ЦСКА - Клифтънвил 27.07, 3 предварителен кръг Лига Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

runnersa
Контакти:

Re: ЦСКА - Клифтънвил 27.07, 3 предварителен кръг Лига Европа

Мнениеот runnersa » 23 юли 2010 14:15

mistreated написа:
kokic1986 написа:Колкото и да са слаби ЦСКА 3-4 на 0 срещу тия ще си е нормален резултат . Хърватите яко са ги подценили и за това са отпаднали , няма как , а и нереално ми се струва полуаматьори да отстранят хърватски отбор освен , ако не са били страшно подценени и са изкарали луд късмет !

А бе като гледам с колко падна оня ден шампиона на Хърватска от Копер Словения си мисля, че малко надценяваш нивото на клубния им футбол в момента. Въпроса е, че не знам дали нашето е по-високо...

То там случая е друг - те биха 5:1 и решиха да излязат с резервите за реванша което пък за малко не им коства "уникален подвиг" :lol:

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 23 юли 2010 14:26

Еми всеки мрънка , че първенството ни е слабо - ми не е толкова слабо ! На Балканите като изключим гръцкото и турското които са доста силни - хърватското , сръбското , румънското и българското са горе долу на едно ниво , останалите са под нашето ниво - в Европа сме на едно ниво с австрииското , швейцарското , белгииското , датското , чешкото , полското и унгарското - има и по-слаби от машето - в Швеция за разлика от държавата първенството им е слабо , както и словашкото , словенското , шотландското , норвежкото както и ония там беларуското , литовско ... Така ,че общо взето българските отбори са на средно-европейско ниво и имаме добри шансове за влизане в групите на УЕФА !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 юли 2010 17:43

Предпочитах хърватите. Те поне щяха да опитат да се надиграват с нас и съответно да се отворят малко, докато тия ирландски дървари ще забъркат такъв бетон, че не знам как ще го пробиваме с "мощните" ни нападатели. Ще стане нещо като с ония от Хайдук(Кула), едно мъчение.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 23 юли 2010 20:29

vaskonti написа:Предпочитах хърватите. Те поне щяха да опитат да се надиграват с нас и съответно да се отворят малко, докато тия ирландски дървари ще забъркат такъв бетон, че не знам как ще го пробиваме с "мощните" ни нападатели. Ще стане нещо като с ония от Хайдук(Кула), едно мъчение.

Е нали сте евробойци защо се плашиш от Клифтънвил ?

paci_paci
Контакти:

Мнениеот paci_paci » 23 юли 2010 23:17

то тези нападатели трябва да се захранват с топки.Ако ще и Етоо да дойде файдата същата.

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 23 юли 2010 23:41

Цените за срещата са:
Сектор А – 15 лева,
Сектор Б (гости) – 15 лева,
Сектор В – 12 лева,
Сектор В – ученици и пенсионери (срещу представяне на документ, който ще трябва да се носи и при влизането на стадиона) – 2 лева,
Сектор Г - 10 лева.

Някой ще ми каже ли тези цени за ученици за всички ученици ли се отнасят има ли ограничение до години (аз съм догодина 12 клас на 18 години) и другото което е - документа който ше траа да преставя какъв може да е? Лична карта, бележник, ученическа карта?

Мерси предварително :)
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 юли 2010 15:19

kokic1986 написа:
vaskonti написа:Предпочитах хърватите. Те поне щяха да опитат да се надиграват с нас и съответно да се отворят малко, докато тия ирландски дървари ще забъркат такъв бетон, че не знам как ще го пробиваме с "мощните" ни нападатели. Ще стане нещо като с ония от Хайдук(Кула), едно мъчение.

Плаша се точно щото сме евробойци, а Клифтънвил не е Ливърпул или поне Динамо(Москва). Затова се плаша.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 25 юли 2010 01:09

vaskonti написа:
kokic1986 написа:

Плаша се точно щото сме евробойци, а Клифтънвил не е Ливърпул или поне Динамо(Москва). Затова се плаша.

Хахах спокойно , спокойно ще биете! Направихте всичко възможно да изтеглите мача , съперникът ви не стига , че е от полу - професионални играчи и аматьори , ами и го прецакахте максимално със полета им и т.н. Щом ви е страх от този отбор и правите всичко възможно да имате предимство , то едно голямо БРАВО за вас! Големи ЕВРОБОЙЦИ сте , за пореден път всички се уверихме в това. Разбирам страха ви и от предстоящото така наречено "вечно дерби" , но спокойно за пореден път ще бъде уреден някой Х или минимална победа за един от двата отбора.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 юли 2010 09:25

Ей го друг, пореден син капацитет на тема "правила на УЕФА". Колко пъти ти се каза, че отборът на ЦСКА не може и не е настоявал пред УЕФА да бъде изтеглен мача. Обясниха ти се и причините защо става това. Срещите между Левски и Литекс обаче през предишните 2 години бяха отлагани, за да могат звездите да си починат и да мачкат после на европейската сцена. Е мачкаха, ама други неща...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 25 юли 2010 13:49

Абе мача си го дават ли някъде? :roll:

Върни се в “ЦСКА”