ЦСКА създава звезди, Левски - митове

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: ЦСКА създава звезди, Левски - митове

Мнениеот msm » 28 яну 2011 11:14

SANSIRO7 написа:Добре в интерес на спора, примерно си фен на Аякс, е ти ако трябва да се радваш на всички продадени футболисти ще се побъкаш от радост. Идват следващите и им се радваш или не, това е.Пък Бербато си го харесвай колкото си искаш ама по каква логика го свързваш с ЦСКА не знам.

Значи , ако съм фен на Аякс ( даже симпатизирам на тоя отбор), както всеки фен си има любимци така ще имам и аз. И колко ще се побъркам, ако ме радват всички??? Както е казал народа - "Дай боже всеки му". А Бербатов го свързвам с ЦСКА, защото е минал както през юношеската формация на ЦСКА през 1998-1999г, така и през мъжкия отбор от 1999 до 2001 с 65 мача и 31 гола. Ако за теб това е маловажно, то за мен е значително!
Последна промяна от msm на 28 яну 2011 11:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 28 яну 2011 11:15

delqnski47 написа:
Adrian Monk написа: ..........................
Относно ПФК Левски, наистина не смятам че е уместно спортен клуб да носи името на национален герой. В нормалните бели държави това е явление непонзато. Помислете преди да псуйте :)

Колега, взимай си редовно лекарствата. Явно страдаш от сериозни комплекси. :lol: А това, дали футболни клубове като "Левски" и "Ботев" трябва да носят имена на национални герои, просто не е твоя работа и не си ти този, който може да прецени това. Тези клубове са създадени от достойни българи още преди да е бил роден дядо ти, така че просто .... замълчи! :evil:
П.П. Относно тъпия пример за белите държави: Това, че понятието "кралица на САЩ" би прозвучало смешно на американците, значи ли че автоматично гражданите на Великобритания трябва да детронират монархията, съществуваща от векове там?! ;)

А кой може да прецени това бе вие ли? :lol:
Казвате че ние сме нагли а я се погледнете вие какви сте....[/quote]
Делянски, чети внимателно друже какво съм написал и се опитай още веднъж да вденеш, за какво иде реч. :lol: В тази връзка би ли ми обяснил, аджеба защо твоят отбор все още се нарича ЦСКА? Какво общо има той с армията и по какъв критерий е "централен"?! ;) Центъра на Панчарево ли имате предвид? А "Левски" ще си остане "Левски" и "Ботев" ще си остане "Ботев" ако ще ти и останалите наши врагове да се по***ете! :mrgreen:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 28 яну 2011 11:27

msm написа:
SANSIRO7 написа:Добре в интерес на спора, примерно си фен на Аякс, е ти ако трябва да се радваш на всички продадени футболисти ще се побъкаш от радост. Идват следващите и им се радваш или не, това е.Пък Бербато си го харесвай колкото си искаш ама по каква логика го свързваш с ЦСКА не знам.

Значи , ако съм фен на Аякс ( даже симпатизирам на тоя отбор), както всеки фен си има любимци така ще имам и аз. И колко ще се побъркам, ако ме радват всички??? Както е казал народа - "Дай боже всеки му". А Бербатов го свързвам с ЦСКА, защото е минал както през юношеската формация на ЦСКА през 1998-1999г, така и през мъжкия отбор от 1999 до 2001 с 65 мача и 31 гола. Ако за теб това е маловажно, то за мен е значително!

Мога ли да приемам тогава, че има фенове на ЦСКА които не са харесвали Бебатов като играч на ЦСКА, а сега понеже играе в Манчестър изведнъж е велик понеже някъде в кариерата си е ПРЕБИВАВАЛ в ЦСКА?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 яну 2011 11:44

SANSIRO7 написа:Мога ли да приемам тогава, че има фенове на ЦСКА които не са харесвали Бебатов като играч на ЦСКА, а сега понеже играе в Манчестър изведнъж е велик понеже някъде в кариерата си е ПРЕБИВАВАЛ в ЦСКА?

Можеш да приемаш идеите си, както ти се иска. Аз не знам да има фен на ЦСКА, който да не го е харесвал! По-скоро е имало недоволни от някой негови грешки, които са коствали, даже и шампионска титла на ЦСКА , но не и нехаресван като цяло ( не знам защо вие постоянно натяквате един единствен момент в цялата му кариера, като футболист на ЦСКА, след като е играл за нас почти 4 години. Явно не е във ваш интерес да помните колко мача е бил на ниво, и как е възхваляван за играта си!). Няма човек в която и да е сфера на живота , да е станал изведнъж велик!? Има талантливи хора, които при добра шлифовка и много труд, стават велики.

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 28 яну 2011 12:21

kokic1986 написа:
msm написа:Явно на някой трябва повече да се обяснява. Примера го дадох за да разберете, защо Левски все пак успя да пробие в Европа . Точно заради факта, че задържа отбора си и няколко години, и играеше с почти еднин и същ състав. Но, я ми кажи сега кой от толкова големите "звезди" на Левски от времето на "Шампионска лига" или 1/4 финала на УЕФА е "звзда" в силен европейски отбор?
П.П. Да, Бербатов ме радва много, както и Ст.Петров, както и М.Петров (когато е във форма) - просто има на кого да се радвам. Хайде вие се порадвайте на Топчо, Мечо или някой друг от "шампионската ви приказка".

Ами ние се радваме , само , че се радваме на Гара , Грийн , Жо , Гаджев . Вие защо не се радвате на Коста Янев , Платини , на Шеридан :roll:

Забрави и Тасевски :) :) :)
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

NWO

Мнениеот NWO » 28 яну 2011 14:19

Adrian Monk написа:Делянски, чети внимателно друже какво съм написал и се опитай още веднъж да вденеш, за какво иде реч. :lol: В тази връзка би ли ми обяснил, аджеба защо твоят отбор все още се нарича ЦСКА? Какво общо има той с армията и по какъв критерий е "централен"?! ;) Центъра на Панчарево ли имате предвид? А "Левски" ще си остане "Левски" и "Ботев" ще си остане "Ботев" ако ще ти и останалите наши врагове да се по***ете! :mrgreen:

Какви врагове бе друже? ти съвсем не си разбрал какво ти казвам.
аз не намирам за уместно Левски или ЦСКА или коийто ли да е друг отбор да го бият като тъпан а с него и името на Апостола. Разбираш ли!?!? Какво общо има пфк Левски с В.И. Кунчев?Ми нищо.... Както и ЦСКА няма нищо общо с БА.

Решили някакви хора- кръстили си отбора така, добре ама защо присвояваш националната светиня? Ами аз ако не съм привърженик на пфк Левски кво правим? Нямам право да съм горд с Апостола ли??? хайде помисли. Това за имената.

Относно самите клубове, ти наистина ли си горд привърженик на някой от тези / ясно кой/ отбори???

Горд ли си със собственика агент? С управителния съвет агенти? с казански "афери" и т.н. и т.н.....
При ЦСКА положението какво е? Дългове, мутри, пълна некомпетентност...
Отричаш ли тоталната съдийска подкрепа за 2та "гранда" ?!?!?
Мен ме е срам от тези хора, мен ме е срам до къде стигна нашия фурбол и спорт. Да се радваме на достойно представяне и да мерим кой бил 47ми, кой бил 42ри......

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 яну 2011 15:46

bigbonusprize написа:
BaLoN написа:
UltraBlue написа:Поредната тема, в която някои колеги в червено избиват натрупаните в последно време комплекси...

Не приятелю,това е тема за вашия комплекс от нашите звезди и за голямата ви болка,че докато вие разказвате приказки,ние пишем история ! :lol: САМО ЦСКА !

Пишете история :shock:
Коя история написахте? Червената библия на ГА?

Ти четешли кво се пише ??? Историята на Бербатов, Стойчков, Костадинов,Пенев,Стилян,Мартин,Якимов,Димитър Пенев,Трифон Иванов,Петър Жеков,Колев и много много други ... И тук ще използвам цитат на един голям български поет който много харесвам; "....."
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 яну 2011 15:51

BaLoN написа:Ти четешли кво се пише ??? Историята на Бербатов, Стойчков, Костадинов,Пенев,Стилян,Мартин,Якимов,Димитър Пенев,Трифон Иванов,Петър Жеков,Колев и много много други ... ."

Вие пиешете историята на горните футболисти?!?! :lol: Не стига, че събирате от цяла България футболисти, после се биете в гърдите, какво сте произвели и накрая пишели били история. :lol:
Псувахте Бербатов като каруцари, разплаквахте го момчето, гонихте го да го биете и накрая историята му написали... :lol: :lol: :lol: Добре, че не се задържа много при вас и бързо го продадохте. Че както бяхте почнали, такава щяхте да я "напишете"...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 яну 2011 15:57

bigbonusprize написа:
BaLoN написа:Ти четешли кво се пише ??? Историята на Бербатов, Стойчков, Костадинов,Пенев,Стилян,Мартин,Якимов,Димитър Пенев,Трифон Иванов,Петър Жеков,Колев и много много други ... И тук ще използвам цитат на един голям български поет който много харесвам; ".."

Вие пиешете историята на горните футболисти?!?! :lol: Не стига, че събирате от цяла България футболисти, после се биете в гърдите, какво сте произвели и накрая пишели били история. :lol:
Псувахте Бербатов като каруцари, разплаквахте го момчето, гонихте го да го биете и накрая историята му написали... :lol: :lol: :lol: Добре, че не се задържа много при вас и бързо го продадохте. Че както бяхте почнали, такава щяхте да я "напишете"...

Ние я написахме и продължаваме да пишем,а вие ако искате някой ваш футболист да го продадете на голям европейски клуб,не се колебаите и ни го дайте ;) :lol: :lol: :lol: В вашето отборче всеки футболист се обрича на цял живот игра за вас или да му се смеят "навън" :lol:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 28 яну 2011 16:28

NWO написа:
Adrian Monk написа:Делянски, чети внимателно друже какво съм написал и се опитай още веднъж да вденеш, за какво иде реч. :lol: В тази връзка би ли ми обяснил, аджеба защо твоят отбор все още се нарича ЦСКА? Какво общо има той с армията и по какъв критерий е "централен"?! ;) Центъра на Панчарево ли имате предвид? А "Левски" ще си остане "Левски" и "Ботев" ще си остане "Ботев" ако ще ти и останалите наши врагове да се по***ете! :mrgreen:

Какви врагове бе друже? ти съвсем не си разбрал какво ти казвам.
аз не намирам за уместно Левски или ЦСКА или коийто ли да е друг отбор да го бият като тъпан а с него и името на Апостола. Разбираш ли!?!? Какво общо има пфк Левски с В.И. Кунчев?Ми нищо.... Както и ЦСКА няма нищо общо с БА.

Решили някакви хора- кръстили си отбора така, добре ама защо присвояваш националната светиня? Ами аз ако не съм привърженик на пфк Левски кво правим? Нямам право да съм горд с Апостола ли??? хайде помисли. Това за имената.

Относно самите клубове, ти наистина ли си горд привърженик на някой от тези / ясно кой/ отбори???
.......

NWО, мисля че те разбирам добре, колега, но нека да почна едно по едно (one by one) както казваше преди време на не дотам добър английски първият капитан на ЦСКА – бай Нако Чакмаков – лека му пръст, когото имах удоволствието да познавам лично. :)
1. Никой не е присвоил националната светиня. Никой не ти пречи да бъдеш горд с Апостола. Никой не кара някои олигофрени (нямам теб предвид) да правят каламбури с името на Апостола.
2. Аз наистина съм горд привърженик на „Левски” – един от най-старите клубове във България, отборът с най-много титли и купи на страната (общо 52), отборът който единствен винаги е играл в най-висшето първенство на страната (първа дивизия или „А” група), отборът с положителен баланс срещу ВСИЧКИ сега съществуващи отбори във България. Дали Батков е агент или не – ти и аз не знаем със сигурност. Това което аз знам е, че той е служил като войник във ВКР, което няма нищо общо с доносничеството. Освен това и Батков и УС на клуба НЕ СА „Левски”. „Левски” – това е клубът с неговата история, неговите легенди, неговите ветерани, неговите настоящи футболисти и не на последно място – неговата многобройна вярна публика.
3. Вярно е, че нашият спорт и по-конкретно футболът не са на добро дередже. Но кажи ми, приятелю, кое във България в момента е читаво? Икономиката ли? Образованието ли? Здравеопазването ли? И въпреки всичко, и „Левски” и в по-малка степен ЦСКА постигнаха нещо в Европа миналата есен. Както се изрази президентът на „Локо” София: „Левски” и ЦСКА постигнаха подвиг. Ами че ти знаеш ли, че само бюджетът на ДЮШ на Лил за миналата година е бил колкото целия бюджет на „Левски”?! За какво говорим тогава? С пръдня боя не се прави. :lol:
4. И накрая, много ми е любопитно, ТИ на кой български отбор симпатизираш? Сигурно всички там са изцяло във бяло, светни ме, моля те! ;)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Върни се в “ЦСКА”