Видима Раковски - ЦСКА (събота, 18:00 часа)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Linkin_Park
- Контакти:
Re: Видима Раковски - ЦСКА (събота, 18:00 часа)
А бе ПУКАНКАТА питаше къде ще сме след мача днес! Ето ни Пуканке , ти къде си?!? Какво стана с разгромната ви победа?!? Пак ли смачкахте противника , но НЕ ПОБЕДИХТЕ ?!?Горд ли си от играта ви?
Вече не сте последни и имате , цяла една точка! 
Всички сини да се изнесем в нашият форум!!! Бъдете спортсмени!!! Оставете ги на мъката!!! Бъдете толерантни!!! Спри да чатиш тук!!! Три-че-ти-ри!... 
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- Zavinagisin
- Контакти:
Deliba6 написа:Всички сини да се изнесем в нашият форум!!! Бъдете спортсмени!!! Оставете ги на мъката!!! Бъдете толерантни!!! Спри да чатиш тук!!! Три-че-ти-ри!...
ТОВА ВЕЧЕ Е ДРУГО НЕЩО ,НЯМА СМИСЪЛ ДА ПАДАМЕ НА ТЯХНОТО НИВО,ЗНАЕМ ЧЕ НЕ Е ПРИЯТНО КОГАТО ЛЮБИМИЯТ ТИ ОТБОР Е В КРИЗА ,УСПЕХ В ЧЕТВЪРТЪК ДАНО СЕ ВДИГНЕТЕ И ВЗЕМЕТЕ МАЧА,САМО ЛЕВСКИ .
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Deliba6 написа:Всички сини да се изнесем в нашият форум!!! Бъдете спортсмени!!! Оставете ги на мъката!!! Бъдете толерантни!!! Спри да чатиш тук!!! Три-че-ти-ри!...
[size=150]Тц. Забравяй. Имам да си връщам за миналата година! МНОГО![/size]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- mistreated
- Контакти:
Проблема е 70% психически, 20% кадрови (невероятния карък със контузии на защитниците) и 10% игрови. Днес резултатът можеше да бъде 1:10, но ние не спирахме да изпускаме положения. Най-малко 5 пъти излизаха сами, че и по 2-3 срещу вратаря и пропускаха с лека ръка. Защитата е трагедия, но погледнете за какво става въпрос. 3-ти мач подред излизаме с нова защитна формация, която даже не може да изкара и едно полувреме. Попов се контузи - веднага гол за Видима, Дечев и той излезе та чак се наложи Тиеро да играе бек - нещо, което явно не му се отдава. Аз като фен не мога да повярвам, че не спечелихме този мач. Картинката обаче ужасно много прилича на това, което стана с Левски миналия есенен сезон. Уж нелоша игра, уж с положения за гол, пропускани безобразно. Така Левски загуби няколко мача, в които не беше по-слаб от съперника, така завърши наравно с Локо Пд и за малко да изпусне победава в Своге. Същото се случва сега и в ЦСКА и ясно е едно - трябва да има някаква промяна. Не знам кой и как, но промяна е нужна, та дори и само от психологическа гледна точка. Аз съм убеден, че 1-2 хубави победи ще дадат съвсем нов облик на отбора, надявах се това да започне днес, но не се получи. Сега трябва да изядат тревата на нац. стадион и да разгромят ТНС, а след това и да победят Черно море. Ако не го направят, колкото и да е смешно, тази година може да се борим да не изпаднем, защото очаквам сериозни катаклизми при положение, че отпаднем от ТНС.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
Blue_Girl
- Контакти:
Може би напрежението се оказа решаващо и за това "Червените" допуснаха да им изравнят за 2:2.
Видима заслужено си взе точката.

Видима заслужено си взе точката.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Честито за първата точка и изкачването в класирането.
Успех за ЛЕ.
Дано и трите отбора да се класират в групите.
Успех за ЛЕ.
Дано и трите отбора да се класират в групите.
След мача с Видима!
Няколко неща са ми в главата след този мач....
Къде са ми хапчетата за глава...
Играем ли черно тото или не???
И още куп такива! В главата ми се блъскат хиляди мисли защо, защо, защооооо?
Гледах пресконференцията, слушах интервюто на Костадинов, коментара на Диков... И накрая си казах живеем в България!
Само едно мога да кажа: ЕВАЛА ДОЧЕВ!!!
Сега всички ще ме запукат и ще кажат не струва, ВЪН и прочие и прочие! Е да ама НЕ! За мен този човек, не е за тук! Той каза: ЖИвотът ми в Германия е много по-добър от този тук, дойдох защото искам да направя нещо, да променя ЦСКА! Е да ама НЕ! БЪЛГАРИЯ! Не искаме промени искаме, ние сме си добре! (Изпотиха ми се ръцете докато напиша този малък абзац... и аз вече не знам защо
) Та Дочев радвам ти се от сърце! Треньор, който спечели доверието ми, един от малкото фенове, които те харесва, ако не и единствения... Работи ако ти дадът възможност и ни промени към добро! НО АКО ШЕФОВЕТЕ СА ЛЕКЕТА – АЛАРМИРАЙ НИ! Всичко е сбъркано в този отбор, подреди го ако можеш!!! Ако не, не си трови нервите! Виждам(е), че не си се отказал и се радвам, но... A ако те махнат сега, ще сбъркат!
И аз вече не знам... Народа е казал: Трай моме за хубост, ако трябва това да изтърпя/им, за да видим Европейски ЦСКА, съм съгласен!
[offtopic]Който иска да се подиграва, МОЛЯ ГО В ДРУГИТЕ ТЕМИ![/offtopic]
Къде са ми хапчетата за глава...
Играем ли черно тото или не???
И още куп такива! В главата ми се блъскат хиляди мисли защо, защо, защооооо?
Гледах пресконференцията, слушах интервюто на Костадинов, коментара на Диков... И накрая си казах живеем в България!
Само едно мога да кажа: ЕВАЛА ДОЧЕВ!!!
Сега всички ще ме запукат и ще кажат не струва, ВЪН и прочие и прочие! Е да ама НЕ! За мен този човек, не е за тук! Той каза: ЖИвотът ми в Германия е много по-добър от този тук, дойдох защото искам да направя нещо, да променя ЦСКА! Е да ама НЕ! БЪЛГАРИЯ! Не искаме промени искаме, ние сме си добре! (Изпотиха ми се ръцете докато напиша този малък абзац... и аз вече не знам защо
И аз вече не знам... Народа е казал: Трай моме за хубост, ако трябва това да изтърпя/им, за да видим Европейски ЦСКА, съм съгласен!
[offtopic]Който иска да се подиграва, МОЛЯ ГО В ДРУГИТЕ ТЕМИ![/offtopic]
Добре пиша СЛЕД ВИДИМА, и темата ми се мести тук?! Защо?
Ще ви дам идея за конспирация от кухнята.
Идва Павел Дочев, купуват се футболисти на кило, продават се всички от които може да се вземе пари, Костадинов си прибира комисионните, Дочев си трае и обяснява колко добре ще играе ЦСКА, провалят се в първенството като печелят от залагания парите от трансферите, в 1 момент Дочев е махнат, идва спасителят ***** , започват победите, не много лоши игри, всички фенове са доволни от новия треньор, ядосват се за "закъснялата" смяна, ЦСКА играе за Лига Европа.
Всички са доволни и приказката завършва щастливо
Идва Павел Дочев, купуват се футболисти на кило, продават се всички от които може да се вземе пари, Костадинов си прибира комисионните, Дочев си трае и обяснява колко добре ще играе ЦСКА, провалят се в първенството като печелят от залагания парите от трансферите, в 1 момент Дочев е махнат, идва спасителят ***** , започват победите, не много лоши игри, всички фенове са доволни от новия треньор, ядосват се за "закъснялата" смяна, ЦСКА играе за Лига Европа.
Всички са доволни и приказката завършва щастливо