-че така мн трудно :roll: :roll:

Така,за Виданов-кога пък съм казал,че има потенциал-нз-може и така да е!! ;) ;)
От отборът тогава-да продължавам да твърдя,че 80% нямат потенциал!!Единствено за Нелсън може би не познах-ама той тогава и не играеше!!Платини изобщо не беше в отбора!!БАндата също,Сточнов-оня несмки разбирач го беше отписал!!
Та от оня отбор ставаха само М'боли,Янчев и Делев+Марко-това е!!!
Сега твърдя че има потенциал -но го твърдя за горните+Живец,Зику,Мораеш,орлетата,Адемар!!

Какво общо има едното с другото-аз не мога да разбера!!

Отборът е коренно различен!! ;) ;)

Вратарят-друг
Защита-десния бек-друг, централните -други
Офанзивния халф-най-вероятно друг
Крилата-други
НАппадателя-друг!!

Осъзнаваш ли колко ти е безумно мнението!!

-----------------------------------Караджов-----------------------------------

Виданов(Стоянов)------Акуаро(Еспозито)------Попов,---------Дечев(Грило)Трифонов)

---------------------------Янчев(Тиеро) ---------------Галчев(Янев)------------------

--------- Тонев(Нелсън) ---------------- Маркиньос(Томи),----------------ДЕлев(Трекаричи) -------

------------------------------------- Илиев(Шеридън.Tибони,Мигел)–-------------------------------

[center]VS[/center]

----------------------------------------------Караджов(макенджиев)--------------------------------------

Бандаловски(Дечев)------Стоянов(Виданов)-------Попов(ев парагваеца)---Адемар(Трифонов)

----------------------------------Янчев(Стоянов)(Якимов)-----------Галчев(Маркинъос)---------------

Нелсън(Садула :? ,Карачанаков)--------------Зику(Марко,Костов)-----------ДЕлев(Живец)

----------------------------------------Платини(Мораеш)-------------------------------------------

Само аз ли виждам огромната разлика???? :roll: :roll: :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 16 юли 2011 23:25

Момчета няма смисъл да спорите, спрете се , просто няма никакъв смисъл.
Отбора в момента върви добре и не трябва самите ние да си създаваме проблеми.
Тази година всички на стадиона да подкрепяме отбора и в победи и загуби, а не само да стоим тук във форума и да си чешем клавиатурите :)

Само ЦСКА !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 юли 2011 23:27

От всички само ти продължаваш да се заяждаш. Това виждам аз. След идването на Радуканов отбора стана съвсем друг. Няма какво да спорим за глупости. Ето така се почва и после след края на поредния провален сезон се питаме защо отново губим титлата. Ами точно заради такива безсмислени спорове. Всеки си има мнение, но нека да уважаваме и това на другите. Мисля, че всички искаме едно и също нещо. Титла, купа и добро представяне в Европа. Ако греша ме поправете.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 16 юли 2011 23:32

stannn написа:От всички само ти продължаваш да се заяждаш. Това виждам аз. След идването на Радуканов отбора стана съвсем друг. Няма какво да спорим за глупости. Ето така се почва и после след края на поредния провален сезон се питаме защо отново губим титлата. Ами точно заради такива безсмислени спорове. Всеки си има мнение, но нека да уважаваме и това на другите. Мисля, че всички искаме едно и също нещо. Титла, купа и добро представяне в Европа. Ако греша ме поправете.

Феновете от другите части на България искат друго. Оправяйте се, както искате!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юли 2011 23:34

stannn написа:От всички само ти продължаваш да се заяждаш. Това виждам аз. След идването на Радуканов отбора стана съвсем друг. Няма какво да спорим за глупости. Ето така се почва и после след края на поредния провален сезон се питаме защо отново губим титлата. Ами точно заради такива безсмислени спорове. Всеки си има мнение, но нека да уважаваме и това на другите. Мисля, че всички искаме едно и също нещо. Титла, купа и добро представяне в Европа. Ако греша ме поправете.

Както виждаш-просто отговарям на цитати-а и не аз почнах спора ;) ;) -така,че нз кой се заяжда!!Както и да е-аз спирам! :!:
Изображение

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 юли 2011 23:34

Веднага те поправям, на мен ми е през к-ра за купата ! [offtopic]забранявам скандалите във форума, ако видя още едно мнение и ще има бан, без значение дали от редови съфорумец или модератор :twisted: имам право да банвам и модове, това е най новата ми екстра на компа[/offtopic]
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 юли 2011 23:37

cska_90 аватара си мени ,но нрава не ! Стига сте го нападали,човешко е да се греши.
Пък и не забравяйте че монетата винаги има две страни... ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 юли 2011 23:39

Вместо да пишете глупости един за друг, някой да дойде да сложи чиниите в миялната !
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 юли 2011 23:48

Споко бе-с никой не се карам-просто отговорих на двама потребителя-както виждате нито съм обиждал,нито нищо!!Просто доуточних нещата ;) ;) Нали затова е форум-да си кажем мнението-то е ясно,че не сме тренери-ама иначе форумът е безсмислен,нали???

Важното е на 30 да превземем Загората-да се съберем 10-12 000 и да си земем купата от тия селяни!! :evil: :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 17 юли 2011 00:05

[offtopic][/offtopic]
Видео с головете и скандала в края

Върни се в “ЦСКА”