ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА привлича новия Лео Меси от Севиля
след като има договор с даден отбор (освен ако не е разтрогнал по взаимно съгласие-едва ли става дума за пари и то много) как ще премине в друг клуб отговори ми бе човек как?как нещо което е твоя собственост за определен период от време ще ти бъде отнето от друг законово с договор??? освен това 30 процента които прибира франсето при евентуална продажба в друг отбор са водещата клауза която го склонява да избере ЦСКА пред румънските"грандове" с които води преговори едновременно!!!
мислиш ли че франсето е толкова тъп и да се откаже от тези 30 процента???? а ти би ли се отказъл а кашчей???
stas2002 написа:добре ти какво твърдиш че е отишъл там като свободен агент ли? отговори.....това че четеш клубната страница не е много показателно-защото за пример ще ти дам на ЦСКА на сайта няма дори и толкова инфо което показва че всеки клуб може да публикува на сайта си каквото му е угодно!
Не ми казвай, че Уикипедия, откъдето си копнал цитата си по-горе(в друг пост) е по-надежден източник от официалният сайт на Блякпул!
Между другото, фирмите обикновено с удоволствие биха си скрили приходите и раздули разходите.. дано вече ме разбереш.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
това ми е ясно и го разбирам прекрасно-но не мисля че това е така!!! освен това не е само уикипедия,има си саитове за скаути чел съм поне в два английски (няма да казвам имена-абонамента е 1200 евро) там има инфо за всеки един играч напуснал и дошъл в даден клуб има всички трансфери за играчите на левски на ЦСКА за английски отбори за всяко едно пурвенство и така и така за Делев си пише за Тимонов, дембеле и така и така за Шеридан ....... има суми, тел. на агентите които ги представляват...
Не искам да влизам в ролята на арбитър между Кашчей и stas.
Само бих казал ,че каквото са взели ЦСКА за Гранден -тяхно си е да хо харчат както намерят за добре.
Само бих казал,че обикновено свободните агенти не подписват дългосрочни договори или ако го направят ,го правят с много ниски освобождаващи параметри(по подобие на Ст.Ангелов в Енерги). Примерно ако някой отбор предложи 200 хил евро на Гранден годишно той е свободен да се присъедини към новия си отбор. Или клауза ,че е свободен да напусне когато пожелае.
Сравнително рядко е един отбор да получи сериозна сума за играч ,който е дошъл в отбора като свободен агент- обикновено тези играчи си тръгват или като свободни агенти или срещу минимални суми.
Апропо колко взе Левски за най-качествения (според мен) чужденец играл в нашето първенство Ед.Цихмейструк ,който беше укр. национал , при трансфера му в Спартак(М)- нищо,просто договора му изтичаше и той отиде в Спартак.
Колко взе Левски за друг играч ,който дойде като свободен агент П.Кабат(също много качествен играч)- нищо.
Само бих казал ,че каквото са взели ЦСКА за Гранден -тяхно си е да хо харчат както намерят за добре.
Само бих казал,че обикновено свободните агенти не подписват дългосрочни договори или ако го направят ,го правят с много ниски освобождаващи параметри(по подобие на Ст.Ангелов в Енерги). Примерно ако някой отбор предложи 200 хил евро на Гранден годишно той е свободен да се присъедини към новия си отбор. Или клауза ,че е свободен да напусне когато пожелае.
Сравнително рядко е един отбор да получи сериозна сума за играч ,който е дошъл в отбора като свободен агент- обикновено тези играчи си тръгват или като свободни агенти или срещу минимални суми.
Апропо колко взе Левски за най-качествения (според мен) чужденец играл в нашето първенство Ед.Цихмейструк ,който беше укр. национал , при трансфера му в Спартак(М)- нищо,просто договора му изтичаше и той отиде в Спартак.
Колко взе Левски за друг играч ,който дойде като свободен агент П.Кабат(също много качествен играч)- нищо.
- blue avalanche
- Контакти:
Гуу написа:TPAKTOP написа:Голям цирк! Спечелили сме наддаване с Реал, Интер и АрсеналМачкаме!
Не сме спечелили никакво наддаване. През 2006 година, когато Лукас Трекаричи е бил на 15 години е струвал 3 млн. евро и тогава е имало интерес от Реал, Интер, Арсенал...впоследствие обаче е преминал в Севиля, където е играл за втория отбор, но очевидно не му е потръгнало и не са му предложили контракт. Сега когато ЦСКА със сигурност е в Лига Европа, се е навил да дойде поради възможността за участие в турнира, където би бил под погледите на доста мениджъри. Нали не мислиш това, че този трансфер се осъществява чак сега е случайно, по всяка верояност той и мениджъра му са чакали дали ЦСКА ще влезе в групите. Иначе предвид факта, че е на 19 години си мисля, че едва ли ще ни струва нещо, тоест той е свободен агент и ще пристигне при нас като такъв.
Така-а-а!И за 6(шест) мача в групите,в колко от тях ще играе "новото" Меси(какво стана със "старото" Меси) и колко мениджъри ще успее да "срути" за тези броени минути?
blue avalanche написа:Гуу написа:TPAKTOP написа:Голям цирк! Спечелили сме наддаване с Реал, Интер и АрсеналМачкаме!
Не сме спечелили никакво наддаване. През 2006 година, когато Лукас Трекаричи е бил на 15 години е струвал 3 млн. евро и тогава е имало интерес от Реал, Интер, Арсенал...впоследствие обаче е преминал в Севиля, където е играл за втория отбор, но очевидно не му е потръгнало и не са му предложили контракт. Сега когато ЦСКА със сигурност е в Лига Европа, се е навил да дойде поради възможността за участие в турнира, където би бил под погледите на доста мениджъри. Нали не мислиш това, че този трансфер се осъществява чак сега е случайно, по всяка верояност той и мениджъра му са чакали дали ЦСКА ще влезе в групите. Иначе предвид факта, че е на 19 години си мисля, че едва ли ще ни струва нещо, тоест той е свободен агент и ще пристигне при нас като такъв.
Така-а-а!И за 6(шест) мача в групите,в колко от тях ще играе "новото" Меси(какво стана със "старото" Меси) и колко мениджъри ще успее да "срути" за тези броени минути?
Не е нужно да "рути" мениджърите, тъй като със сигурност те го познават по принцип. Единственото, което ще ги интересува е в каква моментна форма е и как се развива. Вземи пример с Гранден - джитка си тук със Своге и Берое, дори не му се налага да играе в ЕКТ, но тъй като мениджърите го познават по принцип, виждат, че е в добра форма и си е оправил що годе поведението и при първа възможност отива в голям клуб защото знаят, че си е класен играч.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- edmon_dantes
- Контакти:
Гуу написа:Avanti_Ragazzi написа:Момци леко с изводите щото лично аз помня Марко Чарас и колко велик играч идвал в ЦСКА,младежки национал на Аржентина,от Росарио Сентрал,талант и не знам още какво....а се оказа пълен ментак? Да не говорим и за оня от от вторият отбор на Барселона,дето пак игра при вас и беше още по-смешен футболист!!!Не забравайте и че Барселона 2 е в сегунда а Севилия 2 в трета девизия!!! Което прави Барса 2 по-добър отбор на практика!!! И като си спомням къв играч беше оня от Барселона,вижте го момчето и тогава говорете защото най-малкото което Емо го води,а той доведе и звездата Чарас също от Аржентина а той беше новия Диего Пласенте?![]()
![]()
![]()
Никой не прави кой знае какви изводи...В случая се надяваме да става въпрос за един приличен футболист, който да помогне отбора, и който да можем да трансферираме за прилична сума впоследсвие. Факта, че е национал на Аржентина, говори ясно, че е с качества. Дали ще успее да покаже въпорсните качества е отделна тема. А и е малко странно да ни говорите за прибързани изводи, предвид факта, че се радвахте на пристигането на Сержиньо Грийн, като деца в сладкарница.
Извинявам се, че пак аз ще ти опонирам, но какво да се прави

Да сравняваме Грийн и това аржентинче е направо смешно. Грийн има достатъчно добра визитка, докато вашето момче направо няма такава. Вярно, млад е и тепърва ще гради кариера, но това е друг въпрос. Така че да се сравняват двамата е неуместно.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

edmon_dantes написа:Гуу написа:Avanti_Ragazzi написа:Момци леко с изводите щото лично аз помня Марко Чарас и колко велик играч идвал в ЦСКА,младежки национал на Аржентина,от Росарио Сентрал,талант и не знам още какво....а се оказа пълен ментак? Да не говорим и за оня от от вторият отбор на Барселона,дето пак игра при вас и беше още по-смешен футболист!!!Не забравайте и че Барселона 2 е в сегунда а Севилия 2 в трета девизия!!! Което прави Барса 2 по-добър отбор на практика!!! И като си спомням къв играч беше оня от Барселона,вижте го момчето и тогава говорете защото най-малкото което Емо го води,а той доведе и звездата Чарас също от Аржентина а той беше новия Диего Пласенте?![]()
![]()
![]()
Никой не прави кой знае какви изводи...В случая се надяваме да става въпрос за един приличен футболист, който да помогне отбора, и който да можем да трансферираме за прилична сума впоследсвие. Факта, че е национал на Аржентина, говори ясно, че е с качества. Дали ще успее да покаже въпорсните качества е отделна тема. А и е малко странно да ни говорите за прибързани изводи, предвид факта, че се радвахте на пристигането на Сержиньо Грийн, като деца в сладкарница.
Извинявам се, че пак аз ще ти опонирам, но какво да се прави![]()
Да сравняваме Грийн и това аржентинче е направо смешно. Грийн има достатъчно добра визитка, докато вашето момче направо няма такава. Вярно, млад е и тепърва ще гради кариера, но това е друг въпрос. Така че да се сравняват двамата е неуместно.
Не е чак толкова добра...вярно е, че е бил във Фейенорд, но също така е вярно, че въпросния период, който е бил там беше ужасен за отбора. Освен това след лутане във Витес остава без отбор, нека не забравяме, че тази година е бил на проби в Терек и отпратен. Ако имаше необходимата класа защо не е останал там ?
Не ме разбирай погрешно, нямам никакво намерение да омаловажавам качествата му, със сигурност само това, че е играл толкова време в първия ешалон на Холандия е достатъчно за да изпъкне в България. Разликата между него и Лукас е това, че макар и аржентинеца да няма сериозна визитка (няма как и да има предвид факта, че е на 19) бъдещето е пред него, тоест ЦСКА направиха една инвестиция, която инвестиция може да възвърне многократно. Каквото и да си говорим разликата в годините между двамата е 10, Сежриньо едва ли може да се надява, че ще заиграе футбол от най-високо ниво, че ще облече националната фланелка на Холандия...докато нещата при Лукас не са съвсем така, той е младежки национал на Аржентина, едно евентуално добро участие с екипа на ЦСКА ще привлече отново вниманието към себе...дори само от гледна точка на мотивацията, при Лукас ще бъде в път по-голяма от тази при Грийн .
Определено аз предпочитам да бъдат привличане играчи като Лукас, Шеридън и Радулович, отколкото футболисти на средна футболна възраст, които идват да играят футбол на средно ниво, знаещи, че мърдане нагоре няма, и футболисти които трудно биха могли да бъдат продадени за сериозни пари.
Между другото, сега се сещам за Никола Вуядинович, ето например той също беше дошъл при нас, като млад футболист, младежки национал на Черно гора. Вуядинович не блестеше чак толкова с екипа на ЦСКА, но това не ни попречи да го продадем за 500 000 евро...Мисълта ми е, че каквото и да си говорим, възрастта не е нещо, което можем да пренебрегваме.

Drakes написа:хАхАхАхА 2 мача не е вкарвал гол.. Ужас.. голяма завист, от чорбарите, че Дембеле не е техен
Вярвай ми - всички ви завиждат за този невероятен, безподобен футболист Дембеле!!! Сигурен съм, че Барса вече готви размяна с Вийя (паляк пред Дембеле). Направил е два силни мача и... Гонзо каза, че ще го надминава... и направихте го звезда много рано, но това за България е нормално (особено за вас и вашите звезди - толкова звезди имахте в последните двайсет години и един не сте продали в голям отбор

Колкото до аржентинеца: дано излезе класен за нашите стандарти футболист, защото имаме нужда от добър офанзивен халс, който да прави играта. Дали е новия Лео Меси? Дано за ЦСКА бъде поне новия Методи Деянов!
САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!