Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 22 май 2011 17:14

Локомотив Пловдив
57
69%
равен
6
7%
ЦСКА
20
24%

Общо гласове: 83

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Локомотив ПД - ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2011 18:41

CSKAEOTBORA написа:Са ше ми кажете че Тонев беше в засада? Личи си, че акъла на футболистите е на финала с/у Славия, но ше станем за резил ако продължаваме така!!! СРАМОТА Е!
Длъжни са да изравнят, че даже и да победят!

Що па да са ''длъжни''!!!За титлата ли ще се борим или за купата?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

WESLEY119
Контакти:

Re: цирк ли гледаме на Лаута ?

Мнениеот WESLEY119 » 21 май 2011 18:41

ЦСКА поне да бяха пуснали аванта на всички, така е малко смешно, но карай, не е като да не сме свикнали.Лошото е, че те се излагат

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 21 май 2011 18:42

CSKAEOTBORA написа:Са ше ми кажете че Тонев беше в засада? Личи си, че акъла на футболистите е на финала с/у Славия, но ше станем за резил ако продължаваме така!!! СРАМОТА Е!

Прав си, ако бяхме с останалите титуляри щехме да бием. Ние миналата година ги бихме с 1;0, когата бяхме адски зле, пък сега ли няма да ги победим ?
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 21 май 2011 18:42

delqnski47 написа:

А бе нема титла нема купа ве винаги се играе за победа бе!!!!!!!! Тва е ЦСКА, не Академик, мамкаму!
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 21 май 2011 18:43

ФУТБОЛЪТ Е ИГРА ЗА ФЕНОВЕТЕ, КОЙ МАМКАМУ ОБИЧА ДА ГЛЕДА ОТБОРА МУ КАК БИВА РАЗГРОМЕН!? И ТО ОТ ЕДИН ОТ НАШИТЕ ВРАГОВЕ!!!
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

WESLEY119
Контакти:

Мнениеот WESLEY119 » 21 май 2011 18:44

лично мен ме устройваше ЦСКА да бие, но май няма да е.

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 21 май 2011 18:44

CSKAEOTBORA написа:
delqnski47 написа:

А бе нема титла нема купа ве винаги се играе за победа бе!!!!!!!! Тва е ЦСКА, не Академик, мамкаму!

За жялост някои хора не го разбират това ...
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2011 18:45

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
edmon_dantes написа:Днес реших да отида на "Славейков" да си взема някоя и друга книжка. На връщане, вървя си по "Витоша", за да хвана метрото към Младост и гледам пред мен една позната чернокожа физиономия :mrgreen: Загледах се по-добре и ааааа, Грегъри Нелсън върви с жена си (приятелката си) и се хили здраво. Това става към 16.00ч, а пък Цска имат мач след два часа. Нашия Грегъри си обикаля центъра, а пък неговия отбор се гърчи в Пловдив. Защо не играе? Контузен ли е? Не че чак толкова ме интересува, но ми се видя странно да се разхожда точно когато отборът му играе мач.
Преди малко пускам ТВ-то и гледам 3 на 1 за Локо. Брей, к'во става?

Играем с третия отбор,затова го няма!

Да, с 19-я отбор. За Шеридън се натискахте няколко месеца и го докарахте за има-няма 500 000; Стоянов и Трифонов - национали + още един - вратаря; Акуаро е стабилен бранител; Гъргоров също е много опитен играч, с доста стаж зад граница; Тонев фигурираше в класациите оня ден ..... не ми казвай че това е третия отбор :?

Не,аз ти казвам че това е третия отбор:
Шеридън-дърво
Акуаро-тролей
Гъргоров-вече не е този,който беше преди!
Като махнем половината отбор,махаме и тия тримата....и какво останаха двама трима...
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 май 2011 18:46

За жялост някои хора не го разбират това ...

Какво не разбирам!!!!
Като почнете да драматизирате за глупости,много се дразня!
Sofia.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 май 2011 18:46

edmon_dantes написа:Днес реших да отида на "Славейков" да си взема някоя и друга книжка. На връщане, вървя си по "Витоша", за да хвана метрото към Младост и гледам пред мен една позната чернокожа физиономия :mrgreen: Загледах се по-добре и ааааа, Грегъри Нелсън върви с жена си (приятелката си) и се хили здраво. Това става към 16.00ч, а пък Цска имат мач след два часа. Нашия Грегъри си обикаля центъра, а пък неговия отбор се гърчи в Пловдив. Защо не играе? Контузен ли е? Не че чак толкова ме интересува, но ми се видя странно да се разхожда точно когато отборът му играе мач.
Преди малко пускам ТВ-то и гледам 3 на 1 за Локо. Брей, к'во става?

Този явно много обича да обикаля по магазините :lol: Аз съм го виждал в един от моловете в София :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”