Берое - ЦСКА - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 16 май 2011 17:06

Берое
27
36%
равен
6
8%
ЦСКА
42
56%

Общо гласове: 75

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: Берое - ЦСКА

Мнениеот magichko » 15 май 2011 19:02

жалко че Радуканов го нямаше начело 1вия полусезон
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 15 май 2011 19:02

Pichichi написа:Определено Ямуков беше за ЧК , но съм сигурен че съдята не видя иначе щеше да го изгони ! Добре направи и Нелсън че не реагира иначе ако беше някой като Г.Марков примерно веднага налиташе на бой .При втория гол няма никаква засада но и Делев и Трифонов съвсем за малко щяха да направят така че да има !!!

Все си мисля че който и да беше от сегашните БГ футболисти щеше да реагира с удар.Чест му прави на Нелсън
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 15 май 2011 19:08

от delqnski47 на 15 Май 2011 17:00

Empty написа:Каква засада викате имало :?: :o Вие май още не знаете правилата на тази игра, но щом сте от сините може и да имате право :) На Берое този мач им е повече от нужен, така че полягването също е "син сън" ;)

Дано да продължат с коментарите си,да ни разсмиват :lol: :lol: :lol:

При подаването към 1-ия играч,2-ия е в засада/не им знам имената,затова ги обозначавам 1 и 2/,при това положение съдията изчаква продължението на ситуацията и ако 2-ия играе с топката,трябва да сигнализира за засада,а вече е ясно,че 2-ия вкарва гола.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 15 май 2011 19:13

от dafquezz на 15 Май 2011 17:09
Защо се занимавате с откровени провокатори? Или просто се заяждат, или действително виждат нещата, които говорят, което значи, че са психично болни. И в двата случая не заслужават внимание.

Какъв провокатор съм,за това че ви казвам истината,ако исках да провокирам щях да използвам епитети,които някои от вас използват за мен,но има прощавам,ще пораснат и ще започнат да приемат различното мнение.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 15 май 2011 19:16

Берое ше пипне ли топката 2рото

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 15 май 2011 19:20

caci написа:

Empty написа:Каква засада викате имало :?: :o Вие май още не знаете правилата на тази игра, но щом сте от сините може и да имате право :) На Берое този мач им е повече от нужен, така че полягването също е "син сън" ;)

При подаването към 1-ия играч,2-ия е в засада/не им знам имената,затова ги обозначавам 1 и 2/,при това положение съдията изчаква продължението на ситуацията и ако 2-ия играе с топката,трябва да сигнализира за засада,а вече е ясно,че 2-ия вкарва гола.

Мача може пак да е купен бе caci,даже май е така, неможе ЦСКА да надиграе Берое така,както Левски не успя,а именно :категорично и убедително до този момент
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 15 май 2011 19:24

B__A__N__DA__TA написа:
caci написа:

Мача може пак да е купен бе caci,даже май е така, неможе ЦСКА да надиграе Берое така,както Левски не успя,а именно :категорично и убедително до този момент

+1

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 15 май 2011 19:28

caci написа:
от dafquezz на 15 Май 2011 17:09
Защо се занимавате с откровени провокатори? Или просто се заяждат, или действително виждат нещата, които говорят, което значи, че са психично болни. И в двата случая не заслужават внимание.

Какъв провокатор съм,за това че ви казвам истината,ако исках да провокирам щях да използвам епитети,които някои от вас използват за мен,но има прощавам,ще пораснат и ще започнат да приемат различното мнение.

Не, ти си от онези фенове, за които не съществува възможност противника да играе добре и да побеждава честно. Ти не можеш да приемеш това мнение. За теб ЦСКА играе антифутбол, има най-некадърните играчи и треньор, и бие, защото си е купил мача. За разлика от теб, аз нямам проблем да кажа, че Левски примерно през есента игра много добре, има симпатичен отбор, и бие с игра, и че пролетта просто имаха кофти период, а не са били "разкрити". Колегите използват епитети, защото откровено дразниш. Ти нямаш някакво по-особено, различно мнение, ти твърдиш пълната противоположност на очевидното, с едничката цел да дразниш, затова си провокатор.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 15 май 2011 19:29

Милен Танев от Берое много ми прилича на А.Иниеста визуално в профил

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 15 май 2011 19:34

Бадемчето вече е за смяна, но с Тонев не с Марко.Платини минава малко по-назад и напред само с Делев

Върни се в “ЦСКА”