hlucho написа:Пълна трагедия сме! Един не може да центрира като хората!
Само Гранден!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
hlucho написа:Пълна трагедия сме! Един не може да центрира като хората!
delqnski47 написа:Колеги,според мен няма нищо необичайно в действията на наш'те футболисти!Те просто са си......както и да ги наречете ще сте прави стига думите да не са хубави....
TheClub написа:hlucho написа:Пълна трагедия сме! Един не може да центрира като хората!
Само Гранден!
POPCORN написа:Затова А група трябва да са 10 отбора макс!Итакива отбори като тоя днеска да не играят.Цям мач да ми се защитаваш и да се бориш за хикс!Това са дребни душици!Браво направи хикс с ЦСКА където в момента са супер зле.И като кажат, ама ЦСКА си е ЦСКА и ми става много смешно!Вместо да излязат нахъсани да ни смачкат като на Армията те 90 мин глуха защита!
Боримечката написа:Не че ги оправдавам,ама кво е наред в клуба,та и те?Бягат треньори,футболисти,заплати се бавят,управленски апарат никакъв.
Трябва да се реже из дъно,защото от ЦСКА останаха май само четирите букви
POPCORN написа:Затова А група трябва да са 10 отбора макс!Итакива отбори като тоя днеска да не играят.Цям мач да ми се защитаваш и да се бориш за хикс!Това са дребни душици!Браво направи хикс с ЦСКА където в момента са супер зле.И като кажат, ама ЦСКА си е ЦСКА и ми става много смешно!Вместо да излязат нахъсани да ни смачкат като на Армията те 90 мин глуха защита!
POPCORN написа:Гледайте са.Първо в момента не играем правилен футбол.Подаваме си само топката по въздух и центрираме постоянно.Видяхте ли корнерите.Или по земя или високо високо в небесата.Другите ни атаки също бяха такива с центрирания вместо да влизат навътре в полето на противника!После нямахме късмет това е ясно.Трето съдията за мене беше много слаб.Даваше само фалове и показа веднъж жълт картон за бавене на играта, което за мене е недопостимо!Съдията беше много слаб.Ами мани засадата ми онова положение където върнаха топката на вратаря какво е?Това не ли фаул?АА отбора от перник за мене са си слаби пък който каквоото иска да говори!
hlucho написа:TheClub написа:hlucho написа:Пълна трагедия сме! Един не може да центрира като хората!
Само Гранден!
С играчи от Ботев и Сливен толкова!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта