Нова марка екипировка на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА с убийствена екипировка KAPPA !
Екипите са супер, дано да ги изберът. Всеки сериозен отбор трябва да се облича с някоя от известните марки. Предпочитах Адидас или Пума, но и Каппа е добре. По телевизийте дават десетки мачове и само един път в Германия видях отбор с Улшпорт.
- pesho_1913
- Контакти:
Re: ЦСКА с убийствена екипировка KAPPA !
Супер е екипировката 

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Jorkorazporko
Re: СНИМКИ: В ЦСКА обмислят предложение на Kappa
Много са яки екипите на Капа, дано подпишем с тях! Иначе на мене ми харесват и екипите на Славия и ЧМЦ, ако вземем като техните, пак няма да е лошо!
Re: Нова марка екипировка на ЦСКА
Ако са тия екипи през следващия сезон ще ми е интересно как ще им дърпат фланелките. 

[center]
[/center]

- B__A__N__DA__TA
Re: СНИМКИ: В ЦСКА обмислят предложение на Kappa
stannn написа:B__A__N__DA__TA написа:В отбора на Черноморец имам приятели и питах за тренировъчен анцунг, но ми казаха да изчакам до есента за качествен артикул(есента на миналата година).Много беше хубав трнировъчният им NIKE по времето на Херо(тогава бяха с Найки).Тази Каппа е наистина добра..ще си купя тренировъчен анцунг на ЦСКА и на Черноморец,само да са на достъпни цени
Като гледам цените на екипите на Карра ако са оригинални фланелките цената ще е 80 Евро. Такива поне са цените в сайта на Карра
За тва говоря, не е проблем ,да не са повече от 150 евро комплекта анцунг+шапка
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- krum_futbolista
- Контакти:
stannn написа:Ако са тия екипи през следващия сезон ще ми е интересно как ще им дърпат фланелките.
И на мен ми е минавало това през главата

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

Страхотни са, дано се стигне до договор.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Ето снимка на екипите които са предложили каппа. Червения и черния като модели са тия.

[center]
[/center]