Мнениеот delqnski47 » 21 май 2011 18:45
TristaNNN написа:delqnski47 написа:edmon_dantes написа:Днес реших да отида на "Славейков" да си взема някоя и друга книжка. На връщане, вървя си по "Витоша", за да хвана метрото към Младост и гледам пред мен една позната чернокожа физиономия

Загледах се по-добре и ааааа, Грегъри Нелсън върви с жена си (приятелката си) и се хили здраво. Това става към 16.00ч, а пък Цска имат мач след два часа. Нашия Грегъри си обикаля центъра, а пък неговия отбор се гърчи в Пловдив. Защо не играе? Контузен ли е? Не че чак толкова ме интересува, но ми се видя странно да се разхожда точно когато отборът му играе мач.
Преди малко пускам ТВ-то и гледам 3 на 1 за Локо. Брей, к'во става?
Играем с третия отбор,затова го няма!
Да, с 19-я отбор. За Шеридън се натискахте няколко месеца и го докарахте за има-няма 500 000; Стоянов и Трифонов - национали + още един - вратаря; Акуаро е стабилен бранител; Гъргоров също е много опитен играч, с доста стаж зад граница; Тонев фигурираше в класациите оня ден ..... не ми казвай че това е третия отбор

Не,аз ти казвам че това е третия отбор:
Шеридън-дърво
Акуаро-тролей
Гъргоров-вече не е този,който беше преди!
Като махнем половината отбор,махаме и тия тримата....и какво останаха двама трима...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.