ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Мнениеот Alex » 12 сеп 2010 01:18

miros написа:Дузпата може да се пребие може и да не се пребие.НО грешката си е ваша(реално никой не пречи на Св. Тодоров), че не си я вкархте.А ние сме ощетени(меко казано) от решенията на съдията.Разбираш ли разликата?

На някой хора не е нужно да им се подиграваш - те говорят..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

но пък момчето има самочувствието да пита - разбираш ли разликата :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

о

Мнениеот TristaNNN » 12 сеп 2010 01:20

miros написа:
PFC Litex написа:
miros написа:
Твоето мнение е,че съдията е ощетили и двата отбора.
Аз пак ти казвам:Ти ме буташ,аз ти ударям кроше.И после и двамата сме ощетени.
Ако не можеш да разбереш или не искаш е за твоя сметка,но недей да се опитваш да обедиш някой,че съдията не повлия на изхода на мача.

Човекът ти казва, че съдията е ощетил и двата отбора :!: Примерът ти с крошето не се вписва в мнението/ята, нито пък е в тон с темата :?

[offtopic]От Вакарел си, викаш Изображение[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Мнениеот Levski_Valencia » 12 сеп 2010 01:20

Kuco_Pile написа:От началото на сезона НУЛА дузпи за ЦСКА,срещу ДВЕ в тяхна вреда!За *Левски* отсъдени ТРИ дузпи,срещу НУЛА срещу тях...

Познато другари,познато... :)

От 1998 до 2010 година,в дербитата между Левски и Цска са отсъдени 12 дузпи в полза на Цска и нито една за Левски!!!Познато другари,познато...
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 12 сеп 2010 01:21

kolokolo написа:След като лично шефа на НАП каза че ЦСКА е единствения клуб плащал нормално данъци ,
само наглите милиционерчета останаха да мучат . В Симеоново така ги учат .
Даржавата трябва да се намеси , закриване на БФС , нов устав ,разделяне на професионалния от аматьорския футбол .

Сега си избърши жълтото около устата, завий се през глава и чакай утрото, защото утре ще дойдат едни хора в бели престилки и ще те отведат на едно място, което ще ти хареса!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 сеп 2010 01:22

Kuco_Pile написа:От началото на сезона НУЛА дузпи за ЦСКА,срещу ДВЕ в тяхна вреда!За *Левски* отсъдени ТРИ дузпи,срещу НУЛА срещу тях...

[offtopic]колко дузпи са дадени срещу Левски в Европа? Колко гола получава и отбелязва Левски на сезон - ти какво искаш да има по 10 дузпи за и срещу нас за да са по-равно ли????????????????????? Еми, нека и положенията пред двете врати да изравним по брои за да стане съвсем справедливо.....[/offtopic]

лека пййплз, ако всичко това не беше тъжно, щеше да падне голям смях...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 12 сеп 2010 01:22

Levski_Valencia написа:

От 1998 до 2010 година,в дербитата между Левски и Цска са отсъдени 12 дузпи в полза на Цска и нито една за Левски!!!Познато другари,познато...

Долу червеното БФС! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 12 сеп 2010 01:23

zavinagicska написа:Факт е че едно джудже от село Микрево ( нищо против селото) ръководи футбола в България.

Бъркаш щатите - Г.Г. е от с. Микре,обл. Ловеч, а не от с. Микрево, обл. Благоевград ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 сеп 2010 01:25

Гругарю Изображение, какво е виновен Левски, че агрономите не могат да опазят добрите футболисти. Като не могат да ги опазят - ги ритат :x Сега разбра ли откъде са дузпите Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 12 сеп 2010 01:27

Alex написа:
miros написа:Дузпата може да се пребие може и да не се пребие.НО грешката си е ваша(реално никой не пречи на Св. Тодоров), че не си я вкархте.А ние сме ощетени(меко казано) от решенията на съдията.Разбираш ли разликата?

На някой хора не е нужно да им се подиграваш - те говорят..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

но пък момчето има самочувствието да пита - разбираш ли разликата :lol: :lol:

Да питам.Литекс изпусна дузпа КОЯТО СЪДИЯТА СВИРИ.За ЦСКА не свири две дузпи.А като сте толкова отворени,вземете погледайте малко изпълнения на дузпи.В над 50% от изпълненията има играчи в наказателното поле,а дузпи се пребиват много рядко,най вече ако вратаря е избил топката и някой от играчите получи предимство от това,че е в наказателното поле.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 12 сеп 2010 01:27

Levski_Valencia написа:

Майтапиш се нали :o :lol: Аз се сещам на прима виста как дедо Боре се метна като прима балерина и бихте с едно на нула :evil:

Върни се в “ЦСКА”