Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- slavi_1914
- Контакти:
Re: Първите ще паднат в кърви и последните ще станат първи!
Екстрта и Видима като Ви бие наистина последните ще станат първи,но в Б ГРУПА !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
-
- Контакти:
Stanimir-74 написа:Вероятно ще предизвикам дискусии,но имам странното предчувствие,че от днешният ден ЦСКА ще започва да изкачва стълбата,докато стигне върха - там където ни е мястото!
Нищо лично, но това всеки го знае, че днес ще победите!
Една единствена е причината... Видима не са никакъв отбор. Като гледам направо ме е яд, че са в А група. Такива като тях нямат място в А група!!!
Вие ако се радвате на играта си това е хубаво, защото не показахте нищо, просто отбора срещу вас е кръгла 0.
И не ние левскарите сме надменни или се правиме на голямата работа, че сме първи и вие последни. Каквото повикало такова се обадило.
И още нещо... не всички отбори са като Видима. По натам пак ще се излагате или поне така мисля.
Късмет в евротурнирите!
levski_777 написа:Stanimir-74 написа:Вероятно ще предизвикам дискусии,но имам странното предчувствие,че от днешният ден ЦСКА ще започва да изкачва стълбата,докато стигне върха - там където ни е мястото!
Една единствена е причината... Видима не са никакъв отбор. Като гледам направо ме е яд, че са в А група. Такива като тях нямат място в А група!!!
Вие ако се радвате на играта си това е хубаво, защото не показахте нищо, просто отбора срещу вас е кръгла 0.
И не ние левскарите сме надменни или се правиме на голямата работа, че сме първи и вие последни. Каквото повикало такова се обадило.
И още нещо... не всички отбори са като Видима. По натам пак ще се излагате или поне така мисля.
Късмет в евротурнирите!
Да видима били жалки... Добре казано, ама си пълен идиот! Що измъкнаха Х с Локо ПД? Що биха Академик, щот явно има нещо в този отбор... Престани да акаш в нашия форум върви във вашия!
-
- Контакти:
TheClub написа:levski_777 написа:Stanimir-74 написа:Вероятно ще предизвикам дискусии,но имам странното предчувствие,че от днешният ден ЦСКА ще започва да изкачва стълбата,докато стигне върха - там където ни е мястото!
Късмет в евротурнирите!
Да видима били жалки... Добре казано, ама си пълен идиот! Що измъкнаха Х с Локо ПД? Що биха Академик, щот явно има нещо в този отбор... Престани да акаш в нашия форум върви във вашия!
Ти си идиота!
Като гледаш мача според теб Видима играят ли добре и трябва ли да изпадате в екстаз след всеки гол

- shamana1912
Абе като гледам Видима май ще ви измъкнат точка
Дербито на изпадащите ще завърши без победител 

- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
За съжаление това което виждам не е никак добре, от мач на мач вместо нещата да се променят става по-зле и зле какви са тия Видима че с човек по малко ни изравняват и нищо чудно да ни вкарат на края. ЕБАСИ ТРАГЕДИЯТА СМЕ, задължително трябва да има промени преди мача с ТНС, Дочев не знае къде се намира и само глупости прави, пуска Тиеро маха го след 35 мин, селекция не коментирам, ръководство също. ЗЛЕ. Очаквам с нетърпение сезонът да свърши. Не искам да ги гледам тия нещастници бездарни. В момента сме един отбор на около средното за бг стандарти ниво.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
жал ми е вече за Павката Дочев тоо педал костадинов му го натресе с селекция с всичко ПАВКАТА да се махне по наи бързия начин от тая зган не заслужава да се срамува и да си разваля създаденото име поне в Германия!!!! тия футболистчета са ебати нещастниците само знят да говорят това гнусното педалче от благоевград и всички аматиорчета!!!
-
- Контакти:
Последните винаги си остават последни батка
справка днешния мач 

Забелязвам излизане от кризата.Взехте точка срещу страшилището ''Видима''.Вярно че бяха с човек по-малко,но важна е точката.Предчувствието на Станимир не го е излъгало.ЦСКА напълни гащите като видя поредния отбор със син екип.
- Zavinagisin
- Контакти:
Браво чорбета, излезнахте от кризата взехте точката има напредък, пък на автора ще му кажа че когато Левски беше в същото положение вие бяхте в делириум,ние не сме като вас гледаме си отбора,лично аз искам да победите в четвъртък и да представите достоино България успех.