"Миньор"-Перник - ЦСКА ( тема за мача)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: "Миньор"-Перник - ЦСКА ( тема за мача)

Мнениеот TheClub » 18 апр 2010 17:23

hlucho написа:Пълна трагедия сме! Един не може да центрира като хората!

Само Гранден!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 18 апр 2010 17:24

Пълна трагедия сме! Един не може да центрира като хората!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 18 апр 2010 17:24

delqnski47 написа:Колеги,според мен няма нищо необичайно в действията на наш'те футболисти!Те просто са си......както и да ги наречете ще сте прави стига думите да не са хубави....

Не че ги оправдавам,ама кво е наред в клуба,та и те?Бягат треньори,футболисти,заплати се бавят,управленски апарат никакъв.
Трябва да се реже из дъно,защото от ЦСКА останаха май само четирите букви :(

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 апр 2010 17:26

Затова А група трябва да са 10 отбора макс!Итакива отбори като тоя днеска да не играят.Цям мач да ми се защитаваш и да се бориш за хикс!Това са дребни душици!Браво направи хикс с ЦСКА където в момента са супер зле.И като кажат, ама ЦСКА си е ЦСКА и ми става много смешно!Вместо да излязат нахъсани да ни смачкат като на Армията те 90 мин глуха защита!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 18 апр 2010 17:27

TheClub написа:

Само Гранден!

С играчи от Ботев и Сливен толкова!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
zino
Контакти:

Мнениеот zino » 18 апр 2010 17:28

POPCORN написа:Затова А група трябва да са 10 отбора макс!Итакива отбори като тоя днеска да не играят.Цям мач да ми се защитаваш и да се бориш за хикс!Това са дребни душици!Браво направи хикс с ЦСКА където в момента са супер зле.И като кажат, ама ЦСКА си е ЦСКА и ми става много смешно!Вместо да излязат нахъсани да ни смачкат като на Армията те 90 мин глуха защита!

На армията беше нещо подобно,само че там контрите им станаха ...
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 18 апр 2010 17:29

Боримечката написа:Не че ги оправдавам,ама кво е наред в клуба,та и те?Бягат треньори,футболисти,заплати се бавят,управленски апарат никакъв.
Трябва да се реже из дъно,защото от ЦСКА останаха май само четирите букви :(

100% ! Ако не им бавеха заплатите ... като се "шмугне" охлюва Муши между 3-ма ...и като подскочи този Мигел и 6 гола така. :lol: :lol: :lol:
И Зафиров по-умен поне щеше да изглежда за футбалер... И даже и нормални смени щеше да прави... ахахахахах :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 апр 2010 17:30

POPCORN написа:Затова А група трябва да са 10 отбора макс!Итакива отбори като тоя днеска да не играят.Цям мач да ми се защитаваш и да се бориш за хикс!Това са дребни душици!Браво направи хикс с ЦСКА където в момента са супер зле.И като кажат, ама ЦСКА си е ЦСКА и ми става много смешно!Вместо да излязат нахъсани да ни смачкат като на Армията те 90 мин глуха защита!

Предпочиах да ни атакуват та да видя колко си можем,въпреки че ако ни бяха атакували не знам щяха да ни отнесат с тревата...с тая защита сме до там!Те са ни добри защитниците,ама не са се научили да работят заедно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 18 апр 2010 17:31

POPCORN написа:Гледайте са.Първо в момента не играем правилен футбол.Подаваме си само топката по въздух и центрираме постоянно.Видяхте ли корнерите.Или по земя или високо високо в небесата.Другите ни атаки също бяха такива с центрирания вместо да влизат навътре в полето на противника!После нямахме късмет това е ясно.Трето съдията за мене беше много слаб.Даваше само фалове и показа веднъж жълт картон за бавене на играта, което за мене е недопостимо!Съдията беше много слаб.Ами мани засадата ми онова положение където върнаха топката на вратаря какво е?Това не ли фаул?АА отбора от перник за мене са си слаби пък който каквоото иска да говори!

Не мисля, че съдията ви е ощетил с нещо. Пак търсиш причините другаде за слабата игра на цска. Нямаше кой знае какво бавене на играта. Ти видя ли как бавеха Миньор в мача им срещу нас? На всеки 5 мин футболист се строполяваше на земята. А за положението за върнатата топка от играча на Миньор - съдията беше прав. Играча удари топката с бедрото, а фаул се отсъжда при удар на топката до коляното. Така че не сте ощетени.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zino
Контакти:

Мнениеот zino » 18 апр 2010 17:31

hlucho написа:
TheClub написа:

Само Гранден!

С играчи от Ботев и Сливен толкова!

Абе с тях влязохме в ЛЕ,биха Динамо,много добра игра в София с Фулъм
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.

Върни се в “ЦСКА”