NWO написа:Adrian Monk написа:Делянски, чети внимателно друже какво съм написал и се опитай още веднъж да вденеш, за какво иде реч.

В тази връзка би ли ми обяснил, аджеба защо твоят отбор все още се нарича ЦСКА? Какво общо има той с армията и по какъв критерий е "централен"?!

Центъра на Панчарево ли имате предвид? А "Левски" ще си остане "Левски" и "Ботев" ще си остане "Ботев" ако ще ти и
останалите наши врагове да се по***ете!

Какви врагове бе друже? ти съвсем не си разбрал какво ти казвам.
аз не намирам за уместно Левски или ЦСКА или коийто ли да е друг отбор да го бият като тъпан а с него и името на Апостола. Разбираш ли!?!? Какво общо има пфк Левски с В.И. Кунчев?Ми нищо.... Както и ЦСКА няма нищо общо с БА.
Решили някакви хора- кръстили си отбора така, добре ама защо присвояваш националната светиня? Ами аз ако не съм привърженик на пфк Левски кво правим? Нямам право да съм горд с Апостола ли??? хайде помисли. Това за имената.
Относно самите клубове, ти наистина ли си горд привърженик на някой от тези / ясно кой/ отбори???
.......
NWО, мисля че те разбирам добре, колега, но нека да почна едно по едно (one by one) както казваше преди време на не дотам добър английски първият капитан на ЦСКА – бай Нако Чакмаков – лека му пръст, когото имах удоволствието да познавам лично.
1. Никой не е присвоил националната светиня. Никой не ти пречи да бъдеш горд с Апостола. Никой не кара някои олигофрени (нямам теб предвид) да правят каламбури с името на Апостола.
2. Аз наистина съм горд привърженик на „Левски” – един от най-старите клубове във България, отборът с най-много титли и купи на страната (общо 52), отборът който единствен винаги е играл в най-висшето първенство на страната (първа дивизия или „А” група), отборът с положителен баланс срещу ВСИЧКИ сега съществуващи отбори във България. Дали Батков е агент или не – ти и аз не знаем със сигурност. Това което аз знам е, че той е служил като войник във ВКР, което няма нищо общо с доносничеството. Освен това и Батков и УС на клуба НЕ СА „Левски”. „Левски” – това е клубът с неговата история, неговите легенди, неговите ветерани, неговите настоящи футболисти и не на последно място – неговата многобройна вярна публика.
3. Вярно е, че нашият спорт и по-конкретно футболът не са на добро дередже. Но кажи ми, приятелю, кое във България в момента е читаво? Икономиката ли? Образованието ли? Здравеопазването ли? И въпреки всичко, и „Левски” и в по-малка степен ЦСКА постигнаха нещо в Европа миналата есен. Както се изрази президентът на „Локо” София: „Левски” и ЦСКА постигнаха подвиг. Ами че ти знаеш ли, че само бюджетът на ДЮШ на Лил за миналата година е бил колкото целия бюджет на „Левски”?! За какво говорим тогава? С пръдня боя не се прави.
4. И накрая, много ми е любопитно, ТИ на кой български отбор симпатизираш? Сигурно всички там са изцяло във бяло, светни ме, моля те!

"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров