ЦСКА-Пирин!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Пирин!!!
рос,че си беше за смяна бай Димо е така,но единственото решение за мен е да минем изцяло към чужди съдии,няма смисъл да се опитваме да създаваме наши,просто не се получава.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Боримечката
- Контакти:
K.Стоянов,Панку,Виданов и Б.Галчев са ужасно слаби в този мач!Трябват смени,защото 2-рото ще пием пиринско... 
Слаб съдия свирещ слабо първо полувреме между два много слаби отбора... Това е българския футбол на 24.03.2010г., 14,53часа
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Виданов и Галчев не съм ги видял да играят нищо във всички мачове в които взеха участие!
Особено Галчев..
Особено Галчев..
-
blue_ power1
- Контакти:
alkoh0L написа:Абе тия марулите - феновете на Пирин,Делев ли псуват постоянно или така ми се чува на мен.
Точно това си чул Брато,викат-Делев-курво,Делев-курво...Много ясно се чу,когато го фаулираха преди края на полувремето...Много неблагодарно племе сме това Българите ейй...
Играаем по-добре и очаквам да победим днес . А и нямаше никаква дузпа... Смешно е да се иска при такава ситуация (А и се сетете в реванша м/у Челси и Интер като хванаха Дрогба през кръста и го метнаха назад )
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.
blue_ power1 написа:alkoh0L написа:Абе тия марулите - феновете на Пирин,Делев ли псуват постоянно или така ми се чува на мен.
Точно това си чул Брато,викат-Делев-курво,Делев-курво...Много ясно се чу,когато го фаулираха преди края на полувремето...Много неблагодарно племе сме това Българите ейй...
Вече написах каква е целта на Пирин СС,така че докато не се постигне така ще е
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Blacksea13
- Контакти:
Club Foot написа:Играаем по-добре и очаквам да победим днес . А и нямаше никаква дузпа... Смешно е да се иска при такава ситуация (А и се сетете в реванша м/у Челси и Интер като хванаха Дрогба през кръста и го метнаха назад )
Ти пък се сети на Локо Сф предния кръг точно с/у Пирин каква дузпа им свириха и я съпостави с тази ситуация...
Последна промяна от Blacksea13 на 24 мар 2010 14:57, променено общо 1 път.